Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Jag veeeeeeet. Men jag tycker den är hemskt vacker... Känner så igen mig..

  • Pärlplattan II

    Mmm - den har den effekten.

    Nu regnar det banne mig igen här - tur jag gick ut.

    HUR många av er här ska ha favors? Egentligen?

  • Pärlplattan II

    Nienna - Jag håller med DU!! De och dem är tydligen jäääääääääättesvårt! När man inte kan skilja dem (!) åt, så tycker jag nästan det är bättre att man skriver "dom", bara för att det låter så fånigt.

    Apropå dialekter, så gillar jag (numer) jönköpingska - det är ju så härligt, och väldigt roligt! "Ska ha en kaav mä bö, å lite gööka" "Bo' du pa Taapa elle?"

  • Pärlplattan II

    Anja - Ja, precis *nickar och håller med*.

    Nu ska jag åka och handla jag.. Baj so long!

  • Pärlplattan II

    Vi ska äta utav våra spännande lådor som finns i frysen - vi får se alltså. Vet inte riktigt vad de innehåller faktiskt..

    Sitter här med dagens första kopp kaffe - guuudars så gott det var! På mig har det någon slags lugnande effekt (ibland bättre än lugnande tabletter) och det var välbehövligt. Jag försöker fokusera på att vara i nuet - som min kurator (och jag) tycker att jag behöver - och då är kaffe bra. Hade jordens panik över att jag inte hade lust att gå ut på promenad: HALLÅ? Klockan är 15! Inte halv elva på kvällen. Jag kan lätt gå ut en sväng om två timmar liksom...

    Jag har fortfarande inte kommit fram till om vi ska ha favors eller ej. Kanske är för sent snart, om de tar slut i affären (de jag tänkte att jag skulle ha alltså). En kompis sa att jag ju kunde skriva små "ordspråk" eller visdomsord på små lappar och lägga i varje gästs knyte.. Vad tror vi om det???

  • Pärlplattan II

    Men Anja - om det nu skulle vara så att ni missat (vilket gud förbjude) så är det ju bra att få veta så snabbt det går, så det finns en chans att hitta nå annat? Eller?

    Min kompis kom igår på att det finns en godisfabrik ju - med hjärtformat godis!!! I rosa och vitt!! Fattar ni att det blir små favors...

    Tråktvättid idag. Blä.

  • Pärlplattan II

    Aha... I see. Men det är säkert lugnt!

    De vita hjärtanen finns på en fabrik som heter "Ryfors konfektyrer". De gör mycket choklad (skitfarligt att åka dit) och sånt. Just de här godisarna är ju inte gjorda där, så de borde rimligen gå att få tag på någon annanstans. De är typ i storlek som en gammal 50-öring - 1 krona, med mintsmak och chokladfyllning. Väldigt goda. Förut vet jag att de hade vita med champagnesmak och surt inuti - de var också vääääääldigt goda. Jag ska inte säga att jag VET att de har hjärtanen, men jag tror det, för de har liksom alltid haft dem..

    Om du vill, så skulle jag ju kunna fixa ett gäng om det inte går att hitta på nåt närmare ställe.. Förutsättningen är ju såklart att de finns.

  • Pärlplattan II

    Ja - lite som åt Mariannehållet, fast jag tycker nog att de är mycket godare! Och om jag ändå ska ha själv, så kan jag ju lika gärna köpa ett gäng till, när jag ändå är där. Nemas problemas. Fem stycken verkar väl ganska lagom, eftersom de ju är ganska stora, och definitivt fler vita än rosa, den rosa färgen är ganska stark, har jag för mig. Alltså inte FÖR stark, men de är liksom rosa. Jag tänker nog ha något spetsknyte jag.

    Tror de kostar 3,95/hg, så det är ju billigt och bra. Gud vad jag blir sugen på godis nu. TUR att jag har tvättstugan, så jag inte kan åka dit direkt..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.