Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Vi fortsätter blanda och ge

    NK.

    AM, Du är verkligen en äkta glamourkvinna du! Som bara vill vara inne under vintern och som inte vill bo någon annanstans än mitt i stan. Så härligt! Underbart att man kan känna så olika också och jag bara kände att jag ville kommentera det! För mig finns ingen större frihetskänsa än man man har ryggsäcken på ryggen, Meindl-kängorna på fötterna (håller med om deras förträfflighet´; sköna efter första steget!) och ger sig ut på någon vandringsled och vet att man har med sig allt man behöver(dvs. så lite som möjligt) för att klara sig i några dagar. ÅH, VAD JAG SAKNAR DET!!!! Har du provat nån gång förresten?

    När vi (jag) ändå nästan pratar skor måste jag också hålla med om att Foppa-tofflor är bekväma!! Gällande träskor protesterar dock min rygg vid blotta tanken och dessutom känns det som att de är så lätta att vricka sig i. Sen kanske ena alternativet är snyggare än det andra, men jag skulle inte ha några av dem någon annanstans än på tomten och precis utanför på gatan.

  • Vännerfan

    Har precis ätit en massa falukorv i ugn späckad med tomater och äpplen och en massa potatismos. Det är nog den godaste husmanskost jag vet tror jag. Så nu vet ni det också.

  • Vännerfan

    Ikväll ska vi göra sushi. Det finns 3 ställen som har sushi här i stan, men dessvärre får inget av dem godkänt av oss. Och det var lättare än väntat att göra själv, men så gör vi bara
    med lax och avokado så det blir ju inte samma variaion som när man äter ute. När jag är hemma sen kommer jag nog köra till Karlshamn ibland (6 mil), för deras sushi får betyg 100 på en 100-gradig skala av mig. Till och med miso-soppan smakar himmelskt där!

    Fasen vad jag är off-topic idag!

    Ska jag vara lite on, så tror jag att jag har sammandragningar, förvärkar eller nåt sånt. Beror säkert på att jag så många gånger varje dag får höra att det ser ut som om min bebis ska komma ut när som helst och det stressar mig! För den är faktiskt inte färdig än och inte jag heller!!

  • Vännerfan

    När jag skriver att VI gör sushi menar jag förstås att jag står för dukningen och häller upp soyan i små skålar. Så ni inte tror att jag har gått och blivit mästerkock eller nåt. Men idag tror jag att jag skulle få äran att stå och fläkta riset!

  • Vännerfan

    Sov gott Vickan! Själv ligger jag i sängen med laptopen och ska nog också sova lite. Ska bara lyssna lite på Snabba cash först.

    Tjing!

  • Vännerfan

    AM, Men då bor det ju en liten friluftsmänniska i dig också!!


    Prinsen vill inte heller ha maten ihopblandad
    och bara spagetti ska det ofta vara här också. Men parmesan på brukar gå bra. Han gillar att ta den själv.

    Tinga, Jag tänkte också som Mugglan med frukostmaten. Prinsen älskar att få ta sina branflakes själv ur burken eller själv smula ner Weetabixen. Branflakes äter han ofta vid sidan om filen. Ibland är de konstiga de små liven...

    Har just sett de första 20 min av "Den sköra tråden" då jag missade dem sist. Den skulle ligga ute på svt någon vecka till ifall någon missade den. Blen inget sovet, men nu ska jag göra det så jag hinner innan maken och Prinsen kommer hem.

  • Vännerfan

    Muggles, Maken gör sushin från grunden. Det svåra är att få till riset så att det får rätt konsistens (och håller ihop) och inte blir för sött.

    Nenne, Jag har känt den här bebisen sen i vecka 11. Har inte läst att man kan känna så tidigt, men jag gjorde det och kände ca varannan dag i början, sen varje och nu flera gånger varje dag. Men jag vet ju hur det ska kännas. Och den här bebisen ligger så man känner den väldigt väl. Förra gången kände jag efter RUL. Jag låg på rygg och andades ut så det blev lite trångt. Då kände jag nån som liksom "knackade" där inne.

  • Vännerfan

    Vad bra att Moa klarade kontrollen bra! Här har de ingen 2,5 år-kontroll. Kanske 3-års? Jag lär väl få reda på det snart när jag kommer springa en massa på bvc med bebisen.
    *sliter mig från datorn*

  • Vännerfan

    Nenne, Jag tror att om du känner nåt (långt ner!) som du inte vet vad det är så är det bebisen. Läste nånstans att man inte ska tänka att det säkert bara är tarmarna som rör sig om man inte brukar känna av dem.

    Mugglan, Stort lycka till på fredag! Jag tror att jag kommer få beundra en liten putmage nästa gång jag kommer till Götet, så det så!!

  • Vännerfan

    Ja, jätteskönt att din man är med på noterna! Allt blir ju så mycket lättare då!
    *over and out, paw rhiktitt*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge