• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Tessan K

    Jag tänkte ha stay ups - tror det blir för obekvämt att vara utan strumpor i skorna....

    Blev på dåligt humör nyss... Fick sms från en vän nu som meddelade att hon inte kommer på bröllopet på lördag. Allt är beställt och festprogram och bordsplacering är tryckta med deras namn i såklart. Hade en föraning om att hon skulle banga ur men att göra det 3 dagar innan plus att meddela via sms - är det inte lite dåligt? Eller så är det jag som överreagerar...

  • blivandefrularsed

    Jag ska ha strumpbyxor, tycker inte om när låren klibbar ihop...

    Ångströk min klänning igår, den blev också sååå fin!! Nu kan vi snart räkna ner timmar

    Vi gjorde klart vår låtlista igår, ca 6h blev det. Kommer nog bara använda ett par, tre timmar dock...

    Det mesta är köpt. Kvar är blommor och hämta ljus och rosor som vi har beställt till dukningen.

    Sitter och skriver ut sista bladet till festprogrammet nu. Har väntat med det in i det sista eftersom det är bordsplaceringen och vi tänkte att OM det blir något återbud.... Men det har det inte blivit, än iaf.... Hoppas alla håller sig friska!

  • Pannkakstårtan

    Jo det är skitdåligt att backa ur 3 dagar innan! Dessutom på SMS, bu säger jag bara!
    Vi har haft en som har hoppat av, men det var några dagar sedan så jag tog bara bort honom från listorna. Blev lite knas med bordsplacering men det fick lösa sig.

    Jag börjar bli väldigt nervös. Är en sån som oroar mig för att folk inte har roligt, kan logiskt se att det kommer de att ha och att det är var och ens eget ansvar, men ändå så gnager det på mig. Absolut att det viktigaste är att vi blir gifta osv men ändå så smyger nervositeten på mig.

  • BettyB

    IDAG ringde en kompis till sambon o frågade om barnen är bjudna! De har redan tackat ja men idag kom denna fråga.
    Sambon svarade att barnen inte är bjudna. Han tillade också att de som är bjudna står på inbjudningskortet. Idag har alltså detta par börjat fundera hur de ska göra med barnen. Inte börjat fundera på barnvakt även fast de fick inbjudan i mars. Känns ju som att de inte tycker att vårt bröllop är så jätteviktigt... Hur tänker folk egentligen? Blä!

  • Virvel

    Tråkigt med alla återbud. Fick själv ett från en barndomskompis för några dagar sedan via mail. Hon påstod att hon hade ringt men att jag inte varit hemma. Konstigt att hennes nummer inte har synts på vår presentatör.

    Här är det faktiskt lugnt. Igår kväll var jag över till svärföräldrarna och där gjorde vi färdigt krukorna med sand och mossa som vi ska sticka ned rosorna och ormbunksbladen i på fredag kväll.

    Idag vid nio åker sambon plus hans föräldrar ut och ställer iordning borden och buffébordet. Kl elva är det dags för mig att göra naglar. Efter det så ska svärmor och jag ut och duka och det ska bli riktigt kul att äntligen få se hur allt vi har planerat kommer att se ut. Ikväll är det genomgång med serveringspersonal hur jag vill ha det.
    Imorgon har vi inte så mycket att göra. Dammsuga en av bilarna, dammsuga här hemma då vi har folk som ska sova här, åka ut med blommorna och askarna.

    Ursäkta mina långa inlägg.

  • Nufsan

    Kikar på smhi hela tiden, men börjar inse att lika många gånger som jag tittar så ändrar sig vädret. Nu ska det bli 9 grader på kvällen mot igår 16... regnet har dock minskat till bara mellan 12-18 och sedan sol resten, haha. Lika bra och inse att jag inte vet vad det blir för väder förrän lördag morgon Om ens då!

    Idag är stora pysslar dagen för mig. Ska iväg 10.00 och fixa naglarna. Brudbuketten ska hämtas... klänningen ska provas och hämtas och ringarna ska putsas... Sen imorgon ska det dukas och fixas för brinnande livet... Var och köpte blommor igår.. tre hinkar fulla för 180 kr till dekorering... kanonfina och billiga

  • lisa07

    vad arg man kan bli! *Min styvmor meddelade idag att hon inte kan komma på bröllopet för hon ska jobba, det vet man väl för sjutton om mer än 2 dagar före bröllopet!!! Fick göra om hela bordsplaceringen 1 timme innan den skulle tryckas, måttligt road..men hellre att det strular idag än på lördag.

  • Nufsan

    Lisa, gud så dåligt.. själv fick jag 2 återbud idag igen.... Sjunker stadigt ner och ställer till en massa jävla problem med bordsplacering etc som redan är klart!!!!!!!!!!!!!!

  • Nufsan

    Oh nu har jag hämtat min klänning, sååå vacker

  • Virvel

    Nu har svärmor och jag dukat och snacka om att det blev panik när vi(det sista vi gjorde)la ut festprogrammen och det fattades åtta st från tryckaren!!!!!
    Som tur var så hade jag sju framsidor så det fick jag skriva ut hemma och sedan upp till tryckaren och trycka inlagor. Ska hämta dom imorgon vid kl tio. Snacka om att jag är glad att vi dukade idag och inte imorgon kväll.
    Jag räknade vigselhäftena men inte festprgrammen så det kan jag rekommendera er att räkna båda. Ett litet tips till alla er.

Svar på tråden 080809 del 4