• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Fru E

    Snorkis-jag tror att det är rätt så vanligt att tanten kan hoppa över en månad, jag har haft så en gång vad jag kommer ihåg

  • Snorkfröken77

    EA - hade du mensvärk och PMS och sånt ändå? När den hoppade över alltså?

  • Fru E

    Snorkis-ooohh vilka svåra frågor *tänker* jag tror inte att jag hade värk men å andra sidan får jag bara lite värk precis när mensen sätter igång och har ingen märkbar PMS.....har du testat??

  • Snorkfröken77

    EA - Ja, jag testade i måndags, det var negativt. Jag har mensvärk som kommer och går, jätteskumt och inga spår alls efter någon tant. Tror jag får ringa sjukvårdsupplysningen ikväll och se vad de säger.

  • Fru E

    Snorkis-vilken dag är du på? Tänkte om det är så att du testat för tidigt eller du har en låååååång cykel så det är ÄL?

  • Snorkfröken77

    EA - på dag 33, min normala cykel ligger på 27 dagar och max har jag haft 30 dagars cykel (en gång). Har haft mensvärk i 1,5 vecka nu.

  • Liten med Mindre

    En OT fråga - ska baka tårta till helgen. Hyfsat enkelt recept, men mer avancerat än kladdkaka.
    Några tips?
    Har ett förslag på kokosbotten med chokladtryffel, men jag ville se om det fanns flera raffinerade förslag. (Så länge det inte blandar choklad med bär/frukt/sprit.)

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, har aldrig varit med om att mensen hoppat över, ÄL däremot har jag ju inte alltid. Å andra sidan har jag ibland haft en cykel på uppemot 40 dagar. Är det verkligen någon idé att ringa sjukvårdsupplysningen? Kanske ska testa igen för säkerhets skull? Det kan väl inte vara x eller något annat dumt i alla fall för det blir väl plus av det med, eller?

  • passionsblomman

    *kikar in*

    Ingen aning om vad ni gör och hur ni har det och ligger kilometervis efter...

    ...men hoppas alla mår bra?

    min mamma har varit här i en vecka så det har varit total BT-ransonering.
    Hojta gärna till om något hänt, det lär ta ett tag att läsaa ikapp!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor