• snaily

    Livets stora och små frågor

    Kängu, grattis!!! Härligt att höra att det gick förhållandevis lätt!

    Nyfniken på bebisnamnet, vet ju bara ditt förnamn Kängu så hittar dig inte på facebook, men inboxa gärna om du kan tänka dig att dela med dig

    Njut av er lilla prins nu!

  • snaily

    Rus namn!! Nyfikeeeen! Inboxa mig gärna någon! (om ni inte tror att kängu skulle misstycka förstås)

  • snaily

    Ok, nu har Storsnoken Snigeln själv luskat reda på Kängu på FB! (ta inte illa upp kängu, lovar att jag inte är en stalker men är lite hobbydetektiv! ) Och håller med - verkligen fint namn!

  • snaily

    Aaa, fejjan är verkligen fascinerande... nu har jag roat mig en lång stund med att kolla in trådfolkets söta katter och ungar med mera Hoppas verkligen ingen misstycker att jag snokar hejvilt men jag är som sagt väldigt road av att snoka Och har man en öppen profil på FB får man lite skylla sig själv Man hittar alltid nån som känner nån som känner nån, exempel - koko, en av dina vänner är vän (kanske syster till och med) med en gammal klasskompis till mig

  • snaily

    Vickan - nej, du kan vara lugn Men jag hittade kängu eftersom jag var så nyfiken på bebisens namn, och via henne hittade jag en massa andra trådmänniskor, men hos de som inte har öppna profiler kan man ju inte se mer än en bild och vilka de är vänner med.

    Vad bra tajmat med denna graviditet med tanke på jobbsituationen då

  • snaily

    Ber förresten om ursäkt om någon FB-are känner att deras personliga integritet fått sig en törn av mitt snokande!

  • snaily

    BS, jag kommer nog inte heller kunna hålla mig borta under semestern, fast det beror på hur far min har ordnat med internettillgång på Ön i år... Sen börjar jag jobba igen redan v. 31 tyvärr.

    Koko, ska inboxa dig!

    Ligisten har varit helt galen här senaste 45 minutrarna så jag har snart missat hela filmen som maken håller på och kollar på, typiskt. Fast bra att han härjar av sig nu så sover han förhoppningsvis gott sen.

  • snaily

    Hej Oupsie, såg din fråga efter att jag skrivit ovanstående
    Jo det går väldigt bra, man blir lite sårig om fötterna bara när han får sina tokryck på kvällarna, att anfalla fötter är tydligen livet! Annars är han otroligt duktig på alla sätt och vis, för att inte tala om söt!

  • snaily

    Låter bra Oupsie, det finns hopp alltså Fast nu har han faktiskt slocknat - det är antingen av eller på liksom.

  • snaily
    Snorkfröken77 skrev 2009-06-24 22:20:53 följande:
    Ego - träffade en kompis som har en ettårig son, jag såg att hon var gravid igen, hon sa inget och självklart inte jag heller, men f-n vad det högg till i hjärtat. När ska man kunna bli glad över andras graviditeter, jag känner mig så ful och missunnsam.
    Snorkis - been there, done that! Men verkar som en högst mänsklig reaktion... svaret på när man ska kunna bli glad är kanske när man har en hel hoper ungar själv? (Fast jag tror jag skulle vara rätt nöjd med en...)
Svar på tråden Livets stora och små frågor