• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    mugglan - vad "gulligt"!!!

    Nej, min busskompis gifte sig i somras och så självfallet blev hon gravid på typ andra försöket och allt ser superbra ut och hon gråter av lycka. Jag är faktiskt jätteglad för hennes men ibland undrar man varför det funkar så jäkla smidigt för de flesta andra när man själv år ut och år in inte alls för någon träff?! Nåja, jag har ju faktiskt nästan helt och hållet accepterat läget.

    Igår träffade jag grannen under med deras lilla dotter på 2 år som liksom Hektor drömmer mardrömmar och vaknar upp i höga vrål om nätterna. Pappan var orolig att hon även väckte oss men jag har inte hört ett smack, tack och lov. Känns som hela min omgivning är full av små söta barn just nu.

    Grannen mittemot skulle bli superbra lekkompis till vår lilla kille ... om vi hade fått honom nu skulle de vara jämngamla.

    Som sagt, så är min barntillvaro.

  • Lapinette

    muffin - inga rika släktingar i bakfickan så jag undrar vad de då kan vara ute efter??!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    aha, trevligt! Fat det kan ju vara så att de "bara" tycker ni verkar väldigt intressanta och trevliga också! Högst troligt, skulle jag säga (men snitsla på vägen dit för säkerhets skull)

    usch, den som visste hur det där funkar egentligen och varför det ska vara sån förbannad orättvisa.

  • Ore

    FREEEEEEEDAAAAAAAG!!!

    Härligt att det gick bra på presentationen, Sweet!

    Nenne: Häftigt med RUL inbokat Hoppas att foglossningsbältet fungerar bra! Min svägerska tyckte att det hjälpte bra, fast hon var måttligt förtjust i att behöva ha det mitt i sommaren

    Ego: Sov dåligt inatt, men det var inte lillkillens fel. Han sov som vanligt, inte ljudlöst men inte överdrivet högljutt heller... Men efter att jag ammade honom strax efter ett var det helt omöjligt att somna ordentligt, resten av natten har jag mest bara småslumrat... Men ett rejält spinningpass ikväll ska nog göra mig mör nog att somna ordentligt

  • Ore

    Apropå vikt så har jag 3-4 kg kvar till min vikt innan graviditeten. Trodde att jag skulle vara mer nojig över detta än jag är, men jag har landat ganska bra i att kilona antingen försvinner när jag tränar, eller så sitter de där för gott och det kan jag i så fall leva med. Tycker ändå att kroppen är sig ganska lik sedan innan graviditeten, inget gigantiskt förfall

  • fru AM

    Hallihallå?
    Vilket datum blir det RUL då, Nenne?

    Här har natten varit skräckfri! Fast Hektor vaknade vid halv tio och var uppe trekvart med oss men då var han vaken och glad och satt och hånglade med bebisen på Vi Föräldrars omslag.

    Helgen: Ska till makens föräldrar i en annan stad. Hoppas inte Livia blir bilsjuk. På söndag fyller min äldsta brorsdotter 17 så det är någon typ av "kalas".

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Vad skönt att Hektor sovit skräckfritt igen! Ooh den lille charmören, jag förstår att det blev en väldigt blöt puss.

    16 april är det dags!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    just nu känns det långt till sommaren (just nu längtar jag dit) men jag kan tänka mig att det kan bli olidligt svettigt även utan bälte...

    Muffinstönt
    13 grader, menar du inomhus då? Burr!!!

  • muggles

    Ore: jag är skumt nog mer nöjd med min kropp nu efter graviditet/förlossning än innan. Och då var jag betydligt mer trimmad innan (160 cm, 53 kg och rätt mkt muskler före och nu 55 kg och mer "slapp"). Jag är ju lyckligt lottad så att jag sluppit fula bristningar, har inte mkt överflöd på magen heller. Det syns eg inte att jag fött barn, det är bara att jag inte hinner el prioriterar att träna lika hårt som innan. Men som sagt, jag är mer nöjd ändå. Förr var jag mer manisk nu är jag mer att "jaja, jag är ju nästan 40 och med tanke på det ser jag rätt ok ut i kroppen".

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Haha, va knäppt det blev. Jag menade -13grader utomhus. Men jag vill ha 25 grader ist. *sol sol sol*

    Inomhus e dt ca 18-19,tror jag. Sitter me morgonrocken på för säkerhetens skull.

    Mugglan
    Tevlig aktivitet ni har planerat in där.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge