• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Snorkfröken77

    EA - Ja, och jag fick ju inget utslag på stickorna, men BM påstod ju att man kunde ha det ändå (testade mellan dag 9-15, inget utslag) så jag vete fan. Trodde att det var därför min mens inte kommer men så läste jag på sjukvårsrådgivningens hemsida att mensvärk är direkt relaterad till ÄL och har man inte haft ÄL så får man en smärtfri blödning, vilket stämmer med gång tidigare jag haft i år (då blödde jag även klarrött blod). Så då borde man ju rent logiskt sett inte kunna ha mensvärk och inte mens.
    Internet är inte bra ibland, man läser vad man vill läsa, därför kanske det är lika bra att prata med någon människa som berättar hur det ligger till.

  • Liten med Mindre

    Snorkis - tror vi fick den hos en kompis i somras, men de hade bytt mörk choklad mot vit i tryffeln. Gick hem i hela lilla familjen. Maken tog receptet med har inte bjudit på den än. Sparar ner min egen lilla digitala kopia.

  • Snorkfröken77

    BS - jo, det är ju egentligen bara att vänta, men jag har INGET tålamod alls, speciellt inte med mensvärk. Maken och jag har bestämt att jag ska testa på dag 50 tror jag det blev om ingen mens kommit tills dess.

  • Fru E

    Snorkis-okej, stickorna är inget säkert sätt att testa ÄL utan då är det blodprov som gäller på dag 21. Men vänta ett par dagar till och testa sen igen. Jag fick en lång cykel när jag inte hade ÄL men kommer inte ihåg om jag hade mensvärk

  • Fru E

    Snorkis-dag 50 jisses det är lååååååångt dit

  • BrudSommar2006

    Snorkis, dag 50!!! Nej men det går väl inte!!!

  • Liten med Mindre

    BS - jag trodde boule var pensionärssport nr 1 jämte golf. Men de kanske spelar utomhus mer än på en bar förstås.

    Bowling hör ju också till kategorin som går över generationer tycker jag personligen. (och roligare än boule)

    Ost - vin - chokladprovning är också mumsigt. Men ingen lär ju vara sugen på fin middag efteråt.

  • BrudSommar2006

    Jag tror inte heller att man kan ha fem tuppar tillsammans, det är väl därför folk har problem med att göra sig av med alla tuppar i kycklingkullarna, men du kanske kan förbarma dig över någon av dem och skaffa lite höns åt honom? Det är ju nästan omöjligt att ha höns utan tupp också, de slåss ju med varandra då.

  • BrudSommar2006

    Liten, det ska liksom vara lite fint utan att vara för dyrt! Inga fysiska aktiviteter men gärna en guidad visning någonstans följt av middag.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor