• snaily

    Livets stora och små frågor

    Halloj i stugorna!

    Passionsblomman, fy vad trist med ditt minus! Hoppas du njöt av nubben iaf, kram!

    Sweet - din beskrivning av Greklandsresa fick åtminstone mig väldigt osugen att åka dit

    Men Telis - jag tror jag fattar vad du menar. Sådär kan jag känna ibland inför resor eller annat upplevande, trots att jag aldrig varit gravid... men så är jag ju lite konstig också.

    Vi är i alla fall "föräldrar" nu! Det går inte att beskriva i ord hur underbar han är, så jag tänker inte ens försöka. Vi hade ungefär 1,5 timmars resa från uppfödaren till torpet där vi är nu, och första 20-30 minutrarna grät och ylade han hjärtskärande, men sen somnade han! Väl framme blev det lite stressat med en massa främmande människor (och så vi, också helt främmande som bara helt fräckt kidnappat honom från morsan!), så han har varit lite gnällig inomhus, men väldigt nöjd med att tugga gräs och pinnar och fötter utomhus Han verkar överlag vara ganska morsk och självständig. Enda problemet är mina föräldrar och deras bekanta som är här, som är ganska opsykologiska och behandlar valpen fel enligt mig och maken... men som tur är åker vi hemåt imorgon.

    Nu sover han så gott i sin bur och jag ska äta lite lunch.

    Ha en fortsatt härlig midsommarhelg alla!

  • snaily

    GRATTIS till plusset Vickan!! Jag tror helt klart på att ordspråket tredje gången gillt stämmer i det här fallet!

    Skickar kramar till Livia och hela familjen AM.

    Vi är äntligen hemkomna med valpen efter midsommarhelg på sommartorpet, och ett långt besök idag hos en kompis på vägen hem. Vi fick hundsäkra huset lite snabbt innan vi släppte in vildingen, nu står alla skor på hatthyllan och i den avspärrade trappen och vardagsrumsdelen är avstängd med kompostgaller. Han har busat som en liten tok sen vi kom hem, och hunnit kissa två gånger på golvet också, men har nu slocknat. Jag har fläskläpp och diverse rivsår här och där - det är nog ett litet monster vi skaffat! Ska jobba på att skaffa bilder, han är ju aldrig still, förutom när han sover . Nu ska vi bara vara hemma och ta det lugnt med inte-så-lugna-valpen i några dagar, skööönt, sen kommer syster med man och barn och invaderar...

    Var på Ikea idag och handlade stora gosedjur från deras barnavdelning, superbra hundleksaker! En stor blå giraff och en gul kamel blev det.

    Jag cyklar på dag 17 nu så kanske dags att "få till det" snart... fast känns inte så sannolikt att det leder till ett plus. Vickan, kan du låna ut lite lite lite gravidbenägenhet till mig?

  • snaily

    Tittar in mellan kisspölstorkningarna...

    Måste ge en eloge åt alla småbarnsföräldrar, hur orkar ni med livet efter sömnlösa nätter egentligen!? Jag är redan helt slut efter bara tre dygn med håriga krokodilbebisen (kärt barn har många namn... och många vassa tänder)!

    Ja, var är Kängu idag, hmmmmm....!

    Lappis, hoppas verkligen du har fel!

    Håller med i perserdiskussionen... synd om de små liven ju.

    Och vad mer skulle jag säga... får återkomma!

  • snaily

    Hej svejs

    *Spanar också efter Kängu*

    Lappis - säger ingenting så har jag ingenting sagt!

    Låter som en hittills bättre dag idag än igår för de flesta, men så var det ju måndag igår också. (inte för att jag borde bry mig om måndagar nu när jag har semester men ändå)

    Många spännande BIM att hålla reda på nu... när är din EA? Själv försöker jag låta bli att räkna denna månad, dag
    19 tror jag idag och knappt haft nån action i sängen alls förutom igår (men det var lite distraherande med en gnällande valp bredvid sängen ) Inga tecken på ÄL heller.

    Ska faktiskt trotsa semestern idag och åka in till jobbet, för att visa upp underverket mest. Han är en sån DUKTIG liten krokodil och sov hela natten i sin bur utan att behöva ut en enda gång. Sen kissade han rekordlänge när maken tog ut honom imorse. Vi ska börja träna att ha koppel på lite smått, men han fullkomligen hatar sitt halsband så vi får se hur det går.

    Fast hallåååå - vaddå fint väder???? Skicka hit lite tack! Igår var det fint på förmiddagen men sen kom hagelskuren från helvetet och åskväder på det. Imorse var det soligt en liten stund men nu mulet. Typiskt fjällen på sommaren... tur att vi ska söderut snart!

  • snaily

    Page, lyckades ta några foton igår, ska maila nån till galleriet

    Lappis, avis på sommarväder och grillning!

    Saxat detta ur en annan tråd på BT: "Tänk positivt, det hjälper dig att bli gravid snabbare." - hmmmmmm????

  • snaily

    Lappis, jag kör också negativa metoden för tillfället... men tror inte det spelar någon roll vilket som.

    Page, bra tänkt av din uppfödare. När får ni åka och titta på honom? Eller har ni redan varit där?

  • snaily

    Nenne,

    Page, ahaa så ni får välja också, svårt!

    Koko, hoppas det stämmer!

    Telis, juv gått mejl!

  • snaily

    Iiiiiii, symptom alltså, gud så spännande! Jag köpte nya kuddar häromdagen, kan låna ut dem till kokos mjuka bäddning

    Telis - ja vadå, sommaren har ju inte riktigt anlänt än här Och säker från snön går man aldrig. Sen är den ju bra till att skotta bort hundskit med också

    Solen kom till slut nu ikväll men särskilt varmt kan man inte påstå att det är.

    Vår korv-gris-iller-kanin-krokodil är ännu sötare i verkligheten än på bilderna, man vill verkligen bara äta upp honom (men ändå ha kvar) hela tiden! Skulle helst gå omkring och bära på honom överallt (chihuahuastyle) men så kan man ju inte göra... Idag har vi varit på jobbet och visat upp oss och sen på besök i byn 8,5 mil västerut för att handla på systembolaget och träffa stor snäll schäfer.

    Förresten, bara jag som INTE är handväskefrälst? *känner mig helylle och fjällrävig*

  • snaily

    Grattis Kängu!!

    Koko, du hann före mig med penicillinförklaringen Dock verkar det som en allmänt utbredd missuppfattning så en sådan vit lögn skulle troligtvis funka. (En tjej använde sig av den på vår bröllopsfest och jag fattade direkt misstankar... de fick en dotter 7 månader senare. )

    Page, om du orkar läsa: www.skv76.se/ - välj "Avel" till vänster och sedan "Västgötaspetsen" så finns hela historien. Det är praktiskt att vara liten om man ska valla kor, och på platta västgötaslätten behöver man inte vara så högbent för att synas heller.

    Nu ska jag ta ut Ligisten på sista kvällsrastningen. Natti natti!

  • snaily

    Godmorgon - jag var uppe jättetidigt men var så trött så jag gick och lade mig i sängen med vargungen igen och sov en stund till (han hade redan härjat runt i 2 timmar).


    nennesjuttioåtta skrev 2009-06-24 09:19:08 följande:
    Jag ärför mycket traktor-Olga och mannen är för bögig.
    Ahaa! Där har vi det, det stämmer ju på mig och maken också! Fast han är dålig på att köpa handväskor och smycken och sånt åt mig... men han räknas som bögig ändå då han inte gillar att delta i typiska norrländska gubbsamtal om vem som var fullast på den där festen för flera år sen, hö hö (och det är samma historia som dras varje gång), och då han hellre åker längdskidor än skoter (bögigt!). Och gillar att laga mat gör han också!

    *handsvettas av spänning å Lappis vägnar!*

    Nu ska jag gå ut i SOLEN och värmen som äntligen anlänt!
Svar på tråden Livets stora och små frågor