Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Vi fortsätter blanda och ge

    God morgon!

    Förlåt PB, för att det inte kom någon mer rapport igår. Jag kunde inte gå in här då jag (förgäves) höll på och försökte ladda upp en massa bilder på Crimsons hemsida. Men det måste vara nåt fel på den sidan för det gick inte alls.

    PB, Ni ska ju bara göra en ivf. Men ingår även FET i den ifall ni får några till frysen?

    Tinga, så trist med bakslag! Hur segt som helst. Hoppas ni får bra hjälp snart. Jag hade blivit tokig på allvar för länge sen.

    Liten, jag är så nyfiken på hur allt går för er. Sover Grynet mest? Funkar det att använda standardmodellen redan nu?

    Parnassia, Hjälp, du verkar ha ännu svårare att gå än jag! Din stackare!

    BS, Japp, nu är det nästa onsdag det siktas på. Den dagen som jag trott mest på hela tiden egentligen, tills folk började tycka att min mage såg så väldigt färdig ut.

    Idag ska jag till BM. Får se vad hon säger. Bebisen måste ändrat läge något för så många gånger som jag varit på toa inatt vet jag inte att jag varit någon gång förut. 8-10 gånger sådär.

    Stort tack för alla lyckönskningar! Och jag ska inte luras något mer- jag lovar!

  • Vännerfan

    Hattis, Trist att det ännu inte fungerat!

  • Vännerfan

    Koko, Vad trist med ögoninfektion!

    Bara en snabb fråga. Var det någon som visste någon annan som gjorde bra foton förutom Crimson? Det tar evigheter (läs: dygn) att ladda ner bilder där för mig, men de säger att det inte är nåt fel på hemsidan och det är inget fel på vårt bredbands hastighet heller. Håller på och blir ett mental case av detta, blir så frustrerad!

    Ska till BM nu och sen ett par ärenden. Tittar in igen i eftermiddag. Vem vet, ytterligare en av mina 274 bilder kanske är nerladdad då?

  • Vännerfan

    Liten, Du har EXAKT samma funderingar som jag har gällande att ha två barn! Det är de första 2 månaderna jag är mest orolig för. Sen tror jag det löser sig. Men hur underhåller man det större barnet när man måste amma i en evighet t.ex.? Och detta med att passa dagistider. Jag har sagt åt maken att jag vill att han lämnar. Är glad om jag fixar att hämta. Så får jag ta att han kommer hem senare från jobbet pga att han börjat rätt sent. Ända sen jag gick hem från jobbet har han dock jobbat in massor av tid, så att han ska ha nåt att ta av. Så det är ju ytterligare en bra sak med att bebben inte ville ut direkt.

    Tack för input om bilderna! Det blir nog att jag testar Odenlab som Vickan tipsade om eller Fuji, för fast jag fått igång nedladdningen på Crimson nu så tar det evigheter med varje bild. Vi laddar alltid ner minst ett par hundra varje gång och det har alltid funkat förut. Nu laddar jag ner 15 i taget, men det hjälper inte, så nåt fel är det.

    Cicci, Tack ändå för att du ringde! Jag hade en riktig telefonpratardag igår. Har en kompis på andra sidan Jorden och vi har så svårt att nå varann pga tidsskillnaden, så när vi väl gör det pratar vi i timmar. Vad tråkigt att höra att båda barnen är sjuka! Hoppas de piggnar till snart!!! Kram!

    Parnassia, Ok då, det är väl mest synd om mig då! Faktum är att jag tror att den här foglossningen snart kommer få mig att tackla av totalt. Jag konstaterade att det är dags att vattna blommorna idag och bara det att gå runt i huset känns jobbigt. Och jag var nere på stan idag, men orkade varken köpa nya tulpaner eller praliner och då är det illa. Köpte bara det mest nödvändiga, trots att jag hade massor av rabattkuponger till olika affärer med mig och åkte hem igen.

    Var ju hos BM också. Pressade henne på mer info och tips om förlossningsställningar Nenne! Hon sa direkt att pall och att sitta på boll är saker jag ska undvika. Öht allt extra tryck på bäckenet bör vara så litet som möjligt. Att hänga på en gå-stol är bra (där armarna tar mycket tyngd) och kanske att det funkar att ligga på sidan trots allt. Antar att det beror på hur flexibelt man kan sätta ben-stödet. Man vill ju inte ha det för högt. Sen tyckte hon att jag redan när jag ringer in ska säga att jag vill bada eftersom jag inte har ont när jag gör det.

    Annars sa hon mest väldigt positiva saker! Bebisen ligger superlångt ner nu. Det är därför jag har så ont och måste kissa hela tiden. Blåsan har knappt nån plats längre. Detta plus att jag haft foglossning så länge och att barnet verkar bli något mindre än Prinsen (bara ca 4kg trodde hon- en pygmé som BS skulle sagt ) gör att hon tror att jag får en snabb förlossning! Med mina tider räknat då. Det tyckte jag lät bra! Hon frågade även om jag haft diarée. Det ÄR faktiskt ett tidigt tecken på förlossningsstart, precis som ni konstaterade med Vickan. Annars trodde jag inte man kunde säga någonting om när det kommer starta förrän det väl gör det. Men nej, diarée har jag inte haft. Här får man bara gå 14 dagar över tiden, men jag får bara gå högst 13, då den sista dagen blir Långfredagen och då vill man inte sätta igång nåt. Så senast 1 april är h*n här!

  • Vännerfan

    Halloj i tråden!

    Ursäkta mitt frånfälle! Igår kom maken på varför det gick så vansinnigt trögt att ladda ner bilderna. Det var senaste uppdateringen av webbläsaren som ställde till det, så när vi laddade över från laptopen med en äldre version gick det bättre. Då tog det "bara" 5 timmar. Vi försökte göra det över naten, men datorn hade stängt ner sig, så jag fick fortsätta i morse. Och under tiden vågade jag inte göra nåt annat på nätet för jag ville inte riskera att sabba allt. Sen när det var i stort sett nerladdat i förmiddags kom städfirman och då flydde jag fältet så de fick städa i fred. Så det var inte mer spännande än så om ni har undrat!

    Nu ska jag äta lite lunch. Läser ikapp efteråt.

    Kram!

  • Vännerfan

    naten = natten

    Grattis till frysisen Snaily! Det hann jag uppfatta igår, men minns inte om jag var inne och skrev då.

  • Vännerfan

    Håller på och läser ikapp...

    FruE, Säger likadant som PB. Köp inte ett hus nu tror blir för litet! Man vill ofta ha mer plats än man tror, väldigt sällan mindre.

    PB, Det var jag som undrade om FET ingick. Vad synd att det inte gjorde det. Men förhoppningsvis behöver ni inte det ändå!

    Telis, Fy, vad trist med ditt jobb!!! Det är kul att komma tillbaka till ett nytt, särskilt om man inte trivdes på det gamla, men det är ju attans jobbigt att söka nya och som du skriver, inte veta om man får nåt!

  • Vännerfan

    PB, Ha ha, jag jobbar också på att verka smart i så fall!

    Hörrni, jag har ett litet (observera mycket litet) dilemma. Idag är ju mitt BF och om 10 dagar firar jag och maken 10 år. Vi kommer ju förmodligen ha en alldeles liten nyfödd bebis här då, men jag är väldigt FÖR att man ska fira saker, så jag vill inte bara skjuta på det (om vi inte är på bb då vill säga). Vet inte hur detta kan lösas. Att öht äta middag ihop ska vi nog inte alls räkna med, så jag funderar på att iaf köpa honom någon present. Jag gillar att ge upplevelser, men det går ju liksom bort den här gången. Han kommer ju inte hinna göra nåt ändå. Är det någon som har något förslag på present? För mitt huvud är helt tomt på idéer. Inte lätt för er heller att hjälpa till, det förstår jag, men slänger ut frågan här ändå. Tänkte ett tag att jag ju alltid kan se om jag får på mig mitt finaste raff-set a la Moulin rouge iaf, men kom sen på att jag ju kommer vara nyförlöst. Smart tjej.

  • Vännerfan

    Oupsie, Bra fråga! Hmmm, jag vill ge nåt han kanske inte skulle gå och köpa själv, men som han ändå vill ha men kanske inte behöver. Ser jag till mig själv skulle det vara typ en Vänner dvd-box jag kan kolla på när jag ammar, men som jag tycker är onödigt dyr (de går aldrig ner riktigt lågt i pris pga hur populär den serien var antar jag) då jag ändå har i stort sett alla avsnitt på vhs. Och/eller lyxiga krämer som jag inte unnar mig själv till kroppen då jag unnar mig det till ansiktet. Eller en riktigt tjusig morgonrock. Jag kan tänka mig att lägga några tusenlappar om jag kommer på nåt bra till honom. Men det gör jag ju inte.

  • Vännerfan

    Snaily, Din stackare som blivit sjuk! Krya på dig!!

    Oupsie, Kom på vad jag kanske mest skulle vilja ha. Ett smycke med mina barns namn ingraverade. Men detta med smycken är så svårt att "överföra" till killsaker tycker jag. Han har redan fått en fin slipsnål och manchetter. Eg. skulle han behöva fler slipsar. Men hallå: "Grattis på 10-årsdagen! Här får du en otroligt originell present- en slips!"

    Gällande antal barn har jag nog inte mycket att tillföra. Tycker alla får vilja ha så många som de vill. Enda dilemmat är ju när parterna i förhållandet inte är eniga, vilket ju ofta är fallet. Maken min verkar vilja ha 3 barn, men jag vill ha 2. Punkt. Han gillar inte alls när jag säger att jag snart kan dricka vin resten av livet... Men när vi träffades ville han ha 4, så jag har ju iaf fått ner antalet med 1...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge