• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    tårtan utsedd i form och färg utvändigt. Men sen så ska vi kolla med hon som ska göra den, vad för smak man kan ha i och vad den kommer att kosta osv.

    Hittat en tjej på nätet som bor strax utan för Uppsala som verkar vara duktigt på tårtor. Har frågat henne samt vad hon tar för den redan. Men jag har inte visat bilden för henne och verkligen ställt frågan ännu. Men jag hoppas att hon kommer att göra den åt oss.

  • F A M E

    De där med fotograf känns ur svårt att välja ut. Men jag antar och man måste börja fundera på detta inom en snar framtid annars så kanske man står utan

    Ska ni fotografera bröllopskortet den dagen ni gifter er eller lite senare.??? Vi vill gifta oss på på fm gärna runt 12-13 så vi hinner klara av allt de formella med släkt osv så den stora festen kan börja. Tror inte med detta tidspress att vi hinner med att fota bröllopsfotot då. Däremot så har sambon en kollega som är väldigt duktig på att fota. Om vi ev ska fråga om hon kan göra det under cermonin & festen åt oss.

    Eller vad tror ni??

  • F A M E

    Och så frågar man ett proffs för att fota några andra bilder med våra kläder osv.

    Sen blir jag så stressad när andra prata om sin budget i denna fråga. Vi har inte satt någon budget alls på vårat bröllop. Dels för att jag vet att vi kommer att få pengar av min föräldrar, samt så kommer vi att börja vissa inköp redan nu som inredning osv. Däremot så har vi börjat med att lägga undan pengar för buketten samt för ev mat kostnaden redan nu.

    Även om jag inte vet vad slutnotan hamnar på den så känns de bättre att ha lite sparar för just detta ändamål. eftersom de är en så pass stor post i budgeten i alla fall maten.

  • F A M E

    hmmm vi får ta och sätta oss ner för att prata ihop oss om detta.

    Jag tror inte vi hinner fotas innan vigseln men där emot i kyrkan utan för och lite bilder efteråt lokalen.

    Vad har ni bokat för fotograf?? vad tar han/hon för de??

  • F A M E
    lottis77 skrev 2008-10-23 19:14:04 följande:
    Åh, vad Kajsa Fagerström var duktig på att ta bilder!! Första fotografen vars bilder jag verkligen har gillat, och bokad den 27 juni 09... Men nu vet jag ju vad jag tycker om!!
    Vad har hon för någon hemsida?

    Vi håller på att fortfarande disskuterar om vi ska en riktig fotograf på bröllopet eller inte.
  • F A M E
    monkay skrev 2008-10-23 21:00:18 följande:
    ja, det är henne jag tipsat om för några dagar sen, supertrevlig verkar hon vara.kajsafagerstrom.seKolla in henne...vi har bokat henne och det känns kanon!F A M E skrev 2008-10-23 19:57:25 följande:
    Jo men den sidan har jag sett förrut. *skäms*
  • F A M E

    Greta 1980 skrev 2008-10-24 09:21:30 följande:


    Någon som vet en bra videofotograf i stan?Som kan spela in hela dagen.Har ggolgat lite men verkar tunnt på den fronten.
    Nej jag har ingen aning om detta tyvärr.
  • F A M E

    Någon nsom vet hur man ställer in ett par gå stavar? Jag har precis köpt dem och ska dra mig ut i kvälls rusket för att få en lite bättre motion.

  • F A M E

    Tackar för info ska fixa de när jag vaknar senare i dag.


    Igia skrev 2008-10-26 00:12:22 följande:
    De ska vara ungefär i höjd med dina händer när du har armbågen i 90 grader, sen när du går med de ska du alltid sätta i staven bakom dig och pendla med armarna ungefär som när du promenerar vanligt. Armarna ska alltså alltid vara raka när du går. Detta för att undvika spänningar i nacke och axlar.F A M E skrev 2008-10-25 20:06:21 följande:
  • F A M E

    Nån som kommer ihåg när de skulle vara bröllops mässan här i Uppsala? Hörde något på radion men med barn tjafs i bilen så hör man inte allt på radion tyvärr.

    Tror dom sa vasasalen på slottet den 9 nov kl 09 ? stämmer de någon.

    HJÄLP.....please.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009