• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Anja 19 juli 2008

    Gabbi

    förlåt... jag hade telefonen på ljudlös tydligen, ända sedan mötet igårkväll. Ingen har fått tag i mig idag *asg*

    Jag har varit så jä..la duktig idag trots min ihållande förkylning. Har möblerat om, städat, fixat, donat, skurat, skrubbat och varit helt galen. (har gått nästan 14.000 steg är med i steg.se med jobbet så nu räknas det steg hela oktober, så jag går jättegärna en annan dag , vilket jag säger JÄMT och sen hör jag inte ens telefonen, suck).

    Hur var skaldjursfesten Blir sååå sugen bara jag tänker på det. Mums...

    Imorgon ska jag till vår bank innan jobbet, men nu känns det så lönlöst. Vet ju hur nojjig hon var över ränteläget redan sist jag var där. Suck...

  • a wife to be

    Åh Anja jag håller tummarna för er. Jag har hittat ett jättefint hus i Sandby som vi tittade på för några år sedan, kände bara wow här vill jag bo. Nu e det till salu igen, och ännu finare. Priset ligger på 3,1.....Johan tycker det är alldeles för mkt pengar, usch jag vet inte, är inte så hemma på det där. Vill ju inte köpa och sedan behöva sälja för att man inte har råd..................

  • Anja 19 juli 2008

    Låter ju toppen... Ni kan väl gå och titta på det igen iallafall Han kanske ändrar sig när han ser det

    (är ju inte säkert att de får 3,1 för det i dessa dagar! Folk är fega nu och vill inte gärna buda verkar det som).

    Det är köparens marknad nu om man säger så

    Hus kostar ju tyvärr såna summor här nere, så det gäller att slå till när man hittar något man verkligen vill ha för det går ju inte att få ett hus för under 3 miljoner känns det som (om det inte är värsta renoveringsobjektet).

  • Fröken Planera

    Hej hej! Anja, du är en usel promenadkompis!!!! Du får ju ha telefonen igång när det är dags för promenix! Aja.. Du får höra av dig när du är sugen på att gå.


    Vad tråkigt med lånet, Anja. Men shit, 9,5% ränta på 3,6 mille får det att knyta sig i magen på mig! Jag är inte säker på att jag hade velat lägga så mycket pengar på att bara bo. Jag hade ju verkliegn uppskattad en semester då och då, ja jag hade inte haft emot lite mat heller.
    Försök tänka så att banken nekar inte lån för att de tycker det är kul, de har ju faktiskt en hel del erfarenhet av sånt här sen tidigare.
    Men om jag har förstått dig rätt, så ska ni väl inte låna fullt belopp? Då borde det ju vara enklare!

  • Fröken Planera

    Förresten så var skaldjursbuffén helt himmelsk!!!! Först var vi ute och fiskade hummer, vi på vår båt fick upp 8st, men vi fick slänga i 4. Men shit vilken buffé det blev på kvällen!!! Färska räkor, humrar och havskräftor!!! Jag ÄLSKAR SMÖGEN!!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Fröken Planera

    usch ja, det är läskigt mkt pengar. Nä, vi skulle inte låna hela beloppet men det spelade ingen roll pga räntorna.

    Haha, minns när vi köpte vår första lägenhet ohc räntan låg på 2,8% Det var tider det!

    Sket faktiskt i att gå till vår bank idag, ringde och avbokade. Vi pratade länge igår och det känns för hastigt ändå, att köpa något redan om 8 månader. Vi väntar hellre till etapp 2 och ser om räntorna kanske har sjunkit då Det borde ju inte bli förrän om drygt 1 år, lite mer.



    Jaaa jag vet, jag ÄR en usel promenadkompis Men jag gick faktiskt 14.000 steg igår typ.

  • Fröken Planera

    Har du köpt en stegräknare??? Det har jag åxå tänkt göra. Var köpte du din? Är den bra??

    När jag kom hem i går kväll såg jag att det stod en uppbrunnen bil på parkeringen.. Jag fick reda på att det var 2 bilar som brunnit (ca 4meter från min bil) på vår parkering natten till i går.. Kändes inget vidare att gå ut óch gå i morse när klockan ringde, så jag hoppade över det. ska ut i eftermiddag istället..

    Varför i hela världen eldar man upp bilar nu för tiden??? Vi har ju haft en hel del sophus som de satt eld på, har man tröttnat på dem och avancerat till bilar istället, eller??? Tror ni att det är idioter som tycker att de är coola, eller är det en markering mot den som äger bilen???

  • Fröken Planera

    Anja, jag tycker ni gör helt rätt i att vänta till nästa etapp, då har kanske räntorna stabiliserat sig. Då vet ni ju mer om ni kan äta hela månaden eller inte. Det är ju bättre att bo trångt än att gå och vara hungrig eller frysa hela tiden!

  • Anja 19 juli 2008

    Gabbi

    jag har två stycken. Du kan få den ena om du vill. Båda är av märket Silva, som är jättebra Räknar steg, kilometer och brända kalorier

    (fick den ena i jobbet, eftersom vi är med i tävligen på steg.se)

  • Anja 19 juli 2008

    Jag är faktiskt hellre hungrig och kall än bor trångt

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1