• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    oki så ni kör på stora tårtor då?

    Fundera på min tårtor har hittat en tjej här på nätet som kan tänka sig göra dem åt mig ev. Där av funderingen vad de ev kostar.

  • F A M E

    Nej hon gör de privat, kul grej liksom.

    Vi hade tänkt först en 4 kantig tårta med 3 våningar som blir mindre ju högre upp den kommer. Finns bild i mitt galleri för de skulle vi betala 23:- biten helt ok i pris vad jag har förståt.

  • F A M E

    hmmm missade halva inlägget *suck*

    Men när vi var på mässan så fickvi se minitårtorna live och de tilltalade oss verkligen. Att slippa ha en massa tårta över osv. Frågan är nu bara vilken smak vi ska ha, jag gillar choklad och hallon. Vill ju inte ha en för sött sliskig tårta helst.

  • F A M E
    Igia skrev 2008-11-11 21:11:39 följande:
    Det har vi oxå fått för att vi vil ha, minitårtor alltså. Har du hört nåt pris på sån?F A M E skrev 2008-11-11 14:16:59 följande:
    nja något dyrare sa hon att de blir men inte hur pass. Jag kan berätta så fort jag hört något ifrån henne om priset.
  • F A M E

    Känner till henne via en annan sida där vi ha möts ibland i olika disskutioner osv. Så råkade jag ramla in på hennes sida & fick se de hon hade gjort. Fräck som jag är så frågade jag rakt ut, om hon skulle vilja hjälpa oss, med vår bröllops tårta.

    Och hon tackade ja.


    brud2009 skrev 2008-11-11 19:07:26 följande:
    Är det någon som har provat Anneli K´s tårtor?FAME hur har du fått kontakt med henne?
  • F A M E

    Alltså jag har inte varit i kontakt med Anneli K´s tårtor. Utan en privat tjej. Så att de inte blir fel info här nu. Skulle vara så typiskt mig i så fall.


    Igia skrev 2008-11-11 22:06:18 följande:
    Tack!F A M E skrev 2008-11-11 21:57:11 följande:
  • F A M E

    När vi pratade om en vanlig bröllops tårta så mailade jag bild på den jag ha i galleriet mitt. Den med 3 våningar och fick då priset 23:- biten. Men om jag ville ha minitårtor/bakelser så skulle de bli lite dyrare så kanske 25-27:- biten nu gissar jag bara på detta priset.

    Har ingen aning men dem borde ju baka dem dagen innan så att den hinner suga in allt smaskit i "brödet" man lägger på garneringen. Eller? JO men så gör vi i alla fall när vi baka tårtor själva.

  • F A M E

    Ahhaha nu har jag fått bilder på en dukning där vi ska vara. Och ett erbjudande om att få köpa lite ut av deras dekorering också. Är ju så super för dom sydde överdrag på stolarna, ser riktigt snyggt ut.

  • F A M E

    Ca 29:- biten tar hon för minitårtorna/bakelserna. Men då är de inget jätte avancerad garnering dvs miljontals blommor osv.

  • F A M E

    Var också in på Colletion idag dock så hade jag min minsta med mig så jag tittade mest bara runt, pejlade läget på vad som fanns. Håller på att skapa våra inbjudningskort i huvudet redan, kul att få se vad marknaden har att erbjuda.

    Var även in på panduro uppsala färg för att se vad de fanns där osv. Letar efter små kartonger rektangelformade. Som vi ska ha till bordsplaceringen. Hittade på mässan en konditor som fixade små chokladpraliner i en ask, med namn på. Sambon tyckte om iden men tyckte att 30:- var lite dyrt för 2 praliner samt asken.

    Så nu letar jag en budget variant då da.

  • F A M E

    Fas jag tycker man kan göra namnskylt med tjockt papper med en klänypa på istället.

  • F A M E

    Nja nu trodde jag att de var ju tvärt om så är de när man inte läser de andra skriver.

    Jag röstar på 1 isf om de är de mad de vita pappret i bakgrunden.

  • F A M E

    Är så glad för att grannen som gifte sig i våras hade sytt egna stols överdrag till där vi ska vara. Och ska bestämma ett pris bara sen får vi köpa dem. Då är de solsöverdrag, gardiner, vaser osv.

  • F A M E

    Vilket busväder de har varit ute de senaste dagarna. Men hej vad vackert de är nu. Lite tråkigt att de ska försvinna till helgen ev.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009