Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God kväll tjejer - gissar att ni sysselsätter er skarpt nu! Imorgon är vår sista OSA. Tyvärr har den ena halvan i värdparet just fått reda på att en förälder har cancer. Det är jättehemskt, ska opereras nästa vecka, men det verkar vara ganska allvarligt, så det känns lite trist. Det är ju de som har hand om OSAt också. Men, det kan ju vara skönt att ha annat att tänka på också kanske... Det verkar som om det inte kommer jättemånga av de vi bjudit. Trist, fast väntat också eftersomd et är många som bor så långt bort. Man får tänka att det blir lite gemytligare när det är färre..

    Vi har en ny idé kring transporten - vi ska komma gående. Någon får hämta oss och släppa av oss en bit bort, så kommer vi gående till stugan. Det kan bli mysigt tror jag, förutsättningen är att det inte regnar naturligtvis. en har vi hittat en eldplats (fast det har jag kanske skrivit) så vi kan grilla nattamaten.. Mysigt, tycker jag.

  • Pärlplattan II

    Åhhh, Pumpkin! Vilken rolig hippa! Vad roligt för dig! Låter verkligen som en superduperdag!! (nej, inte alls avis... VILL OCKSÅ HA!!!!!!)

  • Pärlplattan II

    Jag hade också bestämt hur placeringskorten skulle se ut, men jag blir så osäker nu.. Sådär med klädnypa är ju snyggt, tycekr jag, men ah. Jag vet inte.

    Apropå just det - som jag skrev tidigare har vi ju fått veta att en förälder till värdparet är sjuk - vårt osa gick ju ut igår, och jag vill ju gärna veta vilka som kommer. Samtidigt känner jag mig som en buffel som frågar efter såna saker. Men det är väl okej? Eller?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag vet ju att du har rätt, egentligen, men ja - du vet hur det kan kännas. Man vill liksom inte pressa på i det läget. Samtidigt, så är det ju sådant man inte kan råda över och nu är det ju klart, så egentligen kan vi ta över det som inte de orkar med, även om det var tänkt annorlunda. Tack iaf, det känns skönt att få lite medhåll..

  • Pärlplattan II

    Pump - Förstår din panikkänsla!! Hade jag bott närmare, hade jag kunnat hjälpa dig, men nu blir det lite långt.. Har ingen bra idé på lösning heller.. Det är svårt sånt där, de är ju så personliga och man vill ju att de ska ha det som man vet att de vill ha det också.

  • Pärlplattan II

    Anja - Härligt med tårtan! Superschysst att få till det så ju - och ännu bättre.

    Pumpkin - Jag tycker det är fint jag.

    Ska klockan tre på mitt möte med FK och AF. Ska bli spännande men också lite läskigt. Jag hoppas det blir ett bra resultat av det hela iaf.

  • Pärlplattan II

    Brud 080524 - Det kan jag tänka mig! Bra att du renoverar - kanske har du någon idé av hur man bäst kan möblera ett vardagsrum i storlek XL?

    Hurdana caketoppers har ni, tjejer?? Och. Kan man tänka sig att man har både tårta och cheesecake? Såg ett recept på cheesecake (det var hallon eller jordgubb, jag är rätt säker på det senare)idag som såg väldigt gott ut, så jag blev lite sugen.

  • Pärlplattan II

    Anettan - Right - den har jag ocså tittat på, tycker den är jättefin!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag hade inte string (kommer aldrig att ske nästa gång heller) utan någon boxer/hipstersliknande variant. Gick jättebra, och jag tyckte det såg bra ut. Peter verkade inte heller besviken när han såg det...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.