• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Du har då alltid svar på allt . Tack, ska shoppa frimärken omgåënde, och kolla in slöja (skille, har du sålt din "extra"?)


    Tx2 skrev 2008-12-02 17:25:03 följande:
    *Fokusera lite på julen. Myrans första jul!*Och stämplen! Så att ni kan pyssla med inbjudningarna el va det nu var ni skulle ha noten till.*Sedan skulle jag även rekommendera att införskaffa frimärke (till inbjudningarna o tackkort) då portot höjs vid årskiftet.*Skall du ha slöja, tiara el något annat. Kanske något att ta itu med?Kan man ha ring of fire som låt under vigseln? Var en av låtarna som spelades ofta när vi åkte bil i öknen (=> förlovning)
  • Myrmor

    Shit va fräckt hummle!! Skönt att allt gick bra .

    Skille: GRATTIS!!! Hoppas dagen blir mysig! Va go du är som "tar dig an" M. Känner precis som du, svårt att veta vad man ska säga/göra.. Hon skulle behöva prata med någon (proffessionell), tror du hon är sugen på det?

    Ni kollar väl in fikalistan tjejer (i ts), två nya fräscha datum ligger uppe.. fyll i er!

  • Myrmor

    Klart du kan ha slöja till den, undvik en med mycket spets bara tror jag


    MalinJohn skrev 2008-12-06 08:27:30 följande:
    Nu behöver jag lite hjälp. I tisdags var jag och fröken tärna ute och tittade och testade klänningar, jag var på Lilly brud och fest i stockholm och på KIK där jag vart förut.. Innan trodde jag ju att jag visste vad jag ville ha men nu blev det istället helt blankt, hos Lilly fanns underbara klänningar och hos KIK är varenda klänning superfin, särskilt den som heter Ginger.. Mitt dilemma är att jag vill ha slöja... dock är spetsen på klänningen småprickig och jag undrar om ni skulle ha lust att titta på bilden i KIKs galleri (www.kikstockholm.com/2009/brud010.html) och säa vad ni tycker om slöja eller inte..?
  • Myrmor

    Det beror på hur högt på huvudet den ska fästas (över eller under håruppsättningen.) Men 60 eller 75 tror jag det ska vara

  • Myrmor

    Jag gillar korsetten och evanette.. förutom hm, lindex och kappahl såklart

  • Myrmor

    vilken ände av stan bor du i?


    Tizia skrev 2008-12-09 22:38:45 följande:
    Daniella eller skille: Jag åker gärna med ngn av er om det e oki? Annars kan jag köra om ngn vill åka med mig.. funkar d med =)
  • Myrmor

    oki, då spelar det inte så stor roll vem du åker med rent resvägsmässigt. Jag, skille och angelica bor i östra delarna av stan. Funderar på att ta med mig myran, beroende på hur hon mår (hon är sjuk nu), då tar jag bilen själv och du får gärna åka med. Annars fixar vi en plats åt dig med någon, inga pix . Kul att du följer med!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3