• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Hej tjejer!

    Danielaa: Lovely att det blev så mysigt!! Hur känns det att vara nyförlovad?

    I helgen var hemma hos föräldrarna och fick lite uppbackning, myran och a är sjuka, och jag har det lite slitigt just nu. Opererades igen i fredags, och har fått två tider till innan jul. Det gör ont, jag mår illa och bläääää!! Så nu har jag gnällt färdigt, och ska göra koreografi inför morgondagens jobb. Tjoho... not!!

    Hoppas må bättre på fredag, och om jag gör det är jag DEFINITIVT i behov av ett glas vin eller två .

    Skille: hemsedal låter grymt!! Har inte åkt skidor på typ fyra år, det var förbjudet i mitt kontrakt när jag jobbade på wallmanskrogen, inga benbrott var "tillåtna". Tjejweekend eller hela faderullan med karlar, bebisar och allt?

    Nu vaknade myran... hej så länge!

  • Myrmor

    KOlla TWILIGHT ZONE... jag har skrivit, om en halvtimme..


    artist skrev 2008-11-17 15:48:51 följande:
    nja.. du kanske inte var med när jag berättade om det. Har haft en massa strul med abscesser i bäckenet sedan graviditeten. Det här var femte (tror jag..) op sen myran föddes, har två till inplanerade innan jul. Blää!!
  • Myrmor

    nja.. du kanske inte var med när jag berättade om det. Har haft en massa strul med abscesser i bäckenet sedan graviditeten. Det här var femte (tror jag..) op sen myran föddes, har två till inplanerade innan jul. Blää!!


    Danielaa skrev 2008-11-17 15:37:14 följande:
    Artist: Opererats...? Har jag alldeles missat nåt igen nu eller e jag bara förvirrad...?
  • Myrmor

    Hello girls! Fd "artist" här. Här kommer en rad från mig så ni inte undrar vart jag tagit vägen. BT har bytt min signatur (den gjorde tydligen reklam) så tills vidare är detta mitt osexiga nick (håller på att debattera med communityansvarig om att få byta till nåt trevligare och mer personligt, annars får jag väl starta ett nytt konto *mutter mutter* ). Det går alltså inte att inboxa mig till min gamla signatur längre, utan tills vidare är det den här som gäller. kraaam!!

  • Myrmor

    Nån som har nåt tips på ny signatur förresten? Känner mig som en enda stor idétorka (kan vara alla jäkla smärtstillande jag går på just nu, är konstant småhög )

  • Myrmor
    , bäst att inte reta monstret .
    skille skrev 2008-11-19 07:47:02 följande:
    Reklamerer jeg for skillsmisser da siden nicket mitt er skille??Lurer på om jeg skal starte en gruppe som heter JA til artist...
  • Myrmor

    Nån som har nåt mer förslag på nytt nick? Har fått ok från johan (comm ansv) om att få byta, så nu måste jag komma på nåt som känns roligt och bra . kort, catchy och "mig", npn med idéer? Myrmamma, myrans mamma.. osv är på förslag, skulle vilja hitta något som syftar till att jag är en individ även utan man och barn .

  • Myrmor

    hm, funderar.. bra idé! svårt att välja låt bara (vårt största problem inför bröllopet ), mycket lättare att välja blommor, färger osv som inte betyder så mycket för en om du förstår vad jag menar

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3