Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    furillen - man får klaga! Det är klart man gör också, när det händer sånt där.

  • Pärlplattan II

    Alva - Vad jättefina ni var!!! Verkligen!

    Usch - det är så himla pissigt. Jag är så besviken. En av Peters kompisar kommer, och det är han som ska vara toastmaster. Han har engagerat sig ungefär noll hittills. De andra som vi bjudit kommer inte trots att de verkligen hade kunnat om de velat (jag förklarar inte allt här, så det är ju svårt för er att veta, men ni får lita på mitt ord.. ) och det är ingen som ordnat svensexa, trots att jag pushat. Nu har jag bett några kompisar som vi umgås med, som jag vet frågat efter det, men eftersom alla trodde att toastmaster skulle ordna det så har de väntat, så nu har de lovat att fixa något även om det blir efter festen.. Peter är ju såklart jätteledsen och det är svårt att hitta på något att säga, man blir bara ledsen.

  • Pärlplattan II

    Anja - Ja, men det är ju skönt att få ett datum iaf. Jag vet nu att det blir en resa till Liseberg för honom på lördag, ett par kompisar som från början är mina, och som vi umgås med rätt ofta (så det är ju hans kompisar också, om än inte de som han förväntade sig), som fixar det. Jag tror det blir bra, känns iaf skönt att veta att det händer något! Helt annat: Har hjärtanen kommit??

    Det är ju jättemycket kvar att göra, det där med gästpresentationerna har vi kommit en bit på, fast det är mycket svårare än vad jag tänkte att det skulle vara liksom. Sen är det det, det, det, det, det, det,det, det, det och det. Och en man som säger "men det är ju två veckor kvar, det är luuuuuugnt". Idag har jag iaf fått tag i kartongen i rätt färg, till festprogrammen, äntligen. Superglad för det, nu försöker jag bara komma på vad jag ska ha på utsidan. Kan man skriva typ "Festprogram" för hand, tror ni? Jag skriver rätt snyggt. Det som stör mig är att det inte skulle se EXAKT likadant ut på alla, men det är kanske inget problem egentligen?

    GRATTIS ELDHAV! Vad roligt att det gick så bra.. Ser framför mig när er dotter springer efter..

  • Pärlplattan II

    Jag vet inte om det går, det är 300 gr kartong och så är det ett papper till påklistrat som dessutom är prickigt, så det kanske blir svårt? Men det kanske går att fixa ändå, det prickiga är ju tunt, man kanske kan fixa det ändå. Det är ju bäst om det är exakt likadant!

  • Pärlplattan II

    EldHav - Jättefint!! Verkligen!

    Anja - Ja, vi har ju inget vigselprogram eller något sådant, det enda är ju inbjudningen och där är det stämplat "INBJUDAN" utanpå. Jag tänkte göra allt annat i samma stil med adresslappar som vi använt rakt igenom, men jag får se hur jag gör. Nu när du sa hur du gjort så har jag ju fått sprätt på hjärnan igen. Har ett favvotypsnitt som heter "Breast Bomb". Härligt va?

  • Pärlplattan II

    Någon som vet någonstans där man kan hitta guldfärgat folie? (finns det ens?)

  • Pärlplattan II

    Vi köper på Systemet vi. Lämnar tillbaka det som inte dricks upp. Vi är för lata för att åka iväg, det har varit så mycket annat. Men fasen vad svårt det är att räkna ut hur mycket som går åt.

    Gissa vad som hänt? Jag fyllde ju år förra veckan, fick "en klassisk dejt" i födelsedagspresent av älsklingen. Tror ni han bokat allt på lördag eller?? Men det är ju bra på det viset att han inte anar att de ska sno honom iaf! Jag hoppas han blir glad, får väl försöka ordna avbokningarna själv i värsta fall, det handlar liksom om bord och bio tror jag, så det är ju inte hela världen liksom, inget som kostar (mer än bion då) men, ja, det är ju inga olösliga problem. Glad är jag för att vi har lyckats lösa en svensexa INNAN festen!

    Annars sitter jag och knyter favorsknyten, ska fotografera sen och lägga in så ni får se.

  • Pärlplattan II

    EldHav - Grattis!!! Vad roligt! Jag måste också åka till Island...

  • Pärlplattan II

    20080614 - Vad fina ni var! Och dukningen och buketten och allt!

    Nu är jag klar med bordsplaceringskorten/favorsen. Jag börjar bli nervös nu. Vi är ju visserligen redan gifta, men det känns ju verkligen som om det är den femte det blir komplett, om ni förstår hur jag menar. Det är då vi verkligen är gifta på riktigt. *pirrpirrpirrpirrpirr*

  • Pärlplattan II

    Anne - Jag tycker: Supersnyggt! Absolut!

    Fick ett mail från pappan i den amerikanska "någontypavsläkting" familjen, han var så entusiastisk och det är ju jätteroligt! Jag blev så glad. Var bara tvungen att tala om det!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.