Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Åhhh - det här är en så bra tråd!! Jag blir alldeles glad av att titta in här.. Ni fattar inte! Idag är en dålig dag (första egentligen sen jag kom hem) när jag vaknar med ångesten gnagande, över allting (motion,vikt,pengar,inbjudningar,väder,orkeslöshet,alltalltallat). Så kommer man in här och allt ångar på i samma stil som vanligt, då blir jag alldeles glad!!! Jag ska lägga in tråden bland mina andra mediciner. Det blir perfekt!

    Anne - Fränt med Elvis! Å väldans bra pris!

  • Pärlplattan II

    Hur kommer det sig att folk har svårt att förstå det här med OSA? Alltså - att man ska svara dit även om man tillhör familjen? Självklart kan vi ringa och säga att de och de kommer, men det känns ändå som att - ja, ni vet. LÄS inbjudan och infon så fattar ni. Kanske. T.ex allergier och annat, sånt är väl bäst om de klarar av själva. Sen har ju vi önskelåtstema också, så då är det ju än bättre om de ringer och berättar själva. Tycker då jag. Såklart. MEn inte vet jag...

    Mina sjukskrivningspapper har försvunnit i posten. Jag har inte fått någon utbetalning för april således. TJOHOOO. Suck och stön. Självklart hittar jag inte mina kopior heller - som jag tänkte skicka direkt liksom, man vill ju gärna ha lite cash. Jag vet ju att jag har dem, och ja, lite bättre ordning kanske man skulle ha. Fast verkligen - de låååååååååååg ju här. Hua.

    Lite avreaktioner från Jönköping. Över och ut.

  • Pärlplattan II

    HALLÅ - PANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vi har lyckats underfrankera inbjudningarna!!!!!!! Det är så FRUKTANSVÄRT PINSAMT! Jag rodnar bara av att tänka på det. USCHUSCHUSCH! Vissa verkar förvisso ha fått det ändå, andra har fått betala (eller, vi vet EN som har fått betala hittills, men det betyder ju inget, en annan har fått en lapp, men fick sen inbjudan ändå). GUD vad jag är korkad! Tänkte att det liksom skulle gå som vanliga kort. Tydligen inte. Eller tydligen ibland. Iaf. Jag tror vi får skick ut ett extra brev, med ursäkt och information igen, men vad skriver man? Har ni lite tips... Snälla!!!

  • Pärlplattan II

    Nienna - SMART! Det ska jag göra.... Det var ju verkligen smart. Något måste man ju göra, och sådär blir det ju lite roligt, som sagt. Tack för tipset!

  • Pärlplattan II

    Fast frågan är ju om alla inbjudningar kommer fram ändå? Det verkar ju onekligen som om det beror lite på hur nitisk postpersonalen är, men, de borde ju hursom komma fram med eller utan lösen?

  • Pärlplattan II

    Anettan73 - Ja. Hmmmm... Personligen skulle jag ju vara så nyfiken på vad det var, så jag hade ju löst ut brevet, men det är såklart olika. Men det är ju lite roligare att göra det till en kul grej, och ge alla ett frimärke på festen (om de nu inte säger upp kontakten för att jag är så dum i huvudet - men kanske jag överreagerar lite då...)

  • Pärlplattan II

    Nja - jag får helt enkelt försöka släppa det, och göra en rolig grej av det på själva festen. Värre saker kunde ju ha hänt - och vi får ju iaf skämmas ordentligt!

  • Pärlplattan II

    Brud 080524 - Men det går säkert bra, även om det är bara en vecka kvar. Med klänningen menar jag. De skulle ju hinna gå att ändra någonting OM det nu vore så att det skulle behövas.

  • Pärlplattan II

    Annim - Räkna med att jag håller alla mina tummar och tår!!

    Jag kör på din idé Nienna! Inte mycket annat att göra. Det var en toppenidé!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.