• snaily

    Livets stora och små frågor

    Åhå, era sommarplaner låter ju alldeles strålande!
    Lite avis på dig Kängu förstås, men jag får nöja mig med att ta hand om vår håriga "bebis"

    Nu har jag drabbats av min sedvanliga 21.30-förbannelse, nämligen ett jourfall som såklart har lååååångt att åka så det blir sådär lagom apsent innan jag kommer i säng inatt. VARFÖR blev jag inte ica-kassörska?

  • snaily

    BS, just nu har jag beredskap från imorse till på torsdag morgon, drygt med två vardagar i rad men som sagt, det är ju semester snart så då står man ut med nästan vad som helst. Min käre make påpekade precis att han tycker vi borde få sovmorgon dagen efter vi har haft nattjobb, kan inte annat än att hålla med (jag gillar att sooooova! ), men så funkar det inte. Ja, djurägarna är för det mesta väldigt tacksamma och glada så det är ju trevligt (ända tills de ser summan på räkningen ).

    Förståeligt att Iris är lite mammig på det du berättar... har tyvärr inga goda råd men kan tänka mig att det inte är ett helt ovanligt problem. Men er sommar blir nog härlig låter det som!

  • snaily

    Litet glädjeämne mitt i jobbgnällandet - vår korv blev veterinärbesiktigad utan anmärkning idag, hurra! Allt klappat och klart (han har redan packat sin stamtavla och gosefilt skrev uppfödaren) inför hämtning på fredag!

  • snaily

    Gonatt - till de lyllosar som får sova - nu åker jag till jobbet!

  • snaily

    Vill bara titta in och säga hej. Hej!
    Har inte hunnit läsa ikapp och nu är jag så trött så ögonen går i kors, provar igen imorgon! Blev ännu en jobbig och lååång jobbdag idag och i värsta fall ska jag iväg igen snart, nu förtjänar jag verkligen semester känner jag...
    Just det, 1,5 dag kvar till Korvhämtning!

    Skickar kramar till alla som behöver det!

  • snaily

    Piggelin, yupp - Gusten ska han kallas. Heter egentligen Liguster men det är lite jobbigt att säga.

    Gud vad gärna jag vill gå och lägga mig nu. Vågar inte riktigt prova än ifall mitt eventuella jourfall har bestämt sig för att de vill komma ikväll/inatt... men jag är för trött för att köra bil... zzzzzzzzzz...

    Säger godnatt tråden iaf så länge!

  • snaily

    Kängu, vad spännande att det händer nåt! Kanske blir en liten midsommarbebis.

    Är så tacksam så jag kan dö att jag fick sova inatt... nu är det bara EN arbetsdag kvar! Weeeehooooo! Tänkte åka till midsommarfirarstället (ca 30-35 mil österut) efter jobbet men har ju inte hunnit packa än, så det får bli sen framkomst ikväll. Imorgon bitti vid den här tiden är det snart dags att hämta korven, fick mail från uppfödaren där hon skrev att han redan har packat färdigt (gosefilt, stamtavla med mera).

    Och just det - det är TOOOOOORSDAAAAAAAAG!!!

  • snaily

    Slarvigt skummat ikapp lite...

    Nenne, vilka fjäll ska ni till`(om jag får vara lite nyfniken?)

    Page, tycker inte det är nån större skillnad mellan försäkringsbolagen, If blir säkert jättebra! Ska själv ringa och försäkra Korven idag.

    Lappis, håller en massa tummar för dig... Långtidsodling = embryo som vill stanna länge, typ 9 månader?!

    Frejis, skönt att myomet verkat lugna ner sig lite (visst var det så?...), hoppas det fortsätter så. LigusteR var det förresten, alla valpar får tydligen namn efter olika växter.

    Tinga, skönt med frisörbesök, men var ska fåglarna bo nu då?

    EA, Nenne mfl, åå vad ni är duktiga och flitiga i sängen (ja, och alla andra platser man kan göra såna övningar på). Här tror jag det är dag 14 eller nåt sånt idag (kolla vad jag är duktig på att ta karusellsemester, har inte ens koll på vilken dag jag är på! ) och här blir det inga barn gjorda när jag bara jobbar på kvällar och nätter och är kräkfärdigt trött sen. Och nu åker vi bort över midsommarhelgen och bor i ett litet hus med en valp i sängen och mina föräldrar i rummet bredvid och ja... ni fattar... Men om min cykel är som den brukar så dröjer väl ÄL minst en vecka till så det kanske är lugnt.

  • snaily

    Nenne, klantigt av Falun!
    Du skulle inte sagt att du inte tänkte cykla, jag skulle blivit grymt impad om du sagt att du skulle maontäjnbajka runt i fjällen (jo en liten stund till kan vi väl säga så) en vecka "Bara" vandra låter härligt.

    Muggles, vad bra, då gissade jag rätt när du skrev golfapplåd

    Skickar en massa kramar till AM och hennes blues och Telis och hennes Greklandslängtan!!

    En pat. kvar för idag och sen blir det ilfart hem för packning och resa mot Norrlandskusten och Gusten (kusten ikväll, Gusten imorgon ). Så säger som Piggelin, Glad midsommar på er om jag inte hinner in nåt mer under helgen!

  • snaily

    Grattis Frullan! Låter härligt med en "cicciförlossning", hoppas ni mår bra allihopa!

    Izzie, otäckt otäckt det lät med feberkramp... blå läppar låter läskigt, men tur att det gick bra!!

    Nej, NU ska jag slita mig, trevlig helg på er igen!

Svar på tråden Livets stora och små frågor