• MulleNuh

    Nervös!!!! OT!!

    Fy.. I morgonbitti ska jag börja äta Champix! Det är en medicin för rökstopp. Ganska läbbiga och starka tabletter. Men dom ska ge effekt har jag hört..

    Behöver stöd! Jag vill inte vara en äcklig rökare längre.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-02 21:25
    Jag ska väl tillägga att jag har rökt i 20 år! Och jag är idag 29 år..

    Sjukt att man rökt i 20 år och inte ens fyllt 30..

  • Svar på tråden Nervös!!!! OT!!
  • lillabruden

    ojdå inte bra..... jag tänkte mest att du kanske klarar dig utan Champix..... hur länge till ska du ta dem?

  • MulleNuh

    Man ska ta dom i ca 3 månader.. Men jags ka till läkaren igen om ca 2 veckor så vi ska prata mer då.

    Huvudvärken KAN ju kanske bero på att allt nicotin är borta plus att jag i samband med detta har slutat dricka kaffe också. Drack ca 5-8 koppar/dag innan och nu INGEN.


    lillabruden skrev 2008-12-19 13:33:23 följande:
    ojdå inte bra..... jag tänkte mest att du kanske klarar dig utan Champix..... hur länge till ska du ta dem?
  • lillabruden

    haha du är en tuffing!!! Själv är jag Redbull beroende.....får också huvudvärk om jag inte dricker men om jag vill sluta så trappar jag ner och det funkar.
    Har du provat ta små tupplurar mot huvudvärken? Kan ibland hjälpa kanske, om inget annat är det ju mysigt

  • MulleNuh

    Jo det hade jag ju gärna gjort om dotra ville sova me!!


    lillabruden skrev 2008-12-19 13:37:24 följande:
    haha du är en tuffing!!! Själv är jag Redbull beroende.....får också huvudvärk om jag inte dricker men om jag vill sluta så trappar jag ner och det funkar.Har du provat ta små tupplurar mot huvudvärken? Kan ibland hjälpa kanske, om inget annat är det ju mysigt
  • Emmet99

    Oh det kan nog ligga mycket i kaffet. Jag får sjukt ont i huvudet om jag inte dricker kaffe. Om du inte vill dricka kaffe för ciggens skull kanske du kan dricka the eller cola för att få i dig lite koffein? Eller vill du sluta med koffein med?

  • MulleNuh

    Jag har gjort lite kaffe nu! Jag slutar inte dricka kaffe bara för att.. Det bara blev så mer. För mig så är ju kaffe+cigg typ samma sak..

  • lillabruden

    hahahahaha samma sak? blääää nää, ciggen har ju verkligen förstört din tunga
    (skojar....)


    MulleNuh skrev 2008-12-19 13:59:09 följande:
    Jag har gjort lite kaffe nu! Jag slutar inte dricka kaffe bara för att.. Det bara blev så mer. För mig så är ju kaffe+cigg typ samma sak..
  • MulleNuh

    haha nää men jag menar att dom hör ihop..


    lillabruden skrev 2008-12-19 14:00:38 följande:
    hahahahaha samma sak? blääää nää, ciggen har ju verkligen förstört din tunga (skojar....)
  • passionsblomman

    Herregud kvinna! Brygg en kanna full! Jag garanterar att det är kaffet! Jag får helt olidlig huvudvärk om jag inte dricker mitt kaffe tillräckligt snart på morgonen.

    Du fattar väl att du inte kan avdroga kroppen från varenda stimuli samtidigt!
    Ta och börja en ny underbar vana- gå och skaffa riktigt fina chokladpraliner, eller gör själv så här i juletid,. Sedan gör du så att du tar två på ett litet fat och stopar de andra nogsamt i skåpet(inte i kylen!)
    Njut ditt kaffe med dessa två praliner-det blitr du inte fet av och det är världens bästa sätt att njuta både kaffet och chokladen! Vardags lyx och livskvalité.


    MulleNuh skrev 2008-12-19 13:34:35 följande:
    Man ska ta dom i ca 3 månader.. Men jags ka till läkaren igen om ca 2 veckor så vi ska prata mer då.Huvudvärken KAN ju kanske bero på att allt nicotin är borta plus att jag i samband med detta har slutat dricka kaffe också. Drack ca 5-8 koppar/dag innan och nu INGEN.
  • MulleNuh

    haha ja kanske det är att ta sig lite vatten över huvudet! Ja det är riktigt gott att äta LITE choklad ihop med kaffet!!

    Nu har micke gjort kaffe.. Ska ta en kopp kanske!


    passionsblomman skrev 2008-12-19 18:24:35 följande:
    Herregud kvinna! Brygg en kanna full! Jag garanterar att det är kaffet! Jag får helt olidlig huvudvärk om jag inte dricker mitt kaffe tillräckligt snart på morgonen.Du fattar väl att du inte kan avdroga kroppen från varenda stimuli samtidigt! Ta och börja en ny underbar vana- gå och skaffa riktigt fina chokladpraliner, eller gör själv så här i juletid,. Sedan gör du så att du tar två på ett litet fat och stopar de andra nogsamt i skåpet(inte i kylen!)Njut ditt kaffe med dessa två praliner-det blitr du inte fet av och det är världens bästa sätt att njuta både kaffet och chokladen! Vardags lyx och livskvalité.
Svar på tråden Nervös!!!! OT!!