• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Oupsie

    Funderar på om jag sagt grattis till September... Det har jag nog inte, så Grattis September!

    Snorkis, förstår att det är läskigt att testa. Jobbigt när kroppen inte beter sig som den ska.

    Ea, om två och en halv vecka. Så jag har skaffat mig ett projekt Men kommer vi inte tillräckligt långt med träningen så kan jag ju alltid låta bli att ställa upp.

    Oj, vad sugen jag blev på tårta efter de där recepten. Chokladtryffel med kokosbotten låter väldigt gott!

    Jag sitter och väntar på ett mail från ett hotell som vi bokat. De skulle skicka ett bekräftelsemail men jag har inte fått någon bekräftelse. Så i förmiddags skickade jag ett mail för att efterlysa bekräftelsen och de har fortfarande inte svarat på det. Hmm, börjar fundera på om man ska hitta ett annat hotell istället... Vi ska till Snailys ö .

  • Fru E

    Oupsie-jag har inget projekt på lut mer än att sy klart brorsdotterns kalender vilket inte hindrar tankarna så får nog hitta något till.

  • snaily

    Oupsie, åh vad skoj, vad ska ni göra på "min" ö? Jag följer med! Vad är det för hundtävling förresten? Du kanske kan inboxa mig om vi inte ska söla ner hela tråden med hundsnack, min vana trogen...

    Snorkis
    Låter otroligt skumt med din tantlöshet + värk! Om jag var i din situation skulle jag nog testa en gång per dag, minst! Är gränslöst nyfiken och otålig + börjar bli rätt van att få minus också...
    Jag tror såhär: antingen var det en konstig cykel utan ÄL och utan mens (men då borde du inte ha värk heller), eller så hade du ÄL väldigt sent och försenad mens som följd av det, eller så är du gravid (mest troliga alternativet! )

    Jag är helt knäpp - kom på mig själv med att känna mig rätt pigg idag på eftermiddagen, trots sent kvällsjobb igår och sent i säng. Istället för att vara rätt nöjd med det så blev jag besviken för att jag är så pigg, för vore jag gravid skulle jag nog vara mycket tröttare. Suck!

    Imorgon är den stora dagen - ivf-samtal på eftermiddagen. Vad ska jag fråga doktorn om? Vad behöver vi veta? Skicka hit en lista, tack!

  • Oupsie

    På tal om projekt, har jag sagt grattis till avklarad teori Ea? Om jag inte har det så säger jag grattis, och har jag gjort det så grattis igen. *vimsig*

    Efter ett telefonsamtal till hotellet så har jag nu fått bekräftelsen. De hade skrivit fel i mailadressen... Nu måste jag ner till stan och fixa den där presenten.

  • Fru E

    Oupsie-tack är måttligt otålig på att få köra lite nu med men det är KALLT att köra brrrr!

    Snaily-visst är det härligt när ens logik är logisk

  • Fru E

    En helt annan fråga, har lyckats få en fläck på min nya Everest jacka (japp den i barnstorlek ) som inte vill gå bort. Kan man ta fläckborttagningsmedel på fläcken eller förstör jag ytskiktet på jackan då?

  • fru AM

    EA&MJ skrev 2009-10-14 16:15:30 följande:


    En helt annan fråga, har lyckats få en fläck på min nya Everest jacka (japp den i barnstorlek ) som inte vill gå bort. Kan man ta fläckborttagningsmedel på fläcken eller förstör jag ytskiktet på jackan då?
    Rekommenderar i och av princip aldrig köpta "fläckborttagningsmedel" man kommer så långt med yes, galltvål alternativt ättika (beroende på vad det är för fläck)
  • Oupsie

    Snaily, du är inboxad .

    Nu, fixa present och sen packa. Ha det bra allihopa!

  • Fru E

    AM-jag vet faktiskt inte vad det är för fläck eller var jag fått den. Såg den först idag är svart till färgen och jag fick inte bort den med tvål och vatten, var rädd för att tyget skulle bli fläckigt om jag tvättade bara fläcken så vågade inte prova yes med. Tänkte låta det blöta torka och sen skrubba lite med yes också

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor