• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    Känner mig så ner slagen, vi får inte boka kyrkan hoss oss förrän efter november. Känns som att jag tappar tid på grund ava detta.

    Irriterande, men dem har alltig krånglat på vårat pastorat. Kan ju prata med en person om detta men då avslöjar jag oss. Och de har jag ingen direkt lust med heller.

    fan vad deppig jag känner mig, hade ju sett fram emot att spika datum, fär att få de ur världen.

  • F A M E

    Varmt välkomna Monkay, koholma, brud2009 & storadagen2009.

    Kul att vi blir flera här inne.

    Vårat bröllop ska ha färgerna vinröd gråsilver vitt & lite svart. Vi hade tänkt oss den 31 juli 09 att gifta oss men efter som de stular lite med kyrkbokningen så håller vi oss avvaktande på datumet. I värsta fall så får vi ta 1 aug, men vi vill gärna gifta oss på fredagen istället.

    brud2009 hur tänker ni i efternamns banan vi satt i går och tittade ut lite olika efternamn men hittade inte direkt någon som var waowww den här är ju VI.

    Vi har suttit och titta många gånger tidigare då vi funderat på att slå på giftemål men bromsat eller lag de åt sidan av olika förklarliga själ. Hittade då ett jättefint efternamn emn de är långt och lite svårsagt. Man snubblar lite på ordet och de är lite svårt att säga snabbt för då låter de jätte skumt.

    Jag ligger som lite anonym här inne, men jag känner vissa personer som snurrar runt här och vill på så sätt inte att dom ska veta vem jag är, inte just nu. Jag vill hellre ha lite lugn och ro när vi håller på med planeringen annars så kommer vi få mer hjälp än vi någonsin vill ha. Visst de är kul men jobbigt med folk som har sina åsikter-meningar om hur ett bröllop ska se ut.

  • F A M E

    Håller med dig där, hon sa till mig att de är då man byter till nästa kalenderår. Fast här vet jag att dom har kyrkan öppen långt in på hösten/året.


    Igia skrev 2008-10-02 21:06:46 följande:
    Tycker det är så konstigt det där att man inte ska få boka...Ringde en kyrka och de sa de inte tog emot ngr bokningar förräns i början på december när de fått nya almanackor... Konstigt då det går att köpa för 2009 nu. Dessutom hade kyrkan bara öppet från maj till september och hon visste inte om de skulle ha öppet hela september el om de skulle stänga i mitten av sept. Vi gifter oss rätt sent i september så vi får se vad det blir. Förmodligen en annan kyrka F A M E skrev 2008-10-01 23:07:31 följande:
  • F A M E
    koholma skrev 2008-10-03 09:10:29 följande:
    Jag gick till Martina på Hår&Häpna innan men slutade för att det blev alldeles för dyrt. Men jag gillade verkligen henne! Vet såklart inte hur bra hon är på uppsättningar men hon har en hel del roliga idéer. Själv har jag väldigt kort hår så det kommer inte bli någon uppsättning alls. Ska försöka hitta någon blingig kam eller liknande att sätta i håret, någon som har något tips?
    Kan iget tips på den frontent att ge dig. Men om jag skulle höra något av någon annnan,så ska jag berätta de för dig. Själv så har jag inte funderat på håruppsättningen ännu. Tänkte jag skulle hitta kläningen först sen funderar ut vad som passar till.
  • F A M E
    Sobeit skrev 2008-10-04 17:41:25 följande:
    Fame:Jag ringde och bokade vår bya-kyrka redan i augusti och det var minsann inga problem. Visserligen hade hon ingen kalender för 2009 ännu, men hon gjorde noteringen längst bak i nuvarande kalender. Samma gällde församligshemmet. Så det kändes skönt! Kan oxå tillägga att hon tyckte att vi var ute i väldigt god tid.
    Jo hon noterade även att jag hade ringt men ville ändå att jag skulle ringa efter nov för att uppge namn osv. Hmm spelar ingen roll nu har jag i alla fall bokat våran lokal och de var inga problem så vi siktar på att gifta oss den 31 juli 09. Men jag bokade även lokalen den 1 aug i fall kyrka ska krångla med datum osv.

    Kniviga blir att prata med prästen. jag bor lite utan för Uppsala, så här känner ju alla varandra nästan och mun glappar ganska friskt i vissa hus här. Men jag ska ta de samtalet när jag har bokat kyrkan så vi vet datumet.

    vad bra med info ska åka ner ditt och kolla in deras grejor inom en snar framtid.
  • F A M E

    HUr ska ni göra med morgongåva till era blivande karl. Jag vet att de är enligt tradition att bara bruden får de. Men jag har faktiskt redan fixat min gåva till min sambo.

    Har blästrat ett glas på ett glasbrukt med hjärta & ringar på. Kanske ingen super fin gåva, men jag har gjort de helt själv. Tanke är att de ska vara ett värme ljus i som doftar gott. Vi älskar att tända ljus över allt båda jag och sambon min.

    Hur tänker ni????

  • F A M E

    De skulle vara någonting kul att göra. Var vänder man då?? Jag som är så dålig när de kommer till fotografer omkring Uppsala-eller över lag kanske man ska säga.


    Sobeit skrev 2008-10-05 14:28:24 följande:
    Jag vet precis vad min m2b skulle gilla. En session hos en fotograf med mig framför kameran. Ni vet, en budoar-fotografering. (tror jag de heter). En sådan ska han få av mig iallafall. F A M E skrev 2008-10-04 23:33:57 följande:
  • F A M E
    Vargtassa skrev 2008-10-05 20:04:29 följande:
    Vet ni, vet ni! Idag har vi varit hos Lennart och Cissi på Atelje 24 (Västerås) och pratat om/bokat vigselringar i palladium! Är så jäkla glad just nu! *Wiiiiiiiiiiiiiiie* Vilka toppenmänniskor!! Ska ringa om två veckor och se om dom är klara. Vill ha dom NUUUUUUUUU! Känns lite pirrigt att man inte har provat en färdig produkt mrn jag litar fullkomligt på Lennart. Tror det kommer bli tokbra! *glad glad*
    Vad är de för slags ringar??? har du någon bild???
  • F A M E

    Hur ska ni göra med borsplaceringen?? samt dukningen. Jag funderar på att att ha vita dukar istället för pappersdukar.

    Vårat bröllop ska gå i vinrött gråsilver vitt & lite svart. hur ska man göra en fin dukning med dessa färger. Vilka färger på blombuketten ska man ta upp eller ska jag vänta med de tills vi har tittat på kläningen först. Kanske vore en bra ide, stämmer de.

    Usch jag mår illa av alla måsten som ska ha på ett bröllop, samtidigt som jag tycker de är så kul och vill ha med.

    vad ska man skriva på festprogramet hur tänker ni göra???

    Suck jag behöver en bättre hjärna en som kan poppa ideer på engång samt finger färdiga händer som fixar allting utan att slita av mig håret. Innan jag ens har hunnit börjat på någon ännu.

    tacksam för ideer.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009