• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • AnneiLund

    Alltså....jag vet inte riktigt när jag hade ägglossning...men min sista mens första dag var den 29 aug och den 10 sept blev mitt sekret (härligt ord va? ) så där glasklart och segt som attans, då sa jag till Anders att nu jäklar måste vi ha sex (han åkte till stockholm dagen efter) fast jag tror att vi även hade sex den 8:e och 9:e så jag vette fan....
    Vi fick också höra "vänta nu till ägglossning och ha bara sex just den dagen så är det större chans till pojke.....men det fick vi höra för några veckor sen...så dax då va? Men jag lovar, det är verkligen ingen som blir ledsen över en flicka, det hoppas jag att ingen tror, men eftersom jag har 2 härliga tjejer så vore det mysigt med en kille också.... Ja du fattar va?

    Jag var verkligen en ung och ganska osäker mamma, även om jag säkert just då tyckte att jag var kung på ämnet.
    Jag kan knappt fatta att jag ska få en liten bebis, precis som du skrev Anja...doften, känslorna och upplevelsen.
    Det skulle vara så fantastiskt att få vara en vuxen mamma, sen är jag så hjärtligt trött på min nuvarande karriärhets....fy fan vad skönt att få vara hemma och vara mamma....även om jag minns att det inte var ngn semester direkt..
    ja Anja, du lever nog fortfarande mitt upp i det hela fortfarande...men mina frön är ju så stora nu så hela jag längtar, varje liten fiber i mig vill så gärna, jag nyper mig i armen, tittar i mina trosor varje gång jag ska kissa så¨det inte har kommit något blod. Jag är så glad men vågar fortfarande inte riktigt glädjas...

  • AnneiLund

    Jo...de fryser min provison för att jag har 6 månaders garanti på mina rekryteringar, går något fel i mina processer så binder jag mig att göra om rekryteringen kostnadsfritt. Så för att mina kollegor inte ska få göra om mina uppdrag (om det skulle visa sig att det har knasat sig under min mammaledighet med vissa rekryteringar) gratis, så fryser de mina pengar tills de sex månaderna har gått ut sen får jag mina pengar retroaktivt...
    ja det låter krångligt....men det är så det funkar.
    Fast sjukt är det ändå liksom.....

  • AnneiLund

    Om jag vill ha fler än en......
    Hmmmm
    jag vet inte riktigt
    minns att ett barn var en walk in the park...det var en helt annan femma med två småbarn....
    det får tiden utvisa.....

    Hur är det annars med dig?
    Är allt bra?

  • Tjinglan

    Snälla fruar i Lund, kan ni hjälpa mig? Var i Lund ska jag fixa håret och make up till mitt bröllop i februari. Vet ni något bra ställe?....helst något med bra pris också

  • AnneiLund

    Hejsan!!!

    Jag tror att ANJA TIPSAR OM tOKYO i kombination med smink från Make up store i Lund, de är sååå duktiga och trevliga, eller hur Anja?

    Härligt med ett februaribröllop!!!
    Har du läget under kontroll?
    Här kan du verkligen fråga oss om allt, men vi är tyvärr inte lika aktiva längre då nästan alla har gifts sig redan...fast fråga på!


    Tjinglan skrev 2008-10-05 21:19:14 följande:
    Snälla fruar i Lund, kan ni hjälpa mig? Var i Lund ska jag fixa håret och make up till mitt bröllop i februari. Vet ni något bra ställe?....helst något med bra pris också
  • Tjinglan

    Jag har smygläst lite av det ni skrivit inna
    Har rätt bra koll på läget, men eftersom vi bor i Stockholm sen ett bra tag tillbaa så har jag dålig koll på frisörer och sånt, så tack för tipset!


    AnneiLund skrev 2008-10-05 21:33:58 följande:
    Hejsan!!!Jag tror att ANJA TIPSAR OM tOKYO i kombination med smink från Make up store i Lund, de är sååå duktiga och trevliga, eller hur Anja?Härligt med ett februaribröllop!!!Har du läget under kontroll?Här kan du verkligen fråga oss om allt, men vi är tyvärr inte lika aktiva längre då nästan alla har gifts sig redan...fast fråga på!
  • Fröken Planera

    ANNE!!!!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!! Fasen vad KUL!!!!!
    Vad glad jag är för Er skull!!!!
    Jag håller tummarna för er!

    Förstår precis vad du menar med att du är glad, men inte vågar glädjas än. Egentligen handlar det väl mest om att man inte fattat vad som hänt än! Klart att det kommer gå bra, för det MÅSTE helt enkelt gå bra, så är det bara!

    GRATTIS IGEN!!!!
    Hör gärna av dig när det är dags för en promenad!!

  • Fröken Planera

    Jag tittar in några gånger till under dagen, sen tittar jag itne in förrän på torsdag igen. Dags för Stockholm igen. Men bara 2 dagar denna gången.
    Nästa vecka ska jag till Dalarna, sen är det lugnt med resor ett tag. Ska ju börja min Kostrådgivarutbildning vecka 43. Så då ska jag bara "jobba" mellan 09.00 och 16.00.

  • Fröken Planera

    Ja, tänk om det blir tvillingar! Det ville jag så gärna ha när jag väntade K. För jag ville inte höra tjatet om "När ska han få ett syskon?" Det hade varit så praktiskt med 2 på en gång. Visst ha´de det varit jobbit till en början, men vad det hade underlättat nu 10 år senare..

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1