• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Danielaa: Va fin!! En riktig prinsessring .


    MissMijah skrev 2008-10-28 21:21:53 följande:
    Brukar ni ses ofta?
    Vi ses väl varannna vecka eller så, fikor, bröllopsklänningsjakter eller partykvällar. Gott gäng!!

    Stellasj: Häng med!!
  • Myrmor

    hmm.. pulka... ni tror inte det blir snö till helgen, i så fall tackar jag nej till skjutsen med skille... . Du vet vad de sager baver: ju brantare backe desto godare samvete.. eller nåt

  • Myrmor

    stellasj: det beror på. På remanns har de mycket, men du får bara prova fem klänningar, så jag skulle spara dem tills du vet ungefär vilken typ du passar i och trivs i. På johans får du prova hejvilt, och de är trevliga, men utbudet är inte lika stort. Gillar du kik-klänningar skulle jag gå till vip, och om du orkar hålla dig positiv trots snorkiga försäljare är ramonas ett alternativ. Jag gillade weddingsquare, de var tevliga och inte så påflugna där. Utanför stan (kungsbacka och kungälv) finns svahns, bloms och helens, värda ett besök alla tre! Det enda stället som man bör undvika som jag har förstått det, är tonys!

    miss mijah: krya på er!!

  • Myrmor

    vip ligger på götabergsgatan (vid vasaparken) och weddingsquare ligger på s allén (mellan järntorget och hagabadet). Man måste nog inte beställa tid, men det rekommenderas. Har också hört så himla mycket skit om dem, men vissa kliver in och bara hittar drömklänningen där också, så jag vet inte? Tror mycket beror på hur pass bra man är på att spela med i deras "teater", lite "oj vad billigt med bara 24 000 för den här" och "tänk vad ni kan och jag vet ju ingenting"- hjälper mycket i brudbutiker, även om det bär mig emot mycket!!


    stellajsj skrev 2008-10-30 10:40:22 följande:
    artist: Tack för svaret! Hmm vip och weddingsquare var e de? Johans vet jag är trevliga och bra, min syster köpte sin klänning där och var supernöjd. Ok Remanns kanske jag går till då när jag vet ungefär (fast det vet jag nästan redan..) Ramonas har jag hört sjukt mycket negativt om, att de är så fruktanskvärt otrevliga!! Är det där man måste beställa tid?Skille: Mmm är gärna med och visar dem ett och annat hur man ska behandla folk!! Hihi
  • Myrmor

    Valde guld, men börjar ångra mig att det inte blev svart... ja ja får väl sy på nya band när den kommer (undrar NÄR den kommer??)


    Tx2 skrev 2008-10-30 11:14:41 följande:
    Åh, prata inte om klänning. En av alla mina femtioelva lösa trådar Artist: vilken färg valde du på klänningen?Mamsen har dock varit lite duktig o börjat höra efter serveringspersonal, måste bara vänta in januari då vi skulle återkomma. Ytterlugare en lös tråd...Sweetsun: Har du tips på någon med en fin bil? Vi har en på g, men funderade på om vi skulle kolla lite mer lokalt, som inte är gul utan helst vit el svart... Helst vill T ha en ford mustang från 60-talet...
  • Myrmor

    kritvitt! Normal leveranstid ca 8 veckor.. så typ vid jul?


    Tx2 skrev 2008-10-30 12:44:29 följande:
    Sweetsun: är inget krav på mustang, men vi kan kanske prata lite om det imorgon.Artist: menade vilken vit färg valde du? Hur lång tid skulle det ta innan du får din klänning?
  • Myrmor

    Min blivandes kusin är nyutexad från hotell och restaurang-gymnasiet, så vi kommer be några utav hans vänner ställa upp. Var nyss på ett bröllop där de både serverade och lagade maten, och de skötte det jätteproffsigt!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3