• F A M E

    Uppsalabrudar 2009

    Efter som vi ska ha buffe mat så ska vi har serverings personal. Och de kommer att bli ett par tjejer som vi känner väl och som gillar att hjälpa till.

    Hoppas bara att dom vill hjälpa oss med allt runt servering av maten som ska komma ut på buffe bordet och att dricka finns åt alla osv.

  • F A M E

    Jag har nog hitta den vasen jag ska ha på bordsdekoreringen. Jättefin och finns ganska centralt i Uppsala också. Funderar på att ev åka dit i morgon för en titt efter som dom har 20-50% rea just nu på de sortimentet. Annars så får jag ta en snygg vas jag såg någon annan av er har. Kommer i från ikea tror jag.

  • F A M E

    Vad är de för företag???? låter super ju att få hjälp av någon med dessa grejor. Vad kostar den timmen???


    brud2009 skrev 2008-10-16 21:58:38 följande:
    Bokade i går en tid på collection. Hon ska under en timme ge mig inspiration och tips på inbjudningskort osv. ska bli sååå kul!!!Vi ska ha vår fest på rest. Rullan (gamla S1), vet ingen som varit där men hoppas att det blir bra, det är i alla fall välidgt trevliga och vi gillar lokalen
  • F A M E

    Det är gulliversblommor på ringgatan. står så på deras hemsida. Jag kan lägga fram min blidgalleri nu kanske. Efter som vi har nu så gott som bestämt oss, hur allting ska se ut.

  • F A M E

    Har inte kommit så långt efter som vi inte har fått bokat dag ännu i kyrka. Men de kommer att ske i slutet av sommaren.

  • F A M E

    hmmm låt förslag vet jag inget om.

    Får och kan man spela vad som helst i kyrkan då???? som in marsch på ett bröllop.

    Får man det så ta någon sång i båda har förknippning till. En låt som ni minns när vi träffades eller spelades vid ett speciellt tillfälle. Eller också så får ni sätta er ner och funderar igenom tillsammans vad ni vill ha.

  • F A M E

    vet inte riktig men jag har ev fått ihop till inredningen där vi ska vara. Har dock inte hört om något pris ännu, men de kommer misstänker jag.

    buketten halvfärdig, kläderna skall tittas på och prova så fort vi får en chans att sticka iväg själva. Lika så skorna med.

    Gästlistan knåpas på förfullt tycker de är jobbigt efter som jag inte riktigt vet var jag ska dra linjen någonstans.

    Inbjudnings korten och allt sånt sitter vi och skumma igenom och skissar på hur dem ev ska se ut. Om vi ska göra dem själva eller icke.

  • F A M E

    glömde: lokalen boka dagen före dagen och dagen efter
    Buffen ska vita när vi har gått ut med att vi ska gifta oss, efter som vi ska fråga en i bekantskapskretsen om hennes hjälp. Annars så får vi köra på plan B där.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009