• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    AM
    nej, 16 mars menar jag!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    aha, här är det knappt minusgrader! Då förstår jag.

  • muggles

    Koko: tack för din kommentar om vilken berg-och-dalbana jag lever i! Skönt när ngn förstår! Jag är ganska mkt känslomänniska och går in för saker till 100-150% när jag väl bestämmer mig. Och det är ju ett problem när det gäller barnskaffandet där vi alla vet att det är inte hur mkt man försöker som spelar roll...

    Men just nu är jag rätt mkt i jämvikt och jag hoppas att jag får behålla det även vid nästa BOM.

    De senaste dagarna har jag kommit på att tänka "tvärtom". Istället för att önska mig ännu mer i livet (ett barn till) så tänkte jag att tänk om ngt av allt det fina jag har skulle försvinna! Tänk om Moa skulle bli allvarligt sjuk tex. Det får mig verkligen att uppskatta livet så som det ser ut just nu.

    Livet är bra just nu! Och det är ju FREDAG dessutom!

  • muggles
    MuffinsTönt skrev 2010-02-05 09:54:17 följande:
    MugglanTevlig aktivitet ni har planerat in där.
    Japp jag accepterade aktiviteten så nu ligger den i min kalender, förmodligen med en påminnelse dessutom
  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-05 09:56:25 följande:
    Muffinsaha, här är det knappt minusgrader! Då förstår jag.
    Va? Bor inte du mkt mer norrut än mig? Borde ni inte ha typ -20 eller nåt... Eller så är vädret här i Götet extra pissig.
  • Telis

    Gullig kalenderbokning, muggles!!

    nenne, snart är det mars! Men vad jobbigt med foglossningen!

    Helgplaner: Jag ska sova, njuta av vuxet sällskap, duscha när jag vill och äta lagad lunch. Ska bli sååååå trevligt att inte vara ensam hemma hela dagarna. Sen ska vi montera ihop vår nya tvbänk och få besök av svärmor och hennes man.

  • Telis

    Eller, jag är ju inte ensam hemma nu heller men ni vet vad jag menar.

  • Lapinette

    mugglan - helt rätt "enjoy life" och uppskatta det som du har men samtidigt förstår jag tankarna om att gå in för något till hundra procent. Det jobbiga med det här med att bli gravid är jag insett att det inte spelar någon roll hur mycket man än försöker och jobbar för att bli det ... det är ett jäkla lotteri och inte alls något man kan lyckas med bara för att man jobbar hårt. Men snart har du en påse med proggisare och då du jäklar!

  • Fru E

    Här är det +2 men tar gärna 20 grader till så slipper jag frysa hela tiden

    Dagens utmaning är att modellera en motorcykel till makens tårta eller rättare sagt två eftersom de är så många........gahhhhh. Jag är urkass på att göra det på frihand så måste hitta en bild att gå efter som är hyfsat enkel.

    Tjohhooooo äntligen fredag!!!!

    Med start från i eftermiddag är jag ensam hemma till söndag då pojkarna ska "spela dator" vuxna som de är

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge