• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Förfärligt eller hur. Har en snuvig gnällig bebis på halsen . Har trots detta (med tyra i babybjörnen, med hörlurar på)lyckats jobba tre dagar i rad, damma, dammsuga, städa badrummet, koka nappar, slänga alla sopor, tvätta, bada bebis, laga storkok, ordna lägenhetsvisning, repa inför en begravning jag sjunger på imorgon.. är det säkert att jorden inte skapades av en mamma?? Puh! Är helt slut, kommer a hem snart?? Nu vaknar hon ... jisses..


    Tx2 skrev 2008-11-05 19:21:00 följande:
    hallååå, vart har ni tagit vägen? Har ni andra liv än bröllopsplanerande?
  • Myrmor

    Hej tjejer, nu är jag tillbaka från busy-dimman . Har ett par som kommer och kollar på vår lägenhet ikväll, om de är intresserade ska vi kolla in en lägenhet i johanneberg (trädgård och hela paketet om jag fattat det rätt ) .Håll tummarna! Ledig hela dagen imorgon, sen är det dags för helgens två konserter. Alltså, varje år lovar jag mig själv att tacka nej till lite gig i nov/dec nästa år så jag inte går på knäna andra advent.. och varje år glömmer jag bort det igen, suck! Min svuviga bebbe håller mig dessutom vaken om nätterna, snörvel, skrik, snörvel Stackars liten!

    Skille: Är så glad för er skull! Vi får ta en fika i ert mysiga kök nån dag när gardinerna är uppsatta

    MD: såg oprah idag (ditt fel ), så intressant!! Hoppas ditt positiva tänkande bär frukt! Tänker på dig!

    Danielaa: Jättefin klänning, gillade den redan när tärningarna och jag tvingade på den på en skeptisk tx2 .

    Angående bröllopsresa vill vi till mexico, men det blir typ 2010 när myran är lite större. Först åker vi dagen efter bröllopet och gosar på nåt lyxhotell jag och mannen en natt eller två, sen drar vi hela lilla familjen en vecka till nåt lagom varmt, billigt och nära ställe med bra avgångsresedag (lutar åt cypern, korsika eller kefalonia just nu). Med lite tur blir det två resor till usa för mig nästa år, tjoho! En turné med gospelkören, och en resa i februari som lyxhustru (ja ja blivande då..) när anders ska på konferens i florida.

    miss mijah: Va roligt, jag bor i olskroken (nära lunden ju), men hyrde ut min lägenhet (till min blivande, det var så vi träffades) och flyttade också till örebro ett par år .

    Välkommen! En av mina bästa vänner bodde där ett år, nåt särskilt du vill att jag ska fråga henne?


    Tizia skrev 2008-11-06 15:10:06 följande:
    Hej, här kommer en till göteborgsbrud som ska gifta sig i maj =) Funderar på nya zealand som bröllopsresa! Ngn som varit där ?
    Vart är angelica förresten?? *tittar runt*.. nähä, inte här..

    OOOOJJJ vad långt det blev...
  • Myrmor

    glömde förresten, här är mailadressen till fototjejen som fotar gratis för att få erfarenhet om ni vill ha en extra plåtare under dagen d, men den 16 maj är hon redan tjingad (hennes annons finns på fotosidan.se):

    jessikafeder@gmail.com

  • Myrmor

    Nej, men jag hade det gamla "the secret-avsnittet" inspelat


    SweetSun skrev 2008-11-06 15:58:29 följande:
    artist; den boken som var på Oprah idag var väl inte samma va? eller rätta mig om jag har fel?
  • Myrmor

    Även om jag tyckte att hon verkade vettig som var där idag med.. (det lilla jag såg mellan bebisskrik och begravning )

  • Myrmor

    mmmm i like!!! gillade att det inte ligger mitt smäck i stan oxå.. känns skumt att bp på hotell "hemma"..


    Tx2 skrev 2008-11-06 19:03:33 följande:
    Gillade salt o sill.Thorskogsslott ville vi gifta oss på men det bidde för dyrt. Skall vara väldigt fint där enligt T.Ett som jag funderar på är www.sanktjorgenpark.se/Men som projektledare så skall jag delegera uppgiften till min medarbetare Var på wranges o kikade på ring idag. Mmm, vill ha men lite dyr. Tips på något annat ställe? Mer än nordstans.
  • Myrmor

    lägger en röst på hedens guld, prisvärda (billiga men bra) och kunniga! (köpte förlovningsringarna där). Rekommenderar att ha ett hum om vad man letar efter dock, de är lite blingtokiga (som skille typ fast värre )

  • Myrmor

    Nån so är ledig och vill promenera med mig och tizia i det fina vädret? Tänkte visa myran att det finns annat än betong i världen

  • Myrmor

    Attans, han hade gärna fått följa med, tror inte att han hade kunnat öppna dörren när jag ringde på bara . Nu är jag och myran tillbaka efter en och en halv timmes rask promenad i skatås. Superskönt, och jag känner mig som en mycket duktig människa, myran gapade mest hela tiden.. stackars citybarn, har knappt sett träd förut .


    skille skrev 2008-11-13 10:54:28 följande:
    Don vil helt sikkert være med... hehe
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3