Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Vi fortsätter blanda och ge

    Får ni bort Inotyol om det hamnar på kläderna? Jag vågar bara ha det i hans rumpa... Men har förstått att det är bra mot hudsprickor och annat också.

    Nej, Balleringakladdkaka har jag inte testat. Än.

  • Vännerfan

    Grattis EA!! Härliga nyheter!

    PB, Det är en vecka kvar till BF idag! Jag vill också ha en utomhusjaccuzzi. Och maken också. Men jag vill ha den på vår baksida medan han vill ha den nere vid sjön hos sina föräldrar. Kan ju inte finnas nåt härligare än att sitta i en sådan när det är kallt ute! De har en sån på Kosta Boda glashotell. Ni borde inte heller ha så långt dit väl? Där satt vi i slutet av hösten när det blåste och regnade. Underbart!

    Nu ska jag ta en power-nap, handla lite och hämta Prinsen på dagis. Ha en trevlig helg allihop!

  • Vännerfan

    Parnassia,

    Okej, bäst att lyda order då! Jag är här och mår som vanligt!

    Har tyvärr inte fått igång min mail under dagen (yahoo), jag som vill se Grynet! (Har länken till galleriet på den.)

    Porchez, Synd på killen, men det låter bra att du inte låter dig nedslås!

    AM, Jag tror att i mitt fall hade det berott på hur mitt liv såg ut idag om jag hade tackat ja till drinken. Hade det varit en nedåtgående spiral sedan separationen hade jag kanske tackat nej, men hade mitt liv idag känts ok hade jag nog tackat ja. Men man kan ju bara spekulera i hur man hade reagerat.

    Jag vill också höra mer om brunchen!

    Vem tror ni vinner ikväll då? Anna eller Salem tror jag. Eller hoppas kanske jag ska skriva. Fast Eriks och Johnsons låtar har jag iofs inte hört.

  • Vännerfan

    Liten, Tack för din berättelse! Vad duktig du var! Förstår att du blev rädd när du fick krystreflexer så snabbt! Sprack du något eller gick det bra ändå? Hur lång tid tog det förra gången? Kul att ni introducerade bebisen för Mindre a la AW och att det blev en fin stund!

    Snorkis, Grattis till nya bilen! Profylaxkurs är superbra!

    Ska förbereda oss för att åka iväg på kalas nu. Kram!

  • Vännerfan

    Lappis, Men vad bra att ni gick och tittade då! Det är ju som sagt nästan alltid så att det inte är som man tror när man ser det i verkligheten. Sen får man ju en vana för att titta också. På nästa hus kommer du ju säkert kolla redan på nätet var man kommer ut på altanen.

    Izzie, Kul att du tittade in!

    Nenne, Attans med missat tåg!

    Liten, Men vad skönt att du slapp bli sydd trots att det gick så fort! Måste säga att jag fick lite kalla fötter när jag läste din förlossningsberättelse. Som att jag först då insåg att det snart är dags för mig också. Kanske redan idag eller inatt, eller i varje fall väldigt snart... Men det gör fortfarande inget om det dröjer. De flesta verkar tro att mitt onda försvinner efter förlossningen, liksom "men snart är det över och du kan gå som vanligt", men jag är ju rätt säker på att det kommer göra bra mycket ondare efteråt, så av den orsaken har jag inget emot att vänta lite till. Om man inte kan föda barn samtidigt som man håller ihop benen iofs, men det lär nog inte gå så bra... Sen är man ju nyfiken på bebisen och det ska verkligen bli jättekul när den kommer, men andra gången vet man ju liksom att den kommer ut någon gång, det är inget man tvekar om (som första gången), så därför orkar jag vänta. De här två veckorna jag varit hemma har dessutom varit jättesköna med en massa egentid och bra för mig mentalt. Nog om det.

    Sept, Hoppas verkligen att det går vägen den här gången!

  • Vännerfan

    Välkommen Cuddly! Tror inte vi har någon mer här inne från Ume-trakten. Hur gammal är er dotter?

  • Vännerfan

    Nu måste jag logga in på Försäkringskassan och sen ska jag lämna på dagis. Fasen, det är skitkallt idag igen(minus 8)!Tjingeling!

  • Vännerfan

    Skrattar stort åt era nattliga drömmar!! Jag drömmer oftast att jag glömmer bebisen någonstans. Ofta på bb. Inga roliga drömmar direkt. Är tacksam när jag vaknar.

    Nenne, Åh, spännande dag imorgon med allt som händer då! Men skriv inte upp föda bebis på mig, det blir tidigast onsdag. Blir det inte då så blir det nästa onsdag. (Men BF är på fredag)

    Nenne igen, Jag har kudde mellan knäna och en mjuk kudde under magen. Gällande förlossningsställning har jag frågat min bm och det verkar bara vara att bita i det sura äpplet tyvärr. Man måste ju gresa på nåt sätt och det finns ingen riktigt bra ställning. Men jag tänker att då jag får ont av att sitta på huk är nog inte det en bra ställning för mig. Inte heller klassisk gyn-ställning. Inte heller på sidan med att lyfta benet. Men kanske halvstående. Det viktigaste är nog att man inte behöver hålla på så himla länge med krystandet. (Inte som mina 5h sist). För ju längre man måste krysta desto värre känns det ju förstås efteråt. Under tiden kommer man inte känna foglossningen iaf. Då tar födelsekrafterna över (väljer att inte skriva smärtorna, för jag tyckte mer det kändes som enorma krafter). Men efteråt kommer all känsel tillbaka och då... Aj, satan vad ont det gjorde förra gången.

    Koko, Ha ha, när du skrev till Nenne om din outfit så trodde jag du beskrev Nennes!! Tänkte oj, hade hon rosa leggings, lila stövlar och allt det där på brunchen, inte den bilden jag hade fått. .-D Vad är det för musik-cd ni har? Lät jätteintressant!

    Telis, Hoppas ni får ordning på Televinkens mage! Jag hade testat mjölkfritt. Gällande kräkningar beror det nog mycket på hur mycket det är. Lite överskott kräks ju många upp, men blir det stora pölar är det kanske ett tecken.

    Mugglan, Så trist att du är låg! Skickar en kram!! Vet inte om du vill vara rapportör till mig i tråden när vi åker in eller om du vill att jag väljer någon annan? Jag vill bara att du är det om du tycker att det känns bra.

    Jag gillar också smet! Gjorde kladdkaka i helgen och äter först av äggen+sockret och sen av hela smeten. Så det blir alltid lite för lite ägg och socker i kakan! Tyvärr tog jag för mycket mjöl av misstag, så den blev som sockerkaka med kakao. Ska nog göra om den senare idag.

  • Vännerfan

    Vickan,
    Fotsacken fäster man på sufflettens sidor. Det sitter väl straps på den? Men du behöver den bara om det blåser väldigt nu. Annars räcker det nog med att fästa upp locket till insatsens överdel i sufletten (på samma ställe) som vindskydd vid huvudet. Jag tror du kan vänta och ha fotsacken tills du gjort om vagnen till sittvagn.

  • Vännerfan

    Gällande filt eller ej, så är det bästa att känna av tempen i nacken på bebisen när ni är ute.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge