• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Tinga

    Fru Muffins - hej på dig! Kul att höra att du mår så bra! Är alla sviterna av överstimuleringen borta nu?

  • Blivande fru L

    Koko

    Jättebra att du går hos kuratorn och att du tycker att det ger dig något. I slutändan blir det givetvis bra!

  • _koko_

    Tinga - Hmmmmmm, bra fråga! Hahahaha, jag är så trött så trött, ibland märks det visst.

    Och med det sagt - sängen!! Nu sover båda barnen och sambon tar hand om disken så jag ska borsta tänderna och lägga mig.

    Sussa sött allihop!

  • Blivande fru L

    Hej Tinga!
    Ja, nu är magen svullen av andra orsaker än att den är full med vätska och stora äggstockar. Överstimuleringen blev mycket bättre kring jul, sedan dess har jag mått bra.

    Nu är det dags för te och nybakat bröd som en kompis kom förbi med ikväll.

    Kram på er, vi ses väl om tre veckor ungefär.

  • Parnassia

    Här har ovädret redan hunnit med att ge oss ett strömavbrott på en timma. Tänker bojkotta TV:n och läsa ut min bok. Det blev Läckberg till slut, är redan inne på slutet på nummer två.

    Vi får väl se hur länge strömmen stannar. Har ivf (var det första gången den förkortningen användes i den betydelsen?) laddat med stearinljus, vatten i hinkar och kannor och ställt mobilen på väckning till imorgon... Så är det att bo på landet... Men på sätt och vis är det lite mysigt.

    Imorgon ska vi till VC med E som klagat över ont i magen läääänge nu. Undrar vad de tänker göra/säga...

    God natt!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    känns det bättre efter semestern? hur är kuratorn?

    Frumuffins
    Visst är det fantastiskt! Jag skulle kuna göra VUL varje dag för det var sån cool grej. Jag mår skitbra, tackar! Fisig, öm i bäckenet, hungrig. Har inte mått illa och det borde ju vara en jättebra grej men så läser man böcker som försöker trösta alla som mår illa genom att skriva att de som mår illa har oftast bättre graviditet (från a till bebis) eller att man inte mår illa om barnet har kromosomskador (en träningsbok för gravida som hade teorin om varför missfall blivit i samband med ansträngning/hopp och annat och de som inte mådde illa körde mer slut på sig och det kanske ändå var kormosomavvikelser). Jamentack för det.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Muffins är en dag efter mig, jag går in i v 13 i morgon (12+0)
    Du hinner haka på än1

  • nennesjuttioåtta

    inte muffins-muffins som i Muffinstönt utan Frumuffins.

  • nennesjuttioåtta

    nu är det godnatt (städning och tv).

    tack för idag!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge