• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Lapinette

    Oj, har ni bytt ämne från välling?! Roliga aktiviteter i Stockholm för 30 personer?! Vinprovning (om man nu kan dricka vin) på Vin & Sprithistoriska museet ... har vi haft med kunder. Boule har vi också haft ... sen finns det ju biljard, bowling osv.

    Har snöat in mig på ett nytt hus ... som säkert kommer att gå upp minst en mille under budgivningen då det är totalt renoverat, ligger vid allmänning och 3-4 min från t-banan (som tar 18 min in till Centralen).

  • Telis

    Jag har för övrigt varit tvungen att lova min man att jag inte ska gå in på Hemnet något mer nu. Men det kan ju inte gälla om det gäller ett hus till Lappis, eller hur?

  • Telis

    Lappis igen, jag ska göra den där ädelostfisken till svärmor ikväll men det råkade vara slut på hasselnötter på Ica. Tror du att det funkar lika bra med valnötter?

  • Liten med Mindre

    Valnötter o ost är gott!

    Det tror jag på Telis.

  • fru AM

    LAppis: länk länk länk!

    BS: Skulle precis ta och tipsa om precis det Telis skrev: Halwyllska + middag på Berns ... Ska gnugga geniknölarna ... Kan Slottet vara intressant? + middag på kanske Naglo brevid Operan?

  • Telis

    Ja, eller hur, valnötter brukar ju funka bra med ädelost. Åh, vad det ska bli gott med ädelost.

  • Liten med Mindre

    Telis - jag gillar inte heller sill, men jag hittade saker som var goda ändå. Och miljön var det inte nåt fel på. Däremot hade de tagit dit en stand-up komiker som var pinsam... Bättre när det blev musikunderhållning istället.

  • Lapinette

    Telis - jag skickar två länkar!

    Jag har provat med cashewnötter så det funkar säkert med valnötter. Själva kommer vi slänga i oss en paj vi gjorde igår för 19.30 börjar sysslingens konsert på Cirkus.

    I övrigt känner jag mig som häxan Pomperipossa idag (stavar hon så?). Har en stor finne under näsan (tur att den inte är på) och en precis under munnen. Likblek, frisyr på utväxt och så har jag fått en släng snuva. Häääärligt! Imorgon åker vi till Berlin för att smitta ned alla tyskar.

  • Liten med Mindre

    Får oxå ädelost i helgen. Mums! Vi har knytiskalas och syrran med sambo fixar fläskfilé med ädelost. Föräldrarna tar med förrätt och vi ordnar tårta. Så blir det när vi inte har tid att fira alla födelsedagar.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor