• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Izzie

    Tinga förresten, superfina kläder! Gillade verkligen både tunikan och kjolen.

  • Bluebride

    ännu mindre lust nu när man är rödprickig av utslag

  • _koko_

    Hallå i tråden!

    sweet - Jag tror det mest har med personlighet att göra. Conny är oerhört social och framåt, blir fort uttråkad om det inte händer något, älskar andra barn, osv, och han får ju inte börja på dagis förrän i augusti. Jag kallar honom vallhunden ibland eftersom han blir jätteledsen när någon går, nästan oavsett vem det är.

    piggis - Urkul att kolla på lägenhetslänkarna du skickar! Håller med am om att senaste lägenheten verkar hemsökt...

    frejis - Jag fick ett papper från vår kub (på Tittut) som vi skulle fylla i och skicka in efter förlossningen, lite smidigare sätt att lösa det på...

    Skriver mer i morgon, sov gott allihop!

  • Telis

    Hej september och Frejis och gosnosen! Jag har saknat er!

    Härligt att magen växer och frodas Frejis även om barnmorskan verkar vara helt vettlös!

    Åh, Izzie, jag hade velat vara med och sett M på kosläppet!!

  • Telis

    Nu har jag laddat upp lite bilder på Nancy. Det verkar vara en katt som är lika crazy som matte och lika söt som husse.

  • snaily

    Ååååå vilken fin Nancy!!! Prickeprickig med jättetass, och flyga kan hon också!

    Izzie, vad mysigt med kosläpp! De blir ju så glada (korna alltså), och det kan man ju förstå.

    Tranbärsjuice i sjukt stora mängder, gärna i kombination med tranbärskapslar också = lika bra som antibiotika vid UVI om ni frågar mig!

    Frejis, vad härligt med sparkar och växande mage!

    Nu ska jag till jobbet för en sista arbetsdag innan Ö-resa för begravning och kurs och lite ledighet. Ska vinka till er (ja, några av er iaf) när jag passerar Storstaden!
    Men först.... tandläkarbesök.... bläääääää!

  • Piggelin1

    Lycka till hos tandläkaren, Snaily - hoppas att besöket blir hyfsat smärtfritt & inte gräver alltför djupt hål i plånboekn

    Ore - lycka till idag!

    Frejis - kan bara hålla med Snaily - gott med sprkar & en mage som växer! Vilken vecka är du i nu?

    Izzie, glömde kommentera igår - impad av bilmekarkunnigheten!!

    Nenne - vilken PRICKIG & fin katt! Visste inte att det fanns såna katter! Jag kan ju ingenting om katter (& är skitallerigisk) - vad heter denna sorten? NI har säkert redan pratat om det sjutton ggr redan, men jag läste nog lite slarvigt eftersom katter är big no-no för mig...

    Koko - nu fick du mig sugen på att leta upp fler hemsökta lgh

  • Piggelin1

    Izzie, BS med flera - vi är inte sådär superfrekventa i sänghalmen vi heller, mkt pga trötthet - men nu sen vi flyttade till huset, så har ju Amanda fått eget rum & det känns som om det kommer att göra mkt gott Så länge vi bodde i lgh så var det helt OK att hon sov i vårt rum & man tänkte inte jättemkt på det, men nu när hon väl fått eget rum, så inser man hur skönt det faktist är!

  • Piggelin1

    En kul grej: idag har mannen en överraskning på G! Har fått order om att se till att vara hemma strax efter fyra. Misstänker att mannen fixat så att svärmor/farmor kommer ner & är barnvakt & att vi ska ut & hitta på ngt tillsammans, bara vi två!

  • muggles

    Piggelin: hej hej! *vinkar tvärs över Hising Island*

    Frejis: härligt med sparkar! Att de vill veta om barnet fick DS el ej har med kvalitetskontroll att göra - de behöver mäta hur bra NUPP de gör. Iaf fick vi det förklarat för oss så, och jag tror också att vi fick ett papper hem som vi skulle fylla i (el om de fick tillåtelse att kolla i BB-journalen - kommer inte ihåg). Men osmidig BM verkar hon vara!

    Sept: kul att höra ifrån dig!

    gosnosen: dito!

Svar på tråden Livets stora och små frågor