• snaily

    Livets stora och små frågor

    Telis, anledningen till att varannan dag skulle vara bättre sa min gyn är att spermierna behöver tid på sig i bitestikeln för att mogna - försökte nu googla för att ta reda på mer men hittar delvis motsägande fakta, men bland annat verkar det som att mognaden där behövs för att de ska få bra simförmåga. (Ja, det var läääänge sen jag tentade på detta, har alltså glömt allt! )

    Hur som helst, orkar inte noja över detta (också!)... Har ju f.ö semester från barnalstringstankarna! (vad bra det går med den biten...)

  • snaily

    Bra Ore, heja!

    Nej, nu MÅSTE jag fortsätta packa!
    Hej då... *loggar motvilligt ut*

  • snaily

    Heja i andra tråden också, kämpa på!

    (hejdå igen)

  • snaily

    Nu har jag läst ikapp hela fyra dagar!

    Hej!

    Först - grattis till plusset Liten med familj!

    Koko - att torrfoder till katter är ute har nog veterinärSverige missat! (iaf jag!) Finns ju många bra torrfoder nu för tiden och det är mycket bättre för tandhälsan om de knaprar torrt och man slipper betala för en massa vatten. Där jag jobbar säljer vi knappt något blötfoder alls, men så är det ju i en avkrok också så vi kanske är lite efterblivna Men det där med spannmål eller ej i fodret har jag lite dålig koll på, måste läsa på fodersäckarna när jag kommer tillbaka från semestern...

    Tinga, kan inte annat än att skicka en massa styrkekramar och hoppas att det vänder uppåt snart!

    Vad har hänt med Page?

    Vickan - fy för ditt illamående... Vinkade iaf när vi körde igenom din stad idag! Och måste meddela att min "date" med DM igår kväll var helt UNDERBAR! När åskskurarna dragit förbi och solen tittade fram igen så gick de på scenen och det var SJUKT bra! Jag stod nästan längst fram och hoppade och tjoade och viftade som en liten tok och det var så braaaaaa och Dave Gahan var så fantastiskt underhållande och sexig! (Publiken som helhet var dock rätt trög så stackars bandet fick anstränga sig för att "klappa igång" folk. Ska man bara stå tillbakalutad med armarna i kors kan man stå längre bak tycker jag, inte längst fram och titta snett på oss som vill leva oss in och visa bandet lite uppskattning )

    Haft en superhärlig Värmlandsemester! Vi bodde i en trång och bastuvarm stuga på en supermysig camping som låg fantastiskt vackert precis vid en liten badsjö. Morgondopp före frukost = nice! Gjorde utflykt i Glaskogens naturreservat i förrgår, gick en lagom lång vandring och spenderade sen några timmar ensamma på världens härligaste badklippor och nakenbadade (och gjorde lite andra nakenaktiviteter också ). Tvingat korven bada också, han är som en katt och ser helt förtvivlad ut och slokar med öronen, men nu är hans matte strandtokig så det är bara att vänja sig... Igår gick större delen av dagen åt att flänga på stan och försöka få tid hos någon läkare åt maken, vars 5 dagar gamla insektsbett från vår fjällvandring, blivit groteska och han ser ut som en vandrande böldpestspridare! Vi gav dock upp till slut då det verkade vara huur lång väntetid som helst. NÄr vi till slut kom till sjön för att bada så började det åska, typiskt! Utnyttjade våra festivalbiljetter pinsamt lite (skyller på korven förstås) men det var härligt med lite sol och bad också. Själva festivalen var en orgie i sunkighet, skräp och smuts, rosa hår och svarta kängor. Kul att kolla in alla galna synth-outfits!

    Nu väntar en dryg veckas häng i makens hemtrakter. Åker nog in till hufvudstaden någon dag för att miljöträna korven så om det är någon där som är fikasugen så hojta till!

  • snaily

    Mugglan, här kommer ett stort grattis från nattugglan!! *gillar dåliga rim* Det är ju sjukt bra, man kan alltså bevisligen bli gravid trots skumma spottcykler!!

    Jag går själv i väntan på BIM/BOM, vet dock inte när det är eftersom jag inte ÄL-testat denna månad. Men definitivt inom närmaste veckan.

    Varit på fika ikväll med två kompispar som har en småtting vardera, nyaste tillskottet, en 7-veckors bebis, var med. Kändes inte SÅ jobbigt som förra gången jag träffade dem, för den här gången hade jag en hårig korv i knät som kompensation för bebisbristen

    Ore, precis, undrade över Page eftersom hon såg ut att vara avreggad. Säger ett försenat hejdå!

    BS, stackars föräldrakatten! Kan inte vara lätt. Hoppas hon kommer över skräcken snart.

    Telis, vi har bestämt oss för att ta bussen till stan på tisdag, jag fikar/lunchar gärna med dig om du har tid då! Fast det måste vara nånstans där man får ta med en hårig korv... gärna ute alltså om det är ok... Får kolla väderleksprognosen imorgon.

  • snaily

    Ja, jag vill också vara med på BF-listan! Men tror inte på det... inte denna månad iaf. *försöker att inte hoppas ett enda dugg inför BOM*

    Lappis, imorgon alltså! Ja kom, själv är jag SÅDÄR intressant men korven är sjukt söt! Jag har dålig koll på ställen med (hundtillåten) uteservering kring Stureplan, så kom med förslag, eller bestäm ni! Vädret ser ut att bli ok.

    Nu dags för frukost!

  • snaily

    Aaa vad spännande - fast nervöst - att träffa så mycket folk imorgon! (Tur att Blyger har Korven att gömma sig bakom )

    Jag är som sagt på oavsett vilket ställe ni väljer (helst ej MacDonalds dock), uteservering med markis/tak låter optimalt, hoppas på halvdåligt väder så inte så många andra vill sitta ute då! I värsta fall får ni äta inne så får korven och jag stå utanför och vinka.

    Lite dålig internettillgång idag, men kollar in här igen i eftermiddag!

  • snaily

    12.30 på Ö-malmstorg blir jättebra, dit borde även en snigel från landet hitta, ha ha. Ni får håva in mig om ni ser en förvirrad människa med söt valp som virrar runt.

    Jag slipper fundera över vilken av mina (typ obefintliga) handväskor jag ska ta imorgon då det krävs en ryggsäck för att få plats med alla hundattiraljer

    Kanske borde någon få mitt mobilnummer om det blir någon sista-minuten-ändring imorgon, koko kan hitta det på FB tror jag och jag inboxar det till telis också.

    Lappis, vad bra att ni köpt hö, helt rätt! Hoppas ninen gillar det!

    Apropå kattfoder igen... njursvikt får gamla katter oavsett om de äter torrt eller blött. Och om de får torrfoder från att de är små brukar de lära sig dricka bra, värre om man börjar med det när de blir äldre. Även katter som haft problem med urinsten kan äta torrfoder (men då speciell sort som förebygger urinstensproblem), kattfoder av sämre kvalitet - både blöt och torr - kan ge upphov till urinstensproblem. Blev lite babbligt men hoppas det gick att förstå...

    Telefonmodemet är segt så får titta på trappan en annan gång...

    Jo Koko, jag tror Korven blir det mest intressanta, helt klart

  • snaily

    Tönt - som ett plåster Hur som helst, kommer att sakna att prata valp med dig! Lycka till med allt framöver! (och skriv ett töntigt inlägg när du vill )

    Frullan, härligt att höra att förlossningen gick bra, och jag tror som de andra att du tillsammans med familj och psykologen kommer att knyta upp de där krångliga knutarna, och tänk vad bra det blir sen! Pussa Roffe från mig!

    Lunchare, är det 12.30 som gäller? Här utanför N-staden regnar det och är allmänt ruggigt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor