• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    Igia skrev 2008-10-06 11:50:57 följande:
    Du kan ju ha vita dukar, räda blommor och ljus, silverbestick och silvergrå servetter, vita tallrikar, svarta tallrikar skulle vara coolt oxå men det blir nog lite mkt olika färger.Vi ska ha vanlig E-dukning.F A M E skrev 2008-10-05 21:22:47 följande:
    De lät väldigt fint, förutom att de kommer bli väldigt svårt att hitta svarta tallrikar till ca 70 personer. Samt en dyr post men jag gillade ditt koncept helt klart.

    Tänkte på blommor kan man bara duka med en smal blomvas där de får plats säg 1-2 st blommor i stället för en hel bund. skulle de se snyggt ut. Vet någon vad det finns för vackra vita blommor förutom rosor??

    ljusen kan man har block ljus istället för långa tråkiga smala ljus skulle de se oki ut.

    Jag har j***a många ideer men känner mig osäker på vad som passar vid dessa tillfällen.
  • F A M E

    häng på du Greta 1980 Välkommen.

  • F A M E

    Jag var ner till blomsteraffären idag för att få lite insperation till blommor i buketten. Jag måste ha världens otur i detta, hon var inte direkt otrevlig men ändå så irriterande & hjälpsam fanns nog inte på hennes karta denna dag.

    Suck vad jag blir så trött när ska detta vända eller är de märkligt fel på mig. Frågade henne bara om hon kunde rekomendera några vackra bukett uppsättning för ca 700:-. Men nej jag skulle komma tillbaka 3 veckor förre bröllopet så skulle vi kunna ta de då. Så vidare vi inte bokade en tid men då vill hon vara garanterad att få jobbet för de kostar ju pengar att sitta ner och prata med dem om ideer.

    Vilken service inriktad person, ALLT kostar pengar idag, så korkad är jag inte. Och självklart ska jag betala för mig de har jag alltid gjort. hmm nja får se om jag tar dom eller om jag ska försöka hitta någon annan.

    JO hon slängde fram en pärm på ca 1 min där jag fick se "några" olika typer av buketter som dom hade gjort. Sen så stog hon och klappade sig själv på bröstet och sa att dom skulle ju självklart göra den bästa buketten för mig. Så duktig hon var men SÅ lång arbetsliv erfarenhet bakom sig så oroa dig inte lilla gumman.

    GAAAAAAAAaaaaaaha vad jag hatar folk som klappar mig på huvudet och dum förklarar mig på detta sett. Jag har ide men jag vet inte vad för slag blommor man kan använda. Om hon bara kunde gett mig några förslag så man kunde gå hem och spinna vidare själv. Och återvända sedan för att få hjälp eller rättning med utseendet på allting. Så hade nog jag varit om jag hade varit i hennes kläder. Alla personer som kommer in är ju potensiella kunder i framtiden.

    NEJ jag åkte hem igen med ett märkbart irriterande huvudbry.

    Så vad hittar man snygga buketter, har googlat runt lite men inte hittat några bra sidor.

  • F A M E

    Vi bor utan strax utan för men jag ska ta och åka dit till luthagen och höra mig för. Blir en liten omväg men de gör inte så mycket i mina ögon.

    Tack för all info jag ska ta och läsa lite bättre i morgon em efter som jag ska gå och lägga mig nu. Jobbar natt i dag.

  • F A M E

    Äntligen är det min tur skrev 2008-10-09 14:16:36 följande:


    Hallå brudar.Ville bara tipsa er om att det finns billiga (2kr/st) ljusstakar för värmeljus på RUSTA i Uppsala nu. Genomskinliga o svarta i glas. lite fyrkantiga med rundare kanter.
    Ska också åka förbi där för en titt. Tack för tipset.
  • F A M E

    Sobeit: vad skönt att du har hittat din person på den punkten. Tänk om man hade sådan tur, jag vet vem jag ev ska ha i makeupen men frisyren vete tusan just nu.

  • F A M E

    Alltså hon är utbildad på makeup och lite på frisyr. Men om hon inte vill eller fixar håret så får jag leta efter någon annan på den punkten.

    Jag hoppas bara att hon vill fixa make upen också har ju inte frågat ännu. Shit varför är de så många saker man måste/vill ha fixa in för ett bröllop.

  • F A M E

    Jo de skulle jag kunna, frågan är bara om hon verkligen skulle kunna hålla tyst. Vi tänkte avslöja för övriga fam medlemar vid nyåret vad som ska ske för vår del. Det är mest bara för att VI ska hinna planerar hur vi vill ha de innan visa människor får för sig att dem "måste absolut" hjälpa till med ideer. Bröllopet blir ju inte av förrän sista juli-1 aug nästa år och de är ju ganska lång tid tills dess igentligen.

    Bara Vi får chans att komma in någon gång själva för att kolla våra blivande kläder. Så ska nog själva ideen komma sen med hår uppsättning osv.

    JOOO jag/vi har barn fler än 1 kan jag i alla fall avslöja för er. Så jag har lite knåpande & pysslande med att få oss iväg helt själva en längre tid på ex en helgdag.

    Tyvärr så har vi inga släktingar som bara säger HEJ nu tar vi era barn en heldag/helg och så kan ni göra precis vad ni vill. Den drömmen är skulle vara för braför att bli sann i mina öron.


    Sobeit skrev 2008-10-12 11:09:52 följande:
    Jag har en kompis som ska göra själva slut touchen på make upen. Och det känns skönt att få hjälp med grunden för det är den som tar längst tid liksom. Du skulle inte kunna fråga denna person innan ni berättar för alla andra och be henne vara tyst om det?F A M E skrev 2008-10-10 22:35:31 följande:
  • F A M E

    Tjejer måste fråga vart hittar man skor någonstans???? jag vill ju ha snygga men bekvämliga att gå i.

    Finns de några bra skoaffärer i centrala Uppsala & vart ligger dessa någonstans. Jag är ju så sällan inne i själva city om jag ska ärligt erkänna.

  • F A M E

    Vi ska vara ute i lokalen som ligger intill kyrkan. Den kostar 600/dag med bord, stol, kök med porslin att använda.

    Vi ska ev gå dit i kväll för att stämma av med vad dem har för porslin och glas, de som fattas kommer vi att köpa in själva. Sen kommer våran "fest" vara hemma i vår trädgård med special utvanda gäster. Dvs våra vänner, syskon dock ej inga barn förutom dem som ev ammas.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009