• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja - OMG, hon kan ju inte vara sann! Nä, jag blir inte avis...

    Pumpkin - Hade jag vetat om i höstas att vi skulle gifta oss i sommar så hade jag nog varit ute på myrarna och plockat hjortron för glatta livet så vi hade kunnat ha det till dessert. Nu har jag bara en ynka påse hjortron men 10 kg lingon (inte lika gott till dessert).

  • Nienna

    Nähäpp, då var det dags att gå ut och starta skotern och raca iväg och hämta ungarna... Inte bara barnen som tycker att det är roligt...

  • Nienna

    Nu har sambon fått loss min bil, men vi tar nog skotern till dagis/skolan i morgon ändå, barnen ville det. Fast jag var tvungen att ha loss bilen för jag ska jobba i morgon kväll...

    På lördag ska vi iväg och fira en tvååring och snusa på hennes lillasyster som är född den 2:a mars. Men före det ska vi iväg och träffa vår lilla bebis som blir 5 veckor på måndag, en liten hamiltonstövare.

  • Nienna

    God morgon!

    Idag är det sagt att min klänning ska vara färdig och skickas! Väntar med spänning!!!

  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-14 10:37:38 följande:


    Mormor tror jag ringer ikväll, brukar kunna känna på mig när hon tänker att hon ska ringa mig Skitläskigt faktiskt, men min mormor och jag har någon slags psykisk koppling - vi KÄNNER verkligen när den andra tänker på en.
    Så där är det för mig och mamma också, alltid när jag ringer henne säger hon "Jag tänkte precis på dig" och samma när hon ringer mig, då har jag precis tänkt på henne!
  • Nienna

    Vad tråkigt att ni har det så jobbigt med era syskon!

    Jag har 5 syskon (två på mammas sida och tre på pappas, inga helsyskon dock) och är så glad att vi har varandra, även om vi inte pratas vid på nån månad och ses ännu mer sällan pga avstånd så vet man att de finns där och vi tycker verkligen om varandra.

    Jag längtar till bröllopet då jag får träffa alla! Min ena lillebror har bott i Spanien sen i höstas, så honom ska det bli extra roligt att träffa!

  • Nienna

    Har beställt en rosa iaf...

    *Ger upp och åker på jobbet*

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.