• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Spännande Anja!

    Måste ju få visa en bild på utsikten jag har varje dag: bannahoj.blogspot.com

  • Nienna

    Det är alldeles perfekt påskväder! Soligt på dagarna och minusgrader på nätterna, igår kväll var det -12.

    Vi ser flera mil här uppifrån, fjäll åt alla håll!

  • Nienna
    Anettan73 skrev 2008-03-19 11:53:35 följande:
    Uuuuhhhhh Kallt
    Äääh! Man ä väl norrlänning, rena rama sommarn.

    Nä, det är faktiskt inte så vanligt med temperaturer ner mot -15 grader nu, förut klättrade det ju knappt över -15 på hela vintern.
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-19 12:10:53 följande:


    Underbar utsikt niennajag ser skånska fält med vindpinade träd och en bondgård *asg*Ganska vackert det oxå måste jag säga Nu ska jag rusa t stan... en väninna ringde och ville ha sällskapkram kram
    Mmm, det är fint i Skåne också fast på ett annat sätt. Har inte varit nere sedan i juni -06, hoppas vi kan ta en sväng ner i sommar. Min mmma bor i Tollarp.
  • Nienna

    Förr om åren åkte vi alltid bort över påsken, nu behöver vi inte det för nu bor vi på stället vi brukade åka till.

    Idag har vi varit på pimpeltävling, blev ingen fisk och inga vinster men det är skönt att sitta ute på sjön. I morgon ska vi ta en lång skotertur till fjälls, ska packa massa mat, varm dryck och ved och vara borta hela dagen.

    Glad påsk allihopa!

  • Nienna

    Idag har vi varit på en långtur, 8,5 mil blev det till slut! Har lagt upp lite härliga bilder på bloggen: bannahoj.blogspot.com

    Englali - Vad tråkigt med din granne! Min bonuspappa dog i hjärtinfarkt på juldagen, endast 44 år gammal. Jag var på jobbet när jag fick veta det och jag blev såklart ledsen, men samtidigt så arg. Vi hade flera patienter mellan 70 och 95 år inlagda som drabbats av en eller flera hjärtinfarkter och klarat sig, men han som var så ung dog. Världen är så orättvis ibland...

  • Nienna

    Anja - Jag har haft en menskopp, men jag kom inte riktigt överens med den, har tänkt försöka igen men det har inte blivit av. Jag tyckte det var svårt att få den att sitta rätt, jag kände oftast av den, sen en morgon när jag skulle ta ut den hade den åkt lite för långt in så jag fick "gräva lite" och det kändes ju inte så kul. Men jag gav nog upp för lätt, har aldrig använt tamponger heller så det var väl därför det kändes konstigt. Ska nog ta och leta fram min menskopp och göra ett nytt försök, jag har en som heter Diva cup.

  • Nienna
    20080614 skrev 2008-03-24 19:56:18 följande:
    Tack! Vi har tänkt ha dem på borden. Ska inte ha så mycket dekoration, en vas med en rosa pion och så blockljusen på varje bord + en brun smal löpare. De ska stå på ett glasfat från ikea, finns bild när ett ljus står på ett sånt. Tycker nog inte ljusfaten är så himla fina, men de syns nog å andra sidan inte så mycket. Flamora: Har skrivit ut trycket på silkespapper och smält på. Jätteenkelt faktiskt!
    Jättefina ljus! Funderar på att göra likadant, fast med vårat monogram.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.