Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpan - Ja, precis. Vilket ju påminner mig om att det var några adresser vi inte hade......... Eniro nästa!!!

  • Pärlplattan II

    Pumpan - Det där med att inte veta om man ska bjuda är ju jobbigt. Jag har en sån, men tänker somså att jag bjuder och så får den personen välja själv, vi har liksom pratat om det så det känns mer knäppt och inte bjuda även om vår relation just i nuläget inte kanske är super. Men, det kan ju ändras och gör det inte det, så tja - då kommer personen knappast komma på festen heller.

  • Pärlplattan II

    KKC och Pumpan - Ni fattar ju att ni inte bara kan säga sådär - man blir ju dödligt nyfiken!!

    Här tvättas det - får se hur många strumpor som kommer hem igen. Funderar på att pyssla lite bröllopspyssel. Har räknat ut att vi bara behöver skicka 22 kort nu - sparasparaspara - resten kan vi lämna personligen.

  • Pärlplattan II

    Det är bra att du börjar nu då - när solen kommer! här blåser det ganska kallt faktiskt, men det är ju ändå gudomligt med så mycket härligt med sol! En annan blir ju inte brun hur mycket jag än försöker, så jag får nöja mig med min blekhet.

  • Pärlplattan II

    Ah - jag blir mest röd. Men nu har jag vant mig (antagligen beror det på min ålder) och skiter i det. Snyggare att vara vit än röd, tycker jag. Och det röda kan ju göra lite ont också. Fast ärligt - jag blir prickig, det blir jag, så jag satsar på det...

  • Pärlplattan II

    Anettan - Härligt!! (med lönen alltså - inte hälen)..

    Har inkasserat - eller snarare ska inkassera (hoppas jag) - pengar från lite auktioner på Tradera. Inte blir det några massor direkt, men det är ändå skönt med lite extra slantar. Ett par byxor som jag stod och tvekade med, tänkte att det nog inte var någon som ville ha, gick hur bra som helst - så man vet aldrig.

    Gissa om tvättmaskinen i tvättstugan pajade???? Självklart och givetvis. Tror ni att någon svarade hos hyresvärden??? Självklart inte. Som tur är, var det bara den sista högen kvar (utöver den som låg i maskinen förstås), så vi ska nog klara ut det.

    Jag är så tröööööööööööööööööööööööööött! Alldeles för trött. Tänkte försöka gå en uppiggande promenad till apoteket, vi får väl se hur det går. Blir inga mastodontpromenader på 5 km här inte.

  • Pärlplattan II

    KKC - Jag skulle gärna svara, men tyvärr orkar inte vår dator mer än två flikar (max) och absolut INTE ett fönster till. Men rent allmänt så gillar jag pärlor bäst.

    Pump - Man ska alltid tänka positivt. SU är dessutom ett bra ställe!!

  • Pärlplattan II

    KKC - Men det är ju du som ska ha det.. Om du vill ha blinget, så tycker jag du ska ta det! A kan väl ha egna pärlor

  • Pärlplattan II

    KKC - Han skulle säkert blir JÄTTEfin Det är ju super om du kan ha båda, då får du lite av varje. Alltid bra!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.