• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    Har ingen aning mysan, har bara hört om de på radio och där låter de som att man kan bara komma.

    Sobeit: Har inga grannbarn som är så pass stora att kunna hyra in. Har ju redan haft den tanken i huvudet redan men kommit på att de är tekniskt omöjligt.

    Jo våra barn ska också sova hos någon mormor/farmor men de tar vi senare.

  • F A M E

    ohoj hur många ska ni h runt varje bord på eran middag?

    Vi har ca 68 st och kommer att ha 4 bord inklusive honörsbordet. Dvs så kommer vi att ha omkring 20 st personer per bord.

  • F A M E

    Och ett barn bord som jag alltid glömmer bort att de finns med. Så 5 bord då för oss.

  • F A M E

    Nja man kan sitta 6 personer runt våra bord också, om man kör den enkel men vi kommer att slå i hopp dem, så att de blir till 20 platser. Dels för att vi upplever de så trångt på bordet och vill inte jämka borddukningen med att gästerna ska sitta trångt.

    Vi vill ha ö-bord, vi tycker ju om att inte vara som alla andra . Så ska man räkna borden så så kommer vi att ha 16 bord inklusive barnbordet. Samt 1 stort serverings bord där man kan ta maten men de är ett alldeles eget rum de.

    Greta 1980 skrev 2008-11-09 10:52:42 följande:


    Fame: Vi kommer som sagt att bli ca90 personer och fick då uppgiften att 18 bord behövs. Man sitter ca 6 personer per bord. (vi kommer bygga alla bord ihop som ett E)Men vid honörsbordet blir det ju endast 3st per bord efterom det där enbart sitter personer på en sida om bordet.Verkar som vi har betydligt mindre bord än er, (18gånger 80cm)
  • F A M E

    Vi har varit på mässan idag, kul att se hur alla tänkte runtomkring sina bord.

    Vi fick oss en rejäl tanke ställare angående våra ringar. Samt så hittade jag var jag ska handla mina underkläder någonstans. Kändes att de klickade mellan oss på engång.

    Kommer defenitivt att gå ner till collection för en titt in för våra inbjudnings kort osv.

    Men visst kommer de en större mässa nästa år? där dem visar kläningar osv.

  • F A M E

    Håller faktiskt med dig där, vi funderade också varför all fokus var p åbruden. Man är väl ändå 2 som gifter sig, annars så hade jag varit gift för länge sedan om de bara krävdes ena parten.


    Maja21 skrev 2008-11-09 19:36:24 följande:
    Jag och min blivande var på mässan idag. Vi var båda imponerade och tyckte att det var väldigt välordnat. Fast kanske lite väl inriktat på bruden och hennes tillbehör? Lite fokus på brudgummen hade enligt min mening inte varit helt fel...Vi blev väldigt intresserade av Vasasalen som lokal. Är det fler av er som planerar att vara i den lokalen?
  • F A M E

    JO men de gjorde jag också bokade både make up & att få inbjudan på bröllopskurs på colletion.

    Jag tycker de var lite dålig att bara ha ett företag där av varje sort så att säga. Jättesvårt att veta vad som finns tillgängligt om man inte kan ha konkurerande affärer samtidigt. Även om de nu var väldigt trångt där osv.

    Tycker de bort åtminstone finnas en papper på vad olika företag som heter som håller på i denna branchs i alla fall.

    Vi han aldrig prata med fotografen för de var så mycket folk där när vi kom och sen när vi gick så var hon inte där då heller. Fast vi gick när dem började med uppträdandet, hade ju en lite fet list att uträtta på stan innan vi var tvunga att återvända hem till barnvakten.

  • F A M E

    ursäkta mina fel stavningar osv men jag är ganska trött idag.

  • F A M E

    Jag hoppas att mässa i mars är lite större då och med flera företag.

    Åhh vad jag vill börja pyssla med inbjudningarna men är hemma med sjukt barn & då går de ju inte bara att dra in till Centrum direkt.

  • F A M E

    Sobeit: Vad får ni betala för den då?

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009