• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Anja 19 juli 2008

    Hehe

    jag berättade för ALLA så fort stickan visat pluss med alla barnen

  • Hedebris

    på jobb berättade jag i v12. det var lite krystat... ville inte berätta... men mådde så jävla illa så de var oroliga för mig...
    för familjen berättade jag direkt när det blev plus. vänner fick veta det lite efter hand...


    AnneiLund skrev 2008-10-05 13:41:11 följande:
    Hoppas Gabbi snart loggar in och läser det!!Det sjuka är att jag redan tycker mig bli rekordartad tjockare...ha ha ha ja jag vet det är ju bara i hjärnan....SEn längtar jag tills att jag ska få säga det till folkHedebris...När berättade ni?Ja alla andra mammor här inne, när berättade ni för er omgivning?
  • AnneiLund

    Min provision på jobbet fryser dom jäklarna inne när de får veta att man är gravid, ja det låter sjukt men så är det. Så jag tänker mörka så länge det går. Med tanke på att jag är trettionioooooo år så tänker jag även lite på missfallsrisken så jag väntar tills efter första UL.

    Men med mina andra barn berättade jag det för alla fort som fan, precis som du Anja...

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    det är skönt att vara sådär fertil, men samtidigt tycker jag att det är lite läskigt. (menar INTE att klaga, absolut inte) men jag går omkring och är rädd varje månad pga min fertilitet, och blir livrädd om mensen är bara en dag sen, trots att jag har kopparspiral. Man får nästan lite övertro till sin egen fertilitet på nåt vis och tror man ska bli gravid trots preventivmedel. Hmm om du fattar hur jag menar.

    Blir avis på dig. Önskar jag hade det kvar oxå. Kan på ett sätt inte tänka mig att aldrig få vara gravid och få en liten bebis igen, att få uppleva alla de där underbara känslorna, men samtidigt så blir jag helt matt bara jag tänker på en graviditet, förlossning och de där första åren med en massa kladd, och "inte kunna vända ryggen till två sekunder för då händer det något"-tiden, haha...

    Kan vara för att jag har det så nära inpå fortfarande och för att jag hade det i kvadrat Tror att det faktiskt tröttade ut mig mer än jag var medveten om medans jag var uppe i det.

    (så ha MER än 12 månader mellan denna och nästa Anne ) Blir det fler sen förresten?

  • Anja 19 juli 2008

    Förresten så borde din bebis nog vara en flicka, om du sa att ni hade sex INNAN din ägglossning. Y-kromosomen som finns i de spermier som blir pojkar lever bara i ett dygn, medan x-kromosomen som finns i de spermier som blir flickor, har en livslängd på upp till 3-5 dygn. (däremot simmar de spermier med y-kromosom fortare, då de inte väger lika mkt som x-kromosomen, så har man sex mitt på ÄL så är det högre chans för pojke).

    MYCKET spännande! När hade ni sex och när hade du ÄL?

    (Detta har stämt på mina barn. Rätt häftigt!)

  • Anja 19 juli 2008

    Är den enda sån där "teori" som faktiskt har vetenskapliga bevis bakom sig.

  • Anja 19 juli 2008

    VAdå menar du??? VArför fryser dom inne din provision för att du är gravid? Det var det vidrigaste jag hört på länge!!

    (är det för att de inte vill att man som gravid kvinna ska "stressa" pga provisionen???) Eller WHAT?

  • Anja 19 juli 2008

    Isåfall vore det ju bättre att säga att man som gravid kvinna får en provision som ligger på genomsnittet mot vad man brukar ha, så att man får provision UTAN att anstränga häcken av sig (DET hade ju gjort att man INTE stressade däremot).

    Framför det som förslag

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1