• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    gooooood morging ladies!

    Min kuk ? en kille att beundra...

    I morse hade det snöat ännu mer än igår, så vi sprang som vi hade grodfötter på oss på väg till bussen, för de hade inte hunnit ploga trottoaren vid busshållplatsen. Men hallå, var tog klass 2-stormen vägen?!??! Det här skulle jag bara kalla snöfall. Det börjar bli lite Vargen kommer över det. Men de vågar väl inte annat, kanske.

    Stökigt hemma, jag och min man är lata och kliver gärna över ryggsäckar, dammsugare och skor som står i hallen utan problem. Något som däremot är skönt (fastän jag hatar att göra det) är att ha köksbänken ren. Disken borta och rentorkad bänk nästan varje kväll. Det är skönt på morgonen att slippa se smulor och klägg. (nu kommer jag få fan för att jag skriver det här för köks-nazin hemma, eftersom jag försöker slingra mig ur det jämt). Däremot tror alla att vi har det välstädat jämt för det är det alltid när folk kommer hem till oss. men vem städar inte när det ska komma utannonserat besök???? Kom en vanlig tisdag, så får ni se på grejer. Den där jävla posten och kvitton och mina strumpor och jeans som jag dör ur överallt och dammråttor och kattleksaker...

    Free fucks? Jag vill inte gärna tänka på det för så fort jag föreställer mig någon snygg person naken med halvfjång så falnar den lilla glöden som fanns 8ett väldigt effektivt sätt om man blir lite finurlig på någon i närheten, tänk på honom åla sig mot dörposten med vinballe och du behöver inte oroa dig för att trilla dit). Men om vi ska prata utseende så är jag väldigt klassisk: Brad Pitt, George Clooney (ögonen), Johnny Depp, Orlando Bloom, Edward Norton, Leonardo DiCaprio. Däremot kan personlighet (fast då blir det ju faktiskt mest en roll de spelar) kan plinga till på de mest oväntade håll.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    hahah nä det där kraftpaketet kan de ju stoppa någon annanstans, höhöhööh!

    PB
    Usch, vad jobbigt med såna där konfrontationer och upplösning av konflikter men vad skönt att det ändå är gjort nu så ni kan gå vidare allihop.

  • Ore

    Här har det också bara kommit någon decimeter snö, långt ifrån snöstorm alltså Och jag behöver ju inte gå ut, heller. Än mindre springa i snön... (Fast det är annars grymt bra träning, snöpulsning, allra helst ska det vara en 3 dm ganska blöt nysnö - då blir man svettig snabbt!)

    PB: Härligt att konfrontationen verkar vara löst. Och jag håller med om att det är bra att din son visar att han inte tål att bli behandlad hur som helst!

    September: Härligt att veta att det kommer när det ska... Och sålänge man inte är så stressad att ÄL uteblir, så tror jag att man har lika stor chans som om man inte var ett dugg stressad

    Kollade förresten i någon "egenvårdsguide" jag hade, och äggen från maskarna kan leva några veckor, så det är nog bra om ni håller uppe tvättandet och det ett tag...

    Nenne: Du frågade igår när det var dop - Nu till helgen Håller på och grejar med det. Ett tag hade jag väldigt ambitiösa tankar kring att både göra smörgåstårtor och moussetårtor själv, m.m. Sedan kom jag på bättre tankar, svärmor erbjöd sig att köpa tårtor och smörgåstårtetillverkningen har jag engagerat min mor i.

    Så nu slipper jag vara en spillra av sömnbrist, och lillkillen kan titta på sina dopkort i framtiden och se sin mamma med normalstora mörka ringar under ögonen, inte extrastora

  • snaily

    Hellooouuu

    Är det bara Nenne och jag som är morgonpigga? (Och jag som inte ens jobbar!)

    PB
    Skitbra att det hela är utrett ordentligt, hoppas ni kan pusta ut och ha det lugnt på skolfronten framöver nu!

    Vågar inte skriva min free fuck-lista (har egentligen ingen riktig lista heller) för den är full med väldigt udda val!

    Korven har varit lite nere i några dagar, inte velat äta och varit allmänt ledsen, men idag verkar han lite piggare och åt faktiskt upp sin frukost, hurra!

  • snaily

    Ore skrev 2010-01-28 09:01:17 följande:


    Sedan kom jag på bättre tankar, svärmor erbjöd sig att köpa tårtor och smörgåstårtetillverkningen har jag engagerat min mor i. Så nu slipper jag vara en spillra av sömnbrist, och lillkillen kan titta på sina dopkort i framtiden och se sin mamma med normalstora mörka ringar under ögonen, inte extrastora
    Fantastiskt bra tänkt av dig Ore!

    Behöver jag säga (igen) att jag är besviken på det här snöovädret? Vi har inte ens fått en dm totalt. Med tanke på att jag bara är sjuk jämt och kanske kan åka skidor nästa gång säg i april ungefär, så gäller det att snön räcker tills dess!
  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Bra tänkt där!

    Snaily
    här har vi nog fått 3 dm åtminstone, men väldigt lätt snö men det var bra för då blev det plogat igen så den där gamla snön som luckrats upp också fick komma iväg.

    Du förresten, hur vet man om en katt börjat löpa, trots p-piller? Nancy är helt jävla oregerlig på morgnanrna. hoppar på dörren för att hon vill ut (hon som knappt velat gå ut för att det varit för kallt eller för läskigt med snön) och det börjar redan vid 5-snåret. My god, hon ligger jävligt risigt till för att få komma ut men fönstervägen (som är stängd). Springer över oss, jamar som en dåre, sätter snurr på den där stora planchen, gnager på sladdar... Och igår såg vi en liten blodfläck på fönsterbrädet där hon brukar sitta. Uh oh... Är hon dyngkåt eller vad fan är det?

  • Lapinette

    I'm here! Men vart tvungen att ta hand om kund eftersom vår konsult satt fast i t-banan. Tänk att hela Stockholm är inbäddad i ett vackert, vitt, luddigt täcke och då går inte kommunikationen som den ska.

  • nennesjuttioåtta

    men hallå, säg nu då. Vilka udda personer kan det vara? Jag kan dra mina egna slutsatser.

    Robinson-Robban
    Carl-Jan Granqvist
    Han i Pirates of the Carribien som jag inte ens kan stava till, som har ett porslinsöga (han är väl med i brittiska the Office också?)
    Ipren-mannen
    Claire Wickholm

  • Lapinette

    Claire Wickholm!!! och Carl-Jan!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge