• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Blivande fru L
    snaily skrev 2010-01-27 16:19:00 följande:
    Ho hooo blivande fru L - kan du inte komma ut från ditt smygläsargömsle, skulle gärna prata lite överstimulering med dig...
    Haha, här är jag! Läste faktiskt om din överstimulering igår men hann inte kommentera då. Vad vill du prata om? I'm all ears!

    När jag läste att du skulle till hälsocentralen så tänkte jag faktiskt att det skulle vara oväntat om läkaren kunde något om överstimulering. Det är nog inte den vanligaste åkomman folk söker för. Tur att du hade tillgång till UL!

    När jag var överstimulerad fick jag ont när jag var igång för mycket, det var mycket bättre när jag vilade. Magen var spänd och svullen och det tryckte mot lungorna. Inget kul! Min vänstra äggstock var som mest 7,5 cm i diameter vilket är rätt rejält. Jag hade alltså ont nere i magen också, särskilt om jag gjorde hastiga rörelser. Blev stängt tillsagd av farbror doktorn att undvika hopp och vridrörelser för att inte äggstocken skulle vrida sig.

    Måste gå, är tillbaka om en halvtimme!
  • _koko_

    Liten - Tack för förmaningen, har varit rätt slarvig nu när Lillebror fick ögoninflammationen, var mer noga med att tvätta händerna när conny hade det. Ska skärpa mig!

    Idag lekte conny och jag arga leken när vi åt mellis, så roligt!! Vi tittade argt på varandra under lugg och sen gapskrattade vi. Om och om igen.

  • _koko_

    Hej fru Muffins! Hoppas allt är bra!

    Jag saknar fruLlan jättemycket... Är du månne smygläsare för tillfället? Jag har haft på mitt att-göra-lista att ringa nu i flera dagar, ända sen jag kom hem faktiskt, men det blir banne mig inte av! Förmiddagarna går så löjligt fort och sen måste jag försöka sova när conny sover och sen är det ju full rulle.

    Idag fick lillebror sin första smakportion, den kom upp lika fort igen... Det blev dock mer soppa än mos av det, så igår ska jag skärpa till mig och göra lite mer rätt.

  • nennesjuttioåtta

    min kuk kan räkna upp till hundra! *diggar*

  • nennesjuttioåtta

    hej muffinsfrullan!!!!!!! Där är du ju! Hur mår du? Har ni varit på VUL?

  • _koko_

    nenne - Jag tror det ÄR min kuk, låten blir ju så mycket bättre då!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    Eller hur!

    Min kuk är stark som Arne Tammer

  • Ore

    Fru muffins: Kul att du tittar in. Vill höra vad du har för gravidsymptom. Och har ni outat graviditeten för släkten?

    Koko: Menar du att du inte har några miljoner i bröllopsbudget???

    EA: Hoppas maken kommer hem...

    Nenne: Visst får man vårkänslor! Fast jag tycker det funkar bra med vinter också, ett tag till iaf

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge