• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Har glömt att säga att blixten, lillsmurfen och andra barn självklart är välkomna på fikan om de vill följa med.

  • Myrmor

    lillskruttan är vaälkommen om hennes mamma vill (läs orkar) ta med henne .


    hummle skrev 2008-10-20 15:18:31 följande:
    shit va d e svårt m klänningsval. ska ta mej en runda någon lördag tillsammans med min tärna. måste hitta nått som ser bra ut på mej, jag har ju min drömklänning men vill veta hur jag verkligen ser ut i liknande klänningar. som tur är så syr min mamma klänningen, hon håller på m sömnad osv, men likväl e d SÅÅÅ svårt.ska leta tyg bla till klänningen här i november men titta på en del tygprover nu på onsdag.hade gärna velat hänga m på er träff nu på torsdag trots att jag e suuuuuper ny här men vet inte om jag får till det m gubbensjobb o lillskruttan.baver: fin fin klänning, verkligen ett antiktutséende artist: ja färg glömde jag titta på, sorry men nu har jag ögnat igenom medan ungarna spelar rullboll brevid mej. guld är fint och ett säkert kort, om färgen är tråkig lr inte är en smak fråga. beror mkt på personligheten o sådär enligt mitt tycke. jag ÄLSKAR brunt o hade säkert valt det. vill du ha en stark kontrast, en mjuk färg lr vad?
  • Myrmor

    fikalistan... skriv på er, så jag vet hur mycket vit chokladpaj som ska fixas! Känner mig som jordens värsta tjatmumrik

  • Myrmor

    www.brollopstorget.se/Annonser/&picture_nr=0

    Kolla in den här!! Drapering, bling, action nertill, släp, knytning i ryggen...


    Tx2 skrev 2008-10-20 14:20:26 följande:
    Vill oxå hitta min klänning. Känner att jag behöver beställa den snart ifall man inte blir nöjd. Tror jag har tittat på över tusentalsklänningar utan att hitta min Tror oxå att du skall ha färg. Livar upp lite. Kommer att bli superfint. Kommer jag inte med ett bra svar idag får du tya dig till på torsdag. Kanske tar med en mängd bilder på klänningar som jag fastnat lite för så kan ni få komma med lite åsikter.
  • Myrmor

    nice!! om inte ryggen blir snygg på den JAG HAR BESTÄLLT (hör och häpna ) är det ett schysst alternativ att sy till ränder nertill (det blev originalklänningen med extra långa band, utan broderier, med knappar och band i guld). inboxar alla som ska med på torsdag min adress osv nu. Kram på er!


    baver skrev 2008-10-21 11:48:17 följande:
    www.bestbridalprices.com/maggie-sottero-weddi...artist- ett alternativt "färgat band inslag" ??förlåt om jag krånglar till det för er nu..hoppas ni inte all tycke rom dem haha
  • Myrmor

    Vi brukar gå på barnvagnsbio, jag och baver. (även om alla andra, mammor eller inte, såklart är jättevälkomna att haka på). Kl 11 på bergakungen på torsdag. Har dock inte blivit jättepeppad på att se filmen när jag såg trailern.. kanske går ändå för att komma ut och göra nåt mysigt..

    Fikan är oxå såklart för alla, med eller utan barn. Skriv upp er på listan bara hummle och skruttgumma (eller skriv en rad i min gästbok så jag inte missar ert inlägg) så inboxar jag er min adress!!


    Carolina1979 skrev 2008-10-20 16:53:38 följande:
    Hmm - nu hänger jag nog inte riktigt med längre...Ser att baver skrivit om Rallybrudar på torsdag... o så är hon med på fikalistan - är det något jag har missat? *S*Ang Rallybrudar så har jag sett den - okej film, lite mysigt charmig men ingen wow-film enligt min mening
  • Myrmor

    JÄKLA MILJONÄRER!! (nån som vill brevbobma dem? )

    Eftersom gästerna ska smygas in en annan väg än planerat på drömbröllopet är vi nu borta ur planeringen på det stora fancy bröllopet vi skulle sjungit på (skulle ha sjungit när gästerna anlände).. Ja ja, har man pengar kan man ju ändra sig fram och tillbaka hur man vill... Tröstar mig med att tre andra roliga gig har ramlat in istället .

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3