• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    Min paprika funkar utmärkt! Iallafall morgonpaprikan.

  • Fru E

    Snaily-jag kan skicka upp vår snö till er så att man kan cykla till stationen utan att riskera livet sitter hemma och jobbar idag *smart drag*

  • Fru E

    Lappis-ja där ser du vilken färg var det på den?

  • nennesjuttioåtta

    EA
    hrr funkar paprikorna också, igår var det värre men nu har fruktdisken blivit bättre

  • snaily

    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-28 09:27:13 följande:


    snaily aha, det kanske bara är hundar som blöder innan (???) de börjar löpa?
    Ja, eller oftast under hela löpet. Men Nancy är ju lite hundlik?!
  • Lapinette

    EA - rööööööööööd, härligt god paprika.

  • snaily

    EA
    Ja, du kan gärna skicka upp ett par paprikor fullastade med snö!

  • fru AM

    EA: men man tyckaer att de som odlar och hanterar paprikor skulle kunna komma ihåg från året innan att det blev lite problem när snön kom ... så att ... de ser till att någon tar bort snön snabbt ...?

    Angåede Free Fucks så måste jag bara säga att man kan ju inte ha SVENSKA såna - risken är alldeles för stor att man råkar på dem på stan ju! (Framförallt i mina kändistäta kvarter ). När jag var 15 så var jag våldsamt het på killen som spelade motorcykelligisten i filmen "G" ("Sudden") för tio år sedan kanske hamnade jag bredvid honom på en fest och tänkte: jaha, här är min chans ... Men han var så fruktansvärt otrevlig och arrogant (och dessutom fjollig) ...

  • Lapinette

    Jag tycker vi behåller vår snö i Stockholm ett tag till. Sen kan det bums bli vår med barmark och en massa fågelkvitter. Åhhh... vad härligt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge