• Oupsie

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi brukar i och för sig landa på Kastrup, men inte en enda gång har jag sett någon blivit stoppad av tullen. Vanligtvis så har vi inte ens sett en tulltjänsteman där. Så jag tror inte ni behöver vara orolig över att ta med er varor från USA. Men de är kanske flitigare på Arlanda?

    Hehe, det var ju kul att den amerikanska tullen hjälpte er att packa om vagnen Piggelin. De brukar inte vara så trevliga när man ska in i landet...

  • Oupsie

    Kängu
    Det kanske var skönt också att höra det från barnmorskan, att det är helt ok att sluta med amningen? Ru mår ju bra och det är klart att du också ska må bra. Det kan ju inte vara till någons nytta om du sliter ut dig alldeles under de här månaderna.

  • Oupsie

    Kängu,
    Ja, för även om man vet något själv, innerst inne, så kan det ändå vara skönt om någon annan säger åt en vad som ska göras. Få lite bekräftelse helt enkelt. Hoppas att det går bra att fasa ut amningen och att det känns ok för dig.

  • Oupsie
    Piggelin1 skrev 2009-08-06 12:50:00 följande:
    Oupsie - det var inte amerikanska tullen som hjälpte oss, det var butikspersonalen där vi köpte vagnen
    Men så klart! Jag läser ju som en kratta! Så går det när man ska läsa igenom saker och ting snabbt Kom och tänka på det sen, när tusan träffade ni på tullen när ni skulle åka ut från landet...
  • Oupsie

    Stackars er som jobbar nu. När det äntligen är fint väder. I alla fall här är det strålande sol. Ska hämta bilen som varit på verkstad och bli några tusenlappar fattigare sen ska jag passa på att njuta av solen .

  • Oupsie
    Piggelin1 skrev 2009-08-06 13:45:19 följande:
    Oupsie - fort & fel Händer mig ständigt & jämt!
    Då är vi två då
  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2009-08-14 11:51:49 följande:
    Fast på vår ö är det rätt ovanligt med en 8-åring som inte har ett eget rum... Det bor rätt mycket välbärgat folk här.
    Men i ert nya hus kan han ju få TVÅ egna rum om han vill

    Får jag också se ert hus förresten

    Mrs B:s make hittade jag själv *nyfiken i en strut*

    Muggles - Vilken tur att blödningen upphörde.
  • Oupsie

    Passionsblomman - Det var ett jättefint hus! Det finns det säkert många som vill köpa.

    BS - Vad gott med kräftor och räkor!

    Nu ska jag ut med hunden. Tillbaka om en stund.

  • Oupsie

    Ore - Ja det var verkligen en stor tomt! I vår lilla familj så är det nog bara hunden som skulle uppskatta det Måste ni ha trädgård av hela tomten då? Kanske kan låta en del växa fritt?

    Jag vill gärna ha en ganska stor tomt för det är skönt att inte ha grannarna precis inpå men det beror ju lite på var man ska bo. Vi har varit en del hemma i "min" håla nu i sommar och där kan man få ganska stora tomter men här där vi bor nu så är de ofta väldigt små. Fick hemlängtan nu när vi var hemma och det var så fint väder. Det är då man verkligen uppskattar att vara på landet. Eller åtminstone gör jag det .

    Muggles - Vad trist att det inte blev något av huset. Men ni kommer säkert att hitta något. Det låter som en smart idé att åka runt och kolla. Man lär sig alltid något nytt när man är och tittar på hus tycker jag. Om inte annat så lär man sig hur man inte vill bo Har ni funderat på att bygga hus själva? Köpa tomt och välja någon hustillverkare? Fast det kanske inte blir billigare än då?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor