Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Gaaaaaahhhhh - så trött jag blir!! "tyvärr har man nu lite väntetid innan man kan ta sig an dig" på arbetsförmedlingen. Min handläggare på försäkringskassan har skrivit ett brev. Jag kommer få besked senast UNDER juni. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! Seriöst - om någon av er vill ha hjälp med någonting, säg bara till! Jag fixar - gratis, såklart - bara jag får någonting att göra!!!!!!!!!!! Pärlplattsglasunderlägg t.ex? Någon? :-P

  • Pärlplattan II

    Englali - Inte lätt att hänga med.. Jag ska börja arbetsträna, har ju varit sjukskriven i snart ett år för depression. Nu har jag fått min andra omgång elbehandling, och mår såpass bra att jag kan börja försöka. Så har de ett projekt, där man börjar på 25%, och det är där jag ska in.

  • Pärlplattan II

    Eldhav - Den med melodistämman? Kanske.... Det brukar väl vara första stämman, tror jag.

  • Pärlplattan II

    Alltså - jag har varit så anti favors, men igår hittade jag massa tictacs i rosa på ICA, och nu funderar jag på om man inte skulle göra små knyten till alla gäster.. (istället för frimärken.. ) Dina blir jättefina, Anettan!!

  • Pärlplattan II

    Anja - Din klänning är ju fantastiskt fin! Jag tycker inte att dina armar är så förskräckliga som du tycker Ha så kul på eran egenfixade möhippa!!

  • Pärlplattan II

    Nu har vi inhandlat lite mer grejer - me like! Ska göra egna gästböcker med lite frågor, eller ni vet a la "Mina vänner" - bok. Någon som har förslag på vad man kan ha för "frågor"?

  • Pärlplattan II

    Igår provade jag min klänning - var tvungen att kolla så den verkligen passade fortfarande. Det gjorde den. Sitter som en smäck! Tur det...

    Jag är sååååååååååååå godissugen!!! Vi har ju ingått en pakt om godisätande en gång i veckan och sånt där - mitt godis var så äckligt, och jag blev så besviken att jag slängde en del. NU är jag alltså hur sugen som helst - jag fattar inte hur jag ska överleva...

  • Pärlplattan II

    Hej tjejer - här kommer jag och dundrar in! Någon som vet en bra frisör i Jkpg? Alltså, för en vanlig klippning? Och för den delen, när jag nu är inne på ämnet - en bra frisyr för mitt hår, som är rätt långt. Jag vill gärna ha lite längd, men det får också gärna vara en frisyr?

    Anja - Jag förstår din känsla, det gör jag faktiskt.

    I neeeeeeeeeeeed a job! Eller liksom någonting att göra! Usch - det här är hemskt. Jag vill, vill, vill att det ska hända någonting. Nu. Helst igår. Jag är livrädd för att det ska gå tillbaka annars..

  • Pärlplattan II

    Nienna - du verkar ha en del bra att göra imorgon! Å vad roligt att få åka taxi till dagis

    Jag sitter här och har lite ångest över vad som blir billigast när det gäller alkoholen. Alltså - åka iväg med spritbussen eller satsa allt på Systemet. Framförallt har jag ångest över hur mycket man kan tänkas behöva. Vårt osa har ju inte gått ut än, så vi vet ju inte hur många det blir, men jag försöker tänka ungefär...... Uuuuuuhhh... En del vet jag t.ex inte dricker något alls, medan jag vet andra som lätt skulle kunna dricka ungefär hur mycket som helst. Fast det jämnar väl kanske ut sig..

  • Pärlplattan II

    Vi tänkte ha en liten parlör i vårt festprogram (apropå dialekter). Det började väl egentligen med att min make inte fattade om vår toastmme verkligen pratade som hon gjorde eller om de skämtade - de kommer ifrån Falköping. En annan reagerar ju inte, men sen pratade hon med toastmaster som kommer från Eskilstuna och han är ju löjligt känslig för sånt där, när folk inte pratar som han tycker "ren svenska". Sen har vi ångermanlänningar (notera att jag inte skrev norrlänningar här - Nienna ), smålänningar, stockholmare och jönköpingsbor (nej, det är inte sån där riktig småländska). Så det kanske kan vara en god idé, för att folk ska förstå varandra.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.