• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • passionsblomman

    BS, jaaa, det hade jag kunnat fast jag har insett att det här hönshuset behöver en del bättring innan det får bo hönor här, för det finns mink i ån och nätet de satt är bara kycklingnät. Det duger inte. Minken har tagit grannens ankor upprepade gånger och bara tuggat sig igenom kycklingnätet. Gnafs gnafs!
    Nej, det måste bättre doningar till först!

    Mitt eget största problem är just nu att ingen jäkel svarar på mina annoser och lappar om kissungarna som bor här. Jag har alltid hittat bra hem lått som en plätt och nu är det tvärnit!

  • Snorkfröken77

    EA & BS - Nja, det är ju bara två veckor ungefär, så det kommer nog gå fort (försöker jag inbilla mig)

  • Fru E

    Snorkis-hehe så länge hade jag inte kunnat vänta, en vecka efter första testen hade jag testat igen men det har ju inte hänt så många gånger......

  • Fru E

    PB-har du satt upp lappar kring där ni bor om att ni har små kisar som behöver ett hem?

  • Liten med Mindre

    BS - kanske finns det någon stadsvandring eller spökvandring eller nåt sånt i Gamla stan även kvällstid? Brukar vara intressant.
    Slottet?
    Vin&Sprit museet?

  • Snorkfröken77

    EA - att få minus i måndags var ingen höjdare, så jag väntar hellre på att mensen ska komma nu istället för nytt test, men som sagt var har den inte kommit till dag 50 så kanske det kan vara läge att testa igen

  • Telis

    BS, nu vet jag inte vad professorsgubbar gillar men jag älskar Halwylska! Där kan man boka egna visningar på kvällstid, men det kan ju bli dyrt beroende på hur många ni är? Enl hemsidan kostar det 1650 kr plus 50 kr per person (max 30 pers). Sen kan man gå till Berns och äta.

  • BrudSommar2006

    Liten, vi pratade om vandringar men de andra tyckte att det skulle vara så kallt i december och deltagarna från mer sydliga länder brukar inte vara så välklädda. Har redan kollat in slottet men de tar bara 30 personer max på en guidning. Har däremot skrivit upp tipsen om vin&sprihistoriska, det var ett bra förslag, tack!

  • Telis

    Ringde just en hantverksfirma (som för övrigt stängde kl 15 eftersom jag ringde fem över ) där telefonsvararen meddelade att deras öppettider är 06.00 till 15.00, lunchstängt mellan 09.20 och 10.00. Vilken lunchtid alltså.

  • Telis

    Jaha, okej, ni är fler än 30 alltså, BS?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor