• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Håller på att slipa på inbjudningskortstexten. Tror vi snor er idé TX2 med uppvikbart kort. Stäpeln är klar nästa vecka, så då blir det pysselkväll med bubbel och choklad (korten är ju redan bruna så så illa kan det ju inte gå ). Nån som vill haka på?

    Hoppas på att bröllopsduellen komer som barnvagnsbio under våren .

    Nu vidare till nästa fråga: sprit . Nån som tänkt åka till tyskland och handla som vill samköra? (alternativt att ett par åker - vi tex- och handlar åt två par, och så delar man på resekostnaderna?)

  • Myrmor

    Gött med pysselhjälp, då hör jag av mig när stämpeln kommit och bubbelkvällen bokad . Vi snackar mer om tyskland när vi ses!!

  • Myrmor

    Hello!

    Nu har jag varit ute och svidat mina "tärningar" . De blev superfina, och nyårsrean är att rekommendera för er som vill hitta snygga klänningar . Blev två jättefina brun-plommon-grå (mysko färg, men jättesnygga jag lovar) från sisters. 400kr (!!!!) stycka bara, dagen är gjord! Har nu skrivit klart texten till inbjudningskorten, och igår snokade vi reda på allas adresser. Nästa vecka kommer förhoppningsvis stämpeln, och sen blir det pyssla av .

    Skille: Älskade att vara gravid, och ahde inga komplikationer längs vägen. trots detta skulle jag aldrig planera att vara gravid å min bröllopsdag. Som hummle säger, om det händer så händer det, och då fixar man det säkert. Men skulle inte planera för det, alldeles för mycket kan gå fel (peppar peppar men tex missfall, MA, foglossning, illamående, ischias, hormonsvallningar, ödem, förvärkar.. ).Om man då bortser från att du (fröken champagne) med allsäkerhet vill sippa på bubbbel på bröllopsdan .

  • Myrmor

    Hummle: Såg masssssor av lila klänningar idag. Verkar vara nya fräcka FÄRGEN Vi var på följande affärer: Sisters, Nk, Chelsea, (monsoon),(top shop), Zara, Missey, (fibu), Hm, (lindex), (mango), sash, och en liten klänningsaffär på vallgatan, vet inte vad den heter, men det fans ingen snygg lila där), (gina t), en liten affär i grandpassagen på vänster sida efter fubi, innan fiorucci.. det var nog alla tror jag. De med parantes tror jag inte hade någon lila klänning. De andra är värda att kolla in!!

    har skickat med tärningarna klänningarna tyvärr.. men ska se om jag kan lura till mig ett foto, de liksom skimrade jättefint.. herregud vad jag låter flummig .

    Håller med om nordstans!! KOmmer köpa vigselringen därifrån. Hedens guld är också superbra, de gjorde våra f-ringar. De ligger typ 20% över nordstans i pris, men har ofta 20% rea, så man kan komma undan med samma pris där. Supergulliga, men lite blingtokiga

  • Myrmor

    glömde: Angelica (eller nån annan pysselexpert), om man ska limma på ett vitt papper på sitt inbjudningskort precis som tx2 hade (uppvikningsbart vitt på färgat tjockpapper)vilket lim ska man satsa på då? Spraylim? Och vilken papperstjocklek borde det vita vara? Så det blir tjockt nog, men ändå viker sig snyggt?

  • Myrmor

    Mamsen kommer på fredag . Ska trixa till det sista med rudklänningen. Nästa vecka? Så kan vi ta en fika efteråt? (och alla andra som vill fika såklart!!)

    Vendel och Angelica skrev 2009-01-07 21:35:03 följande:


    skulle satsa på dubbelhäftande tape och skippa lim...Ska vi ses på stan på fredag och spana lite? så ser ja mer vad du har tänkt dig? Lättare att se det live
  • Myrmor

    hummle: glömde ett par affärer (vi gick ju typ överallt ). Vi var på (joy, flash, monki,) och en liten affär i femmanhuset på våningen över indiska. Där fanns också en hel del finklänningar

  • Myrmor

    Tx2: Testade med skrivarpapper, men dét blev lite tunt eftersom vi inte har nån framsida att vika för . Vi tar en tur med angelica nästa vecka och löser alla våra pysselpuckoproblem . Måste hitta nåt snyggt att "försluta uppviken med" också.. (typ som när man lackar på jul). Fast har hört att lack gärna spricker, vax kanske?? Herregud vad dålig jag är på sånt här

  • Myrmor

    Får väl officiellt släppa nicket "artist" nu . Ändrar till myrmor

    Mars:
    7: Hummle, örgryte gamla k:a

    Maj:
    2: Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    Tizia
    9: baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron
    16: SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    Myrmor, Villa Herne
    Linn74, Aspenäs Herrgård
    23: Skille
    skruttgumma

    Juni:
    Stellajsj

    Augusti:
    1: MalinJohn, Råda kyrka + Råda hembygdsförening
    8: Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    J D och D J, Hindås kyrka+ Hindås stationshus
    15: MissMijah, skallsjö Kyrka + varmbadhuset
    22: Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé

    Okotber:
    Carolin1979

    December:
    31: Teapot, S:t Pauli kyrka + La Cuvée

  • Myrmor

    Pysselshopping passar bäst på tis, ons eller tors för mig (ny operation för mig på fredag, och myran ska till doktorn på måndag). Dagtid eller kvällstid spelar ingen roll, bestäm ni!

  • Myrmor

    Tyvärr har jag nog ungefär sju op kvar, men nästa är om en vecka, så hoppas få goda nyheter då (första gången jag faktiskt får träffa kirurgen då på typ fyra operationer).

    Här är det bläää! Min pappa ringde just, farmor har lagts in med lunginflammation, kan inte andas och dör när som helst. Pappa och farfar åkte upp nu i natt och jag och min lilla familj åker upp till värmland imorgon. Farfar är helst panikslagen stackarn . Beroende på hur det går blir jag kanske kvar där ett tag nu, då får vi pysselshoppa och pyssla en annan dag. Herregud, känns helt surrealistiskt?? Har aldrig känt någon som dött förut.. Satte mig som en besatt och skrev bröllopslistor invirad i en filt. Har nog inte riktigt landat ännu.. Hör av mig när jag kommer åt internet nästa gång. Puss på er!

  • Myrmor

    Hello girls! Nu är jag tillbaka . Farmor gick bort i fredags morse, men det känns förvånandsvärt ok ändå. Hon behövde inte lida, och farfar verkar klara sig ok. Stannade förbi hos mamma på vägen för att få nåt positivt den här helgen, och vi började fixa till lite med brudklänningen. Den blir sååå fin !! Träffas gärna på onsdag (eller torsdag)! Vi kan väl ses vid 16.30 och pysselshoppa så kan hummle (och alla andra som vill) möta upp oss på ett fik vid 17.30-tiden? Ingen stämpel i sikte ännu, men hör av mig med pysseldatum så fort den kommer . Nu ska jag och myran till vår toorrraaaa familjegrupp och prata om tänder (som hon fortfarande inte har några...) HALLÅ??!!?? Vad ska man säga?? "det här är en tand, de kommer få många, borsta dem två gånger pm dagen och inget socker före ett år, alvedon om de får feber när tänderna kommer, och is lindrar mot smärtan" - gem mig EN FOLDER istället FÖR TUSAN!!!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3