• Oupsie

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Men jag erkänner, jag var inte heller helt förtjust i champagne för några år sedan. Men min make fick en låda champagne en gång och då blev det ju att man lätt öppnade en flaska när det fanns hemma och på den vägen är det. Nu tycker jag att det är jättegott

  • Oupsie

    God förmiddag allihopa!

    BS, vad skönt att du kommer att få en kallelse till slut. Konstigt att remissen bara försvann.

    Koko, säger som Liten, heja dig!

    Liten, grattis till ett fint UL. Åh, semester, vad mysigt!

    Telis, grattis till ditt UL och flödesmätningen också! Det är väl det värsta med att flytta, få undan allt i sitt gamla hem. Slit inte ut dig .

    Snorkis, vad jobbigt när kroppen sänder så mixade signaler. Men du får väl passa på att följa dina instinkter .

    EA, hoppas att det löser sig med paprikorna och dess ?leverans-tider?. Jag tror faktiskt att jag har listat ut vad paprikorna egentligen är för något. Kanske ska inboxa dig och se om jag har rätt ?

    Muggles, jag tycker att ni ska besiktiga huset om ni vill det. Better safe than sorry, eller hur? Även om undersökningsplikten inte är lika omfattande på ett nytt hus som på ett gammalt så är det en ganska godtycklig bedömning tycker jag. Som köpare har man verkligen en långtgående undersökningsskyldighet och det är svårt att komma i efterhand och hävda att något var fel. En garanti på 10 år är väl bra med det är också skönt om fel upptäcks och kan åtgärdas innan man kan flytta in. Tänker på den här historien: sydsvenskan.se/lund/article307147/Alla-nybyggen-pa-Annehem-ar-fuktskadade.html.

    September, tack .

    AM, vad duktig Livia var hos tandläkaren .

    Vänner, vad skönt att du mår mindre illa nu.

    Izzie, stackars lilla M som trillat . Hoppas att det läker fort.

    Ore, heja dig i den där brudöverlämningstråden!

    Minusgrader?! Ojoj, hoppas att det dröjer innan det blir minusgrader här. Här regnade det lite tidigare men nu är det uppehåll, vilket är bra eftersom jag tänkt träna hunden på hundklubben idag?

  • Oupsie

    Muggles, ja precis, något fel med putsade fasader lär ni ju inte ha i alla fall . Men så jobbigt det måste vara att flytta in i ett nytt hus och sen få flytta ut igen för att det regnar in . Stackarna.

    Fotobok är kul! Vi gjorde en med bilder från vårt bröllop men jag har tänkt göra fler. Vill göra en med hunden... eh bebissubstitut? Nejdå...

  • Oupsie

    Cissi, vad skönt att du börjar må bättre. Du har ju inte varit inne så mycket sen jag kom in i tråden men jag skickar en liten kram till dig och hoppas att du snart mår bra.

  • Oupsie

    God morgon,

    Grattis till era nya bilar, Telis och Ore! Tror det var smart att köpa en kombi Ore, det verkar lite omständigt att ha en sedan när man ska in med vagn och grejer i bagaget. Hmm, undra vad vi får köpa för bil när vi får barn, vi får knappt plats nu i vår kombi på grund av hundburen... Vi får väl köra runt med en buss eller nått

    Vilken fart det var i brudöverlämningstråden Ore, du har inte blivit avstängd än i alla fall

    Hittade en artikel på Newsmill igår, www.newsmill.se/artikel/2009/10/02/ingen-tillfredstaller-mig-battre-min-balenciaga-vaska Funderade först på om det var Snorkis som skrivit den men jag såg att åldern stämde inte

    Vet ni, jag fick en present av min man igår. En handväska, ett mullbär Den är så fin

    Cissi, jag gillar också huset som ni tittat på. Tycker att vardagsrummet är jättehäftigt! Dessutom kul med historien bakom huset. Saluhall och sen bio... Sen är ju inte kök och badrum så kul men det går ju att renovera precis som du säger.

    Vi skulle heller aldrig sälja utan mäklare. Skönt att slippa allt jobb själv. Tror inte det är så kul att visa sitt eget hem för granskande blickar. Jag hade nog tagit det som en personlig förolämpning om de sagt att de inte gillat något Dessutom tror jag att man får ut ett högre pris om man säljer genom mäklare.

  • Oupsie

    Fick lite bråttom iväg innan idag så jag hann inte svara. Ja, ibland så är han snäll min make. Det var på tiden att man fick se den sidan hos honom för han har inte samlat så mycket pluspoäng den senaste tiden om vi säger så . Det var en försenad examenspresent. En svart Bayswater är det. Så den blir mitt andra bär. Har en Mabel som jag fick i födelsedagspresent för ett par år sedan. Snorkis gör du något speciellt för att ta hand om dina? Sprayar du dem med impregnering?

    Muggles, håller med dig. Det ser slarvigt ut när man inte rengjort fogarna till fotograferingen.
    Det finns ett medel som heter Citek som kan användas för att få bort avkalkningar. Luktar jättestarkt och äckligt! Jag vet att min man använde något som hette fog-rent eller något liknande när han fixade sin gamla lägenhet för försäljning. Det skulle sprayas på och sen sköljas av. Det blev väldigt bra resultat. Men det är nog inte så eko som ättika.

    Svårmor, hihi. Fast jag har en bra svärmor så hon behöver inte få den benämningen.

    Snaily, bröllopsdag! Vad trevligt .

    Ore, ta det lugnt

    Vickan, har du börjat jobba något hemifrån? Eller när skulle du få börja med det?

  • Oupsie

    Frejis, vilken dramatisk början ni fick tillsammans, ni och Bumsis. Vad skönt att ni fått komma hem nu och att ni mår bra.

    EA, Grattis till avklarat teoriprov!

    Telis, stackare. Hoppas att du kan bli hjälpt av sjukgymnasterna. Ta hand om dig!

    Snorkis, vilket läderbalsam? *tar fram anteckningsblocket* Tror du att det fungerar med något annat än Collonil? Bor ju inte i vare sig Göteborg eller Stockholm. Fast de kanske har Collonil där de sålde väskan?

    Måste rusa iväg. Vi ska till svärisarna i helgen och av någon anledning har jag tagit på mig att köpa födelsedagspresenter till de som fyllt år som ska firas. Vet inte om jag hinner kika in i senare så jag passar på att önska trevlig helg till er allihopa!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor