• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • kängu

    Mugglan, enligt allmän uppfattning är jag nog världens sämsta mamma, eftersom jag tog bedövning, ger flaska och dessutom jobbar!!!!!

    Telis, tillbaka! Ta hand om dig själv och skit i vad andra tycker! Du kommer bli världens bästa mamma, och få världens finaste bebis oavsett vilken väg den kommer!!

  • passionsblomman

    VET ni vad jag gjort idag då?
    Jag har ringt den privata gynmottagningen i staden nära oss och pratat med en jättetrevlig sköterska. Jag har fått tid den 27/10 hos dem och har även ringt Sophiahemmet och sett till att de skickar alla mina journalkopior så vi slipper börja från noll.

    M på kliniken blev förresten jätteglad att höra av mig och var så gullig så jag fick lite hemlängtan.

    Det är visst Linköping som är närmsta IVF-klinik ifall det nu är det som blir nästa steg för oss.

    SKÖNT att ha tagit tag i den här grejen igen. Så får vi se vart det bär hän.

  • kängu

    Jag blir förresten så trött på denna jävla "vaginal förlossning och amningshysteri" som råder i detta land.... Låt var och en göra så som blir bäst för en själv och ens familj!

  • muggles

    PB: bra gjort!

    kängu: ja du låter verkligen som en urdålig mamma - du borde nästan få pris! Vill du vara med i Imperfekta MammaKlubben (lite gbg-humor)? Piggelin är med bla.

    Nenne: *vickar på rumpan*

  • muggles

    Kängu: nu tycker jag du gick lite väl långt där. Ska var och en få göra det som är bäst för ens familj?! Det skulle ju kunna gå jätteilla! Folk har ju ingen koll!!!

    Ngt som verkligen får igång mig är debatten om huruvida ammande kvinnor ska få dricka ett glas el ej. Barnmorskor rekommenderar nolltolerans bla för att "mamman kan bli olämplig" (citerat ur artikel i GP härom veckan) om hon dricker. Jaha, så varför predikas ingen nolltolerans för nyblivna pappor - blir inte de "olämpliga"?! Så jävla ojämlikt så jag får spader.

  • passionsblomman

    Apropå ideal så har jag min förkylda son hemma sedan i måndags och idag har ingen av oss klivit ur pyjamasen....



    Jag tänker laga middag i den också. Så det så.

  • muggles

    PB: ta dig en fet Martini också så är bilden av dekadent hemmafru total!

  • passionsblomman

    Nä uuuuusch! Inte Martini!

    ...men en Baileys-coffe kanske jag tar sedan!


    muggles skrev 2009-10-15 16:17:03 följande:
    PB: ta dig en fet Martini också så är bilden av dekadent hemmafru total!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor