• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Japp, är sånglärka *trallar glatt* . Eller kanske sång-mås.. eller nåt . Hänger du på imorgon??


    hummle skrev 2008-10-22 12:42:48 följande:
    aha så du e en sånglärka då?! (har ju inte all info om er än ju )oavsett så e d tråkigt m folk som ändrar o grejar hur o när som men har man stålar så bryr man sej kanske inte om oss "vanliga"
  • Myrmor

    Å, just det skille, jag såg det. Jobbade igår . Börjar jobba kl 15.30 idag och måste mata myran först, kan vi snacka lägenhet imorgon?? Vore grymt att kolla på den!! Och GUD VA SKÖNT att ni får flytta!! Är så glad för er skull. Kraam!


    skille skrev 2008-10-22 12:58:18 följande:
    artist forsøkte å ring deg i går.. Om du har tid kan du hjo ringe meg
  • Myrmor

    Tack för igår, det var mysigt! Myran blev tokinspirerad och ålar nu stolt runt på golvet (baklänges men ämndå... ) och vänder sig varannan sekund.. Sötnos... Myrans mamma blev också inspirerad och har nu bokat frisör! Och pratat med ingrid skille, lägenhetstitt är inbokad på söndag . Är lite småsjuk idag, så om ni börjar få ont i kroppen om ett par dagar tar jag på mig skulden, tyvärr . Här kommer receptet:

    vit chokladpaj:

    3dl vetemjöl
    125g kallt smör
    3msk iskallt vatten

    Smula samman smör och mjöl, tillsätt vatten. Arbeta samman till deg. Tryck ut i form, nagga med gaffel och låt stå i 200graders ugn i 20 minuter. Låt svalna en stund.

    150g philadelphiaost
    150g mascarponeost
    1.5dl grädde
    2/3dl socker
    300g vit blockchoklad

    Blanda samman ostarna, grädde och socker. Smält chokladen (enklast i micro), och blanda ihop alltihop. Häll över pajskalet. Låt stå i kylskåp minst fem timmar, gärna över natten (den ni fick igår hade stått för kort tid, idag är den godare ). Jag brukar göra typ dubbel sats "klet" eftersom mascarponen är på 250g och philadelphian på 300g, grädden 3dl. Typ 1,5 dl socker och 600g choklad.. mums!)

  • Myrmor

    Måste bara kolla med er, 1600 inkl konsultation och löshårshyra, tretimmars uppsättning, låter det som ett ok pris? (har noll koll). 'ingen sminkning, den vill jag göra själv

  • Myrmor

    sen ingår det bubbel och nåt jäkla fruktfat.. kan man inte slippa betala för det och ta med en fickplunta och ett äpple istället ..

  • Myrmor

    Löshår . Bild i galleriet.. Trollhättan! Jag har hela dagen opå mig, får välja tid själv (inte i ottan alltså).


    Tx2 skrev 2008-10-24 14:48:09 följande:
    eller smarrig kaka.. och jägermeister. Jag kan komma förbi och äta frukten o dricka bubblet så kan du ta ditt äpple o fickpluntan Gbg? När börjar dem fixa till dig? Gör du sminket på plats? Vad skall du göra med ditt hår som tar tre timmar?
  • Myrmor

    hmm.. ottan... hmm... stressar hellre

  • Myrmor

    Hallå girls!

    Nu har jag skickat iväg prisfråga till ett gäng guldsmeder och fotografer. Spännande .

    Skille: Blev ingen lägenhet för oss kanske du hörde? Vi kände att det var lite för osäkert och opraktiskt boende till lite för hög kostnad (er lägenhet hade vi däremot gääärna tagit (avundsjuk... ).

    Tx2: maten låter grymt god!! Hur går det med klänningen??

    Danielaa: Vill se ringen!!!

    Baver: fick ett jättebra pris från din guldsmed, får jag inget bättre bud i gbg blir det tomas!

    Laddar för tacokvällen!! Vi blir ju ett jäätegäng , glöm inte att skriva upp er ni som är nya!!

  • Myrmor

    Glömde säga VÄLKOMMEN till er nya!! Ska ni med på fredag??

  • Myrmor

    Vad roligt danielaa!! Ska bli kul att se dig, det var länge sen sist!

    Nu har jag fått svar från ett gäng smeder, och jäklar vilken skillnad det är i pris på de olika ställena :-O. Det skiljer över 3000kr i pris för samma ring, med samma arbete och samma stenkvalité. Verkligen värt att kolla runt!! (just nu ligger bavers smed tomas bäst till), men jag väntar fortfarande på svar från nordstans guld.

    Har fått tummen ur och mailat fotografen nu också, så jag hoppas hon svarar med ett grymt bra pris snart.. som om det kommer hända.. Fotografer KOSTAR (om man inte haft flyt och bokat peter).. Jisses...

    Skille: Vad tidig du är!! Julklapp, vi har halva anders släkts fördelsedagar kvar innan det är dags att börja fundera på julen. Ska dock ha en liten julgran i år, som myran kan käka upp och riva ner över sig.. hm.. får fundera på det en liten stund till..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3