Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Vi fortsätter blanda och ge

    Grattis till äggen EA och Snaily!! Hoppas, hoppas det blir många befruktade!

    Skönt att löper på såhär långt PB. Vilka otrevliga arbetskamrater din sambo har. Fy! Hoppas han hittar något annat snart!

  • Vännerfan

    Tinga, Hoppas, hoppas att resten av familjen klarar sig!! Ni får använda olika badrum tills han tillfrisknat.

  • Vännerfan

    Nenne,

    Appropå Vänner så blev jag både paff och glad igår när jag hittade en plansch att köpa på nätet som jag letat efter i åratal (dock utan att ta hjälp av vare sig tråden eller någon annan, dumt av mig), nämligen den som är i Monica och Rachels lägenhet:

    www.easyart.se/posters/The-Vintage-Collection/Jouets-%28As-Seen-On-Friends%29-332407.html

    Ska bara se om jag ska ha något mer från den sajten innan jag lägger in en order. Den kommer bli finfin här i vårt arbetsrum. Egentligen letar jag tavlor till kök och vardagsrum. Till köket vill jag ha något liknande vintage-aktigt, men till vardagsrummet riktiga tavlor. Någon som vet om det finns fler bra tavel-sajter på nätet?

    Såg att Koko frågade om dramatiska tyger. Jag googlade massor av tyger för några månader sedan, men var på jakt efter randiga och sparade inga länkar tyvärr.

  • Vännerfan

    Lappis, Som föregående talare tycker jag att ni ska titta på huset iaf. Vi tittade på ett 10-tal hus och alla var med föresatsen att köpa det. Men väldigt ofta ser det inte ut/är det inte som man trott. Ett var t.ex. kanonfint (på nätet) och vi ville se det bara för att ha sett vad man kunde få för de pengarna. Men när vi såg det i verkligheten ville vi inte ens ha det. Och så var det alltås i 9 fall av 10. Det här vi köpte ville jag dock inte ens titta på först, men det såg i stället bättre ut i verkligheten.

  • Vännerfan

    Lappis, ett alternativ vi har till tavla till vardagsrummet är att göra egna canvas-tavlor från foton. Maken tog ett jättesnyggt på en öde beach på bröllopsresan t.ex.
    Det är är inte så svårt att minnas den tavlan från Vänner, för den är jätteofta i bild. De har den ovanför tv:n och den är rätt stor och syns tydligt mot den lila väggen.

    Nenne, Länken du visade hade precis hur många tavlor som helst av den varan jag söker til köket! Kollade igenom ett hundratal innan jag insåg att det fanns långt över 1000 på temat vintage, mat och dryck. Kommer definitivt hitta vad jag söker där. Tack!! Men nu ska jag nog sätta mig lite med alla foton en stund. Det är ju inte så länge kvar tills det är onsdag igen!

  • Vännerfan

    Vi har en bastu och den vill jag inte riva ut. Även om den säkert inte kommer bli så mycket använd så är den ändå skön att ha. Man borde basta mer! (Dock inte när man är gravid kanske.)

    Men vad gör jag här, fotona var det ju! Men Nenne, sajten var ju helt beroendeframkallande! Jag vill kolla igenom alla 2873 objekt innan jag bestämmer mig!

  • Vännerfan

    AM, Bastu mot mjölkstockning!! Gud, så bra tips!
    Jag har bastat som gravid, men bara korta stunder. Man ska nog helst inte bli för varm.

    Muggles, Kul att se dig tillbaka! Ringde du mig igår? Jag stod med händerna fulla av jord (planterade om växter) och försökte ringa tillbaka imorse.

    Snaily, Superdundergrattis!!!!

    Vickan, Ang. detta med avslaget måste jag bara säga att min bm sagt att jag blödde på tok för mycket sist. Gjorde över med 8 förpackningar bindor innan jag kunde övergå till trosskydd. Man ska säga till om man upplever att man blöder mycket, för då finns det några tabletter man kan få. Bara så ni vet det, ni som inte fött än också. För det är bara onödigt att blöda för mycket. Min bm nu har svar och förklaringar på en massa saker som ingen berättat för mig förut. En annan sak var att jag nämnde att det som gjorde ondast under förlossningen var när en bm skulle in och känna under värken hur den kändes. Fick då veta att det förmodligen inte bara var kände hon gjorde. Hon förökte även göra värkarna starkare genom att sära på två tappar eller vad det var. Det hade varit väldigt nice med en förklaring då när det skedde, för då hade jag kunnat hantera det. Nu kändes jag mest bara att "Sådär kommer du inte få göra en gång till, bara så du vet det, *£$@+

  • Vännerfan

    Åhhh, har hon ätit lite nu Skorpan! Så bra!

  • Vännerfan

    Hmmm, en massa av mitt näst senaste inlägg kom bort. Typiskt. Men det var nog ändå inget viktigt!

    Ska handla idag och måste köpa mer choklad igen. Maken menade att det inte var någon mening att jag började köpa stora chokladkakor flera veckor innan förlossningen för att ha med till bb. Att jag ändå skulle gå och plocka upp dem ur väskan. Och kanske hade han lite rätt i det... Det låg Ballerinakex där också, men de är också borta nu. Konstigt... *visslar*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge