• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • fru AM

    EA: rekommenderar galltvål! Bra att ha hemma ändå!
    www.galltval.com/
    Yes är bra till fettfläckar men biter inte så mycket på andra fläckar.
    Låter som en sotfläck eller färg eller penna?

  • fru AM

    Herregud vilken djkla husmor jag framstår som

    Nu ska jag gå ut i köket och laga middag och dricka en fet dry martini för att motverka husmorseffekten

  • Fru E

    AM-jag lutar åt att det är någon typ av olja eller liknande klet som jag fått på jackan. Ska se om jag hittar galltvål o någon affär i jobbhålan

  • viktualia

    Galltvål brukar finnas i hälsokostaffärer om inte annat!

    Själv kör jag stenhårt med Tabort... men så är jag en kladdfia av rang också...

    Idag gick jag till jobbet, även om jag knappast var speciellt frisk. Är så knäpp att jag hellre är småsjuk på jobbet och har nåt att göra, än går hemma och släpar och känner efter hur sjuk jag egentligen är... fast jag måste erkänna att jag är rätt trött nu....

  • kängu

    Godkväll i stugorna!

    Nu är vi hemma igen, mycket skönt!

    Kikar bara in en snabbis för jag sitter och jobbar men ville säga...

    STORT grattis till September!!! *knulltrumpeter*

    Kramar till alla, nu återgår jag till jobbandet!

  • BrudSommar2006

    Vickan, förra gången var jag ju kvar i tre dagar, fick ryggskott och kunde typ inte ta mig upp ur sängen, de fick hjälpa mig med blöjbyten för jag kunde inte stå rakt eller lyfta Iris så jag fick larma både för det, för att få hjälp upp ur sängen att gå på toaletten och för att få frukost. I övrigt på dagarna var ju maken där och kunde hjälpa mig. Fördelen med det var att vi hann få alla tester gjorda och behövde inte åka tillbaka in igen.

    Den här gången åker jag gärna hem så tidigt som möjligt om jag klarar att gå. Jag tänker inte låta bebisen svälta i tre dagar innan min amning kommer igång utan jag tänker köra med babysemp precis som vi gjorde med Iris (på förslag av bb), på kopp eller flaska får vi se så ordnar väl det sig. Amningen var väl nämligen det enda jag kände var skönt att få stöd och hjälp med sist.

    Nehepp, läggdags.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor